- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Abooow 1bucuk kilo fark .peki buldunmu sana dogruyu soyleyen parkeyi :))xBahar61x bana bu akli sen vermiştin dimi teşekkur ederim
2 kiloluk bulgur benim tartildiğim yerde 3bucuk kilo çikti
Ahaha buldum buldum.. Dogrucu parkem 55.5 dediiixBaharpost: 40352291 .!.:Abooow 1bucuk kilo fark .peki buldunmu sana dogruyu soyleyen parkeyi :))
1 kilo vermisim kiii :))Iyi fazla soylememis :)) cokta fazla bisey almamissin .
Yaaaa benim mi nazarim değdiKabus gibi bi aksamdı.
Esime nazar ettim sanirim hasta oldu
Acile gittik dev. Hastanesine arabayi park edemedik tiklim tiklim gittik otoparka bi dunya yuruduk ,ıslandık ayy bi kalabalık 1saat beklersiniz dendi
Esim ayakta duramiyo bi tarafdan 40derece ates ter dokuyo usuyo
Gittik eve yakin bi özele serum takıldı
Antibiyotik, bisiler yazdi eve gelebildik nihayet
Ayy o yagmurda yurumek
O kalabalik
Paran yoksa hasta olmicaksin
Hasta olmak bile yasak.
Paranı veriyosun deli divane ilgileniyolar.
1 kakolu topkek yedim
Esime almistim yemedi ben huplettim.
Doktorlara o kadar kiziyorum ki... Bu isi iyice paraya doktuler.. Ne ozeldekine ne devlettekine guvenemiyoruz.. Bana bos vaktin varsa ameliyat ol demisti bitanesiAyy gecmis olsun cankm esjne.. Acil sifalar ..aynen .. bu ulkede hasta olmak bil e luks cankm.. hersey parayla.. ben devlet hast. Calisiuorum biliyorum az cok icindeykm isjn.. ne hemsiresi ne dr u dogru durust ilgilenemz maalesef.. durum bjndan jbaret.. ulkemizkn vay haline
Bazen burda paylastiklarimi bile bitiremiyorumSanada günaydıns şeker..
ödem falan olmuştur canım.. o kadaaann accık yemek yiyosun vermişsinzidr. de ödem olmuştur.. yada regli olacaktın ..oda etkiliyor..
bir cesaret edip alamadım.. yiyemem diye..Dün markette o reyonun önünde diklidim baktım cesaaret edip alamadım..nasıl canım tadı?
maşh sana azminden dolayı valla..ben ne etcem bilmiyom.. hala tam adapte olamadım diyeteBazen burda paylastiklarimi bile bitiremiyorum
Ben normalde az yerim canım.
Disarda da 1porsiyonu bitiremem
Abur cuburu kesince vermeye basladım ben
Yoksa yemek porsiyonlarim,gun icinde yediklerim belki daha da azdı.
Hepp o kalorili mamalar yuzunden
Ama beynimi nasil sartlandirdiysam o gecenki paylastdigim cikolatmdan 3parcasi hala duruyo:)
Cok pis kararlıyım.
Alirsan cagrı/semt den al canımbir cesaret edip alamadım.. yiyemem diye..Dün markette o reyonun önünde diklidim baktım cesaaret edip alamadım..nasıl canım tadı?
burdada var çağrı semt alayım o zaman.. en kötü içine kuru üzüm falan atarım tatlandırır belkim..kazbılığa iyi gelir dimi.. birazda ondan isitiorum aslında..Alirsan cagrı/semt den al canım
Ayni marka ama en ucuzu orda var.
Diger yerler daha pahalı.
Nasıl yavan, boyle yulaf gibi ama kıvamlı
Muhallebiye yulaf koymus gibi oluyo
Ben sutun icine koyup 4-5,dk pisiriyorum
Direk sute ,yogurda atinca yenmiyo yani ben yiyemedim ama boyle sevdim.
Bıkmamak icin her gun yemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?