- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Ne kışlıklarımı kaldırdın ben hâlâ evde kapkalın kapşonlu,pofuduk ev ayakkabısı,kap kalın pijama giyiyorum yani utanmadan dışardada eldiven,atkı takarım ama insanlar tuhaf bakıyor rahatsız oluyorummandaliikaldırdım ben 40449098 .!.:Ohh afiyet olsun..
200 tane bacak hareketi yaptim..
5 dk leslie yaptim sıkılıp biraktim..
Madem hareket etcem bi işe yarasin dedim yazliklari cikardim kişliklarin çogunu kaldirdim, 3 5 parca nolur nolmaz diye biraktim.. Giymem diye dusundugum bi kaç parçayi ayirdim boyum kadar yiğenim var begenirse ona veririm artik..
Yemeğimi de yedim biraz fazla kaçirdim ama akşam bitki çayi içip sindiricem yarin sabah tartilcam..
Hahaja canim burda da hava soguk..Ne kışlıklarımı kaldırdın ben hâlâ evde kapkalın kapşonludu
Olursada olmazsada gez karadenizi canimİnsallah guzel bi yere tayin olursa evlncz bakalim, olmazsa da guzel bi karadeniz turu dusunuyorum.. Hic gitmedim cok merak ediyorum karadenizi :)tr_lelli
Gunaydin kizlaaaar...
Ben 54u mu gordum benim tarti yine sapitti migittim yine mercimek bulgur biseyler ölçtüm.. Dogru kilom :)
Hedefi 50 ye mi düşürsem acaba :)))
Bu hafta diyeti bozdum bide.. Bozmasam kim bilir neler olacaktiii :)
Karae verdim haftada bi gunu kacamak gunu ilan edicem.. Boylece bi hafta onun hayaliyle yanip tutuşup gagami tutarim belki :)
Suann cook piss kıskandım huleyyynnnn!Bu hafta kiymali börekler kremali tatlilar, kekler, pizzalar neler neler yedim de nasil kilo verdim diye dusunurken farkettim ki ben bu hafta 2 gun hastaneye gittim ve deli gibi yurudum..
Demekki yuruyus yapabilsem normalin ustunde yediğim zaman bile kilo verebilcem :)
Alemsin yaKahvalti;
1 koca bardak şekersiz çay
1 tane haslanmiş yumurta (zeytinyagli pul biberli yine sevemedim)
1 koca kurabiye..
Sinirsiz ekmekyumurtayi bastrsin diye..
Benimki kafana ne eserse diyetiAlemsin ya
Senin taktigi uygulucam olmadı napim yahuu suan karnım şiş sanki dunyaları yenişim gibi
Başlıcam sımdı diyetine miyetine :))
Olamadım evtBenimki kafana ne eserse diyeti
Adet mi olcan neden şiştin?
Oyyy ben nerelere gidimmm.Ara;
Bol kremali nescafe..
Yarim vişneli browni :)
Oyyyy bidahaki haftasonu kacamak olarak dondurma mi yeseeeem :) kurabiyeli dondurma istiyorummDondurma yedim ben yemicem bisi
Ooooh ne güzel diyet bari yazma ya günah banadaAra;
Bol kremali nescafe..
Yarim vişneli browni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?