- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
oh mis afiyet olsun..Ee gün baslasınn..
1dilim kızarmıs ekmek(yumurta süt ile)
Tel peynir
Zeytin
Limonlu ıhlamur
Eki Görüntüle 1482431
cancazğaım az olmamışmı bı kahvaltı saaaa?Ee gün baslasınn..
1dilim kızarmıs ekmek(yumurta süt ile)
Tel peynir
Zeytin
Limonlu ıhlamur
Eki Görüntüle 1482431
Ohh baslasın Günnnnewwet kahvlatım fikis gene.. beyaz peynirli tost bir haşlanmış yımırtaa:)
Aslında benimde gitmem lazım ne var ne yok hic bilmiyorum.Sağol ablaam gittim ilaç verdi kullandım bi 5 gün oldum bitti bizim burda özele gitmen gerek başka kadın doğum yok oda para istiyor her zaman gidemiyoruz
Canım cizelge yapmayı bilmiyorum kigünaydın kızlarrr...
sabah 6:15de uyanır mı bi insan ya.. her sabah yataktan sürünerek çıkıyorum..
tr_lelli tarif için çok teşekkür ederim
xBahar61x harika bi fikir bende bişeyler tartıyım bakalım arada 3 kilo fark oluyo..
gerçi 54 değilim şuan anlayabiliyorum ama olsun
annem dün gitmiş bi sürü kek kahve vs almış.. niye aldın dedim, ee sabah canın çekiyodu dedievde yokken dayanmak kolay da varken olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor keksiz bu dünya dönmüyorrrrr
sabah 1 kahve ve kalın bi dilim kekle kahvaltı yaptım.. karnım şiş olduğu için doğru düzgün su da içemiyorum hadi bakalım bu hafta kaçları görücezz
konu sahibitr_lelli ilk sayfaya bi liste yapsan kilolarımızı yazsan.. her hafta altına yeni kiloları yazsan böylece daha iyi gözlemleriz kendimizi olmaz mı?
çizelge yapma sendeCanım cizelge yapmayı bilmiyorum ki
Oyle olur cnmçizelge yapma sende
tr_lelli = x kilo = y kilo
mandaliina = a kiloo = b kiloo
bu şekilde olmaz mı ?
Olur cizelgeyi bi arastirim bakim o daha guzel olurcumartesi bildirimler başlasa pazartesi sabah liste güncellense daha iyi olur gibi..
haftasonu giremeyen olursa en geç pazartesi sabah düzenlenirtr_lelli
Ne yapam cane.. işteyim.. ptesi sendromundayımOyhhss esim gec gitti ancak okudum.
Aiyy kahvalti, cayyyy, ceketimmm,kravatimm, corabımm yedi ömrumu.
Canım bise istemedi kuzu
Ekmegide esim istedi diye kızarttım.
Sabah hiic yiyemezdim ben aksamları kestim ya simdi az da olsa yiyebiliyorum artık.
Sen naptın bakalım ?
Halledersin sen ya gayet iyisin.Ne yapam cane.. işteyim.. ptesi sendromundayımbu hafta cuma günü izin almayı düşünüyorum.. Eşim izine çıktı 1 hafta evde.. edirnede arakdaşım oturuyor.. onlara gitmeyi düşünüyoruz kısmet olursa..bakalım .. cumadan gidip pazar döneriz kısmet olursa.. belki biraz değişklik iyi olur.. cumaya kadar sıkı bir diyet yapmak şart artık bana. orada yapamam çünki diyet miyet. gidene kadaan yapayım biraz sıkıp kendimi:)
wuhuuu kız bu senmisinn..kız gayet fitsin be canım.. nerde göbüş ben göbüş möbüş göremedim..benim göbüş senin göbüşü döver bikerem:)şaka diil valla ama gayet iyisin sen yaa..Bilerek dar ve acik renk giyindim uzerimi
Bir deri bir göbüsüm
Kızlar mekiksiz olmıcak ama nefret ediyorum mekikden iggh!
Eki Görüntüle 1482517
Canım taytım yüksek toplamıs sarmıswuhuuu kız bu senmisinn..kız gayet fitsin be canım.. nerde göbüş ben göbüş möbüş göremedim..benim göbüş senin göbüşü döver bikerem:)şaka diil valla ama gayet iyisin sen yaa..
canım o zaman öyle çek koy valla.. buraya gre ben burada göbüş möbüş göremedim de..Kendi,mi çok kötü hisstttim maalesef.. benim göbüş maşhh.. 3 gündürde pilates yapamadım zati.. bugün başlıyorum inş pilaateseeeee..Canım taytım yüksek toplamıs sarmıs
Göbek kısmım hiiic sıkı degil
Dusuk belli bisiyle de cekilcem suan hic hazır degilim ama
Vücudun çok iyi yaaatr_lelyasa post: 40339419 .!.:Bilerek dar ve acik renk giyindim uzerimi
Bir deri bir göbüsüm
Eki Görüntüle 1482517
şişşştttt fıstık naberrrBilerek dar ve acik renk giyindim uzerimi
Bir deri bir göbüsüm
Eki Görüntüle 1482517
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?