tabağının desenine bayıldım..Toplamda 1saat 20dk yurudum
Karnım ac ama canım yemek istemiyodu
(Ben bu anları cay peynirle gecistirmeyi pek seviyorum cunku peynir asıgıyım)
Köye peyniri(beze basılmıs kuru peynir)
2dilim ekmek
Cay.
Eki Görüntüle 1482617
Kuzu ilk sayfaya kendimce cizelge olusturdum anlasiliyo dimitabağının desenine bayıldım..
bende az pilav az sulu köfte yedim..
pilavı yemeyeydim iyiydi..
gayet güzel olmuş canımKuzu ilk sayfaya kendimce cizelge olusturdum anlasiliyo dimi
Kilobildirimlerini alimi
Tamam canımgayet güzel olmuş canım
ama ben tartının azizliğinden mi yoksa adet olduğumdan mı bilmiyorum kilo almış duruyorum hahaha
ilk hafta 56.5 ikinci haftayı akşam tartıyı başka şeylerle bi deneyip yarın söyleyeyim kilomu olur mu
Tabaklarım icin ayrıca tesekkurler canım ceyizdentabağının desenine bayıldım..
bende az pilav az sulu köfte yedim..
pilavı yemeyeydim iyiydi..
Tamam canımcanım ben yarın sabah tartılır bildirim.. malum reglimde bugün bitio.. banyomu ediiiciim.. yarın sabah tartılırım artık sabah aç karnına:)bakayım kaç kilo olmuşem
hiçç içimden de gelmiyorki canım tartılmak.. canım sıkılacak geneTamam canım
Dökül bakim kiloları söyle yarın sabah hihhihi :)
Tartımı koltugumun altına alıp gelir tartarım seni :)hiçç içimden de gelmiyorki canım tartılmak.. canım sıkılacak gene
gel tart canım.. benişm içimden gelmiyii.. canım çok sıkılıyor.. kimbilir kaç çıkıcam gene yaTartımı koltugumun altına alıp gelir tartarım seni :)
Canım birden olmuyo zaten yavas yavas vercez.
Bakk öyle takınca hic gitmiyo ama sorun etmicez.fazlada cıkcaz, eksikte sen benden azsın hemgel tart canım.. benişm içimden gelmiyii.. canım çok sıkılıyor.. kimbilir kaç çıkıcam gene ya
ben senden şiişko duruyom ama.. akşam tabletten çekerim göbüşümü görürsün bak.Bakk öyle takınca hic gitmiyo ama sorun etmicez.fazlada cıkcaz, eksikte sen benden azsın hem
ohohh yandan yandann. cıstaka cıstakk:))63917824 tane gömlek ütüledimmm
Acayip pistimm hararet yaptı 4 bardak su ictim sistimm oy oy oy
Cat diye caatlamak uzereyim
neresinden tutup da düzeleyim
Cakkıdı cakkıdı
Ben dun bi 10dk yaptimben senden şiişko duruyom ama.. akşam tabletten çekerim göbüşümü görürsün bak.birde o kdar pilates yapıom.. gerçi son 3 gündür hiç yapamadım Cuma mayıştım yapmadım.. hafta sonunda ctesi annemler vardı onların ynaınnda olmadı.. dünde işim yetişmedi vakit azlığından kaldı.. bakalım bugün başlıyorum inş gene.. inş bari yağlarım erisin kas olsunda yağ olmasın.
Yeeapppa!ohohh yandan yandann. cıstaka cıstakk:))
kız ne almesin hee.. kızken acayip oynardım ben.. şimdi geçti artık bizden bu oyun işleriYeeapppa!
Kapı gıcırtısına oynaruukkk icabında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?