Nİyet ettim diyet etmeye.

Oyhhss esim gec gitti ancak okudum.
Aiyy kahvalti, cayyyy, ceketimmm,kravatimm, corabımm yedi ömrumu.

Canım bise istemedi kuzu

Ekmegide esim istedi diye kızarttım.
Sabah hiic yiyemezdim ben aksamları kestim ya simdi az da olsa yiyebiliyorum artık.
Sen naptın bakalım ?

Sağol ablaam gittim ilaç verdi kullandım bi 5 gün oldum bitti bizim burda özele gitmen gerek başka kadın doğum yok oda para istiyor her zaman gidemiyoruz
Aslında benimde gitmem lazım ne var ne yok hic bilmiyorum.
Bir cok kadind gorunen bisi bu.
Canım devlet, kadın sagligi merkezi falan yok mu
Ucretsiz bakıyolar.

[QUOcnm maal maal"tr_lelli, post: 40337952, member: 193706"]Aslında benimde gitmem lazım ne var ne yok hic bilmiyorum.
Bir cok kadind gorunen bisi bu.
Canım devlet, kadın sagligi merkezi falan yok mu
Ucretsiz bakıyolar.[/QUOTE]
Yok cnm maalesef bizim burada bi özel var

günaydın kızlarrr...
sabah 6:15de uyanır mı bi insan ya.. her sabah yataktan sürünerek çıkıyorum..
tr_lelli tarif için çok teşekkür ederim
xBahar61x harika bi fikir bende bişeyler tartıyım bakalım arada 3 kilo fark oluyo..
gerçi 54 değilim şuan anlayabiliyorum ama olsun
annem dün gitmiş bi sürü kek kahve vs almış.. niye aldın dedim, ee sabah canın çekiyodu dedi evde yokken dayanmak kolay da varken olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor keksiz bu dünya dönmüyorrrrr
sabah 1 kahve ve kalın bi dilim kekle kahvaltı yaptım.. karnım şiş olduğu için doğru düzgün su da içemiyorum hadi bakalım bu hafta kaçları görücezz

konu sahibi tr_lelli ilk sayfaya bi liste yapsan kilolarımızı yazsan.. her hafta altına yeni kiloları yazsan böylece daha iyi gözlemleriz kendimizi olmaz mı?

Canım cizelge yapmayı bilmiyorum ki

cumartesi bildirimler başlasa pazartesi sabah liste güncellense daha iyi olur gibi..
haftasonu giremeyen olursa en geç pazartesi sabah düzenlenir tr_lelli

Ne yapam cane.. işteyim.. ptesi sendromundayımbu hafta cuma günü izin almayı düşünüyorum.. Eşim izine çıktı 1 hafta evde.. edirnede arakdaşım oturuyor.. onlara gitmeyi düşünüyoruz kısmet olursa..bakalım .. cumadan gidip pazar döneriz kısmet olursa.. belki biraz değişklik iyi olur.. cumaya kadar sıkı bir diyet yapmak şart artık bana. orada yapamam çünki diyet miyet. gidene kadaan yapayım biraz sıkıp kendimi:)

Halledersin sen ya gayet iyisin.

Bilerek dar ve acik renk giyindim uzerimi
Bir deri bir göbüsüm
Kızlar mekiksiz olmıcak ama nefret ediyorum mekikden iggh!

Eki Görüntüle 1482517
wuhuuu kız bu senmisinn..kız gayet fitsin be canım.. nerde göbüş ben göbüş möbüş göremedim..benim göbüş senin göbüşü döver bikerem:)şaka diil valla ama gayet iyisin sen yaa..

wuhuuu kız bu senmisinn..kız gayet fitsin be canım.. nerde göbüş ben göbüş möbüş göremedim..benim göbüş senin göbüşü döver bikerem:)şaka diil valla ama gayet iyisin sen yaa..
Canım taytım yüksek toplamıs sarmıs
Göbek kısmım hiiic sıkı degil
Dusuk belli bisiyle de cekilcem suan hic hazır degilim ama

Canım taytım yüksek toplamıs sarmıs
Göbek kısmım hiiic sıkı degil
Dusuk belli bisiyle de cekilcem suan hic hazır degilim ama
canım o zaman öyle çek koy valla.. buraya gre ben burada göbüş möbüş göremedim de..Kendi,mi çok kötü hisstttim maalesef.. benim göbüş maşhh.. 3 gündürde pilates yapamadım zati.. bugün başlıyorum inş pilaateseeeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…