- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
wıyyy teramisin göz için deeelmi:)Bugun kaşlarımı aldırdım bildigin orman olmustu
Kasımda stresten dökulme var ama birinde
O da coook tuhaf duruyodu surekli kalemle dolduruyodum( kursun kalemle doldurun dolduran varsa cok dogal duruyo)
Ben care buldum ordan kaş cıkarttım
Kuafor dediki teramisin sur bi daha dökulurse kullan her gun o da kaş cıkarıyo dedi
Ana bi yasıma daha girdim
Akıl akıldan üstün valla.
bende yürümeyi çok severim.. ama evde yapmak zorundayım sporumu.. vaktim yok salona gidecek.. ama yürüyüş bana kar etmiyor artık ya.. fark etmiyor..bünye alışmış çünki.. ne kadaann yürürsem yürüyim cık kilo verdirtmiyor bana.. şu pis boğazımı tutmadan bana kilo vermek yok:Ç(Ben dun bi 10dk yaptim
Ya ben yurumeyi seviyorum
Spor salonunda spor yapmayida seviyorum.
Ama evde mekikmis, makas haraketleriymis,pilates vs zooor geliyo.
10dk sonra sıkılıyorum
Benim esim oynatmiyo dugunlerdekız ne almesin hee.. kızken acayip oynardım ben.. şimdi geçti artık bizden bu oyun işleri
Bende oyle mezdeke ,ciftetelli sevmem horon teperim.Oynamaktan konuşmuşsunuz..
Ben bu konuda çok dertliyim.. Çok utaniyorum oynayamiyorum ben.. Valla guleyim mi bu halime agliyim mi bilmem..
Kendi dugunumle ilgili en buyuk stresim 'ben nasil oynicam'
Ahahahhah oyhh sesli guldum valla yaaYediğim keklerin sebebi çijti ortaya
Süzüm süzüm süzüleceğimmE="tr_lelli, post: 40349199, membeyazdi706"]Bende oyle mezdeke ,ciftetelli sevmem horon teperim.
Oynamazsın canım.nolcak ya gelin kısmı oynamaz :)
Hahaha... Nebahat Çehreyle bu kadin ayni yaştaymiş biz nebahat çehreyi örnek alalim
Ben yazdim cnm[/QUOTE]Süzüm süzüm süzüleceğimm
Yukardaki yazi alinti mi sen mi yazdin? Hedef 36 beden kumaş pantolon
Ne guçlu kalemin var maşallahhh :-*[/QUOTE]Ben yazdim cnm
Edebiyatım ecükk iyidir de.[/QUOTE]Ne guçlu var maşallahhh :-*
Yeni kilom (adetimin en yogun oldugu zamandayim+karnim tok sayilir, yeni tartildim)[/QUOTE]Edebiyatım ecükk iyidir de.
Ooo hemen yaziyorum korktum senden :)[/QUOTE]Yeni kilom (adetimin en yogun oldugu zamandayim+karnim tok sayilir, yeni tartildim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?