Evde bende sıkılmıyorum zaman geciyo bi sekildeSevdiğin sporu yap zorla olmaz zaten ben başlı başına sporu severim ama hep aynı şeyide yapamam mesela bisiklet alabilirsin yada trambolin falan ip atlamak falan çocukluk zamanlarına geri dönmek...,müzik te önemli müzik olmasa bende spor asla yapamam sıkılır bırakırım bide zorla önemli olan başlamak demişti bi spor eğitmeni sen başla bi yerden zaten devamı gelir mesela BN alıştırdım kendime bu rutini hemen hemen hergün yaparım ev işi>spor>banyo>ders,kitap böyle bütün gün evde olan biri olmama rağmen zaman benim için çabuk geçiyor
İyi canım sen nasılsın?Afiyet olsuntr_lelli cim nasilsin?
Bugun tartildm aslinda ama kahvaltidan sonratartildim o yuzden yarin ac karnina tartilip oyle bildirim yapicam..
Canim nasil tatli istiyo anlatamam.. Sabah sucuklu bi kahvalti yapyaptim arkasindan 1dilim kek yedim ama yetmedi :) birazdanpara cekmeye gidicem umarim donuste eve abur cubur doldurmam..
Benim tatil bide 2defa olcakKafamda tatil planlari canlanmaya başladi.. Tatili dusundugum an moralim bozuluyotam anlamiyla guzel bi tatil yapayim diyorum şort bile giyemem şu halimle ( offff offffff bize bi gaz lazim :) musayit bi vaktinde birbirimizi gazlayalim
Midye,kokorec,iskembe ayy en svdiklerimAyyy midyeyi bi ben sevemedimafiyet olsun sana..
Tutamadim gagamii seker cikolata gofret simdi de bol kremali nescafe (en kilo aldiranindan)akşam hafif yiyim bari de sabah tartida moralim duzelsin
Bu hafta onca kacamaga ragmen kilo vermişim sanirjm ona guveniyorum :)[QUhafttr_lelli, post: 40447809, member: 193706"]Benim tatil bide 2defa olcak
Bi esimle bi kuzenlerle
Ben ona odaklıyım
Deli gibi hemde.
Su fazla olan yan yagları atamazsam dar bisi giymem.
Cok kötü duruyo
Kalorinin dibine dibine vuruyon hhsst! Noluyo yahu :)
Bak yeme yeme yag oluyo sonra
Ohhh :)) bende cigere bayilirim..tr_lelli .!.:Midye,kokorec,iskembe ayy en svdiklerim
Ama hep donuk yag iste.
Nasıl kokorec koktu midyeyi alirken anlatamam ama yemicem bi muddet daha.
Kız ben bi oturusta 20midye yedigimi biliyorum :))
Poffff telefondan yazmayi hiç sevmiyorum..
Bi ara azcik kimildasam iyi kilo vercemde parmagini oynatmak gelmiyo icimden :) yaza cok guzel planlarim var neyse ya dusununce gaza geldim ben azcik makas hareketi falan yapayim
Ciger bende severim (mideme bahh be pehs)Ohhh :)) bende cigere bayilirim..
Midye ve kokrci bi kere yedim iskmbeye hic cesaret edemedim :)
Ayyy evercezzz mii seniiiCok stres ywpinca veremiyosun bende farkettim bunu
Senin tatil baya guzelmis ya benide alsana yanina az yerim az konusurum (kulliyen yalan)
Bende bu yaz herşey yolunda giderse (inşallahhhh) evlenmeyi duşunuyorum..
İlerde dugun fotograflarima bakip kusmemeliyimevlenmeden once 48 kiloydum demeliyim.. Balayina gidip ben usuyom yeaa diyip uzun seylere mecbur kalmamaliyim..
Benimki spor yapmaya basladi bile..
Oyyyyy oyalama beni odaya gidip hareket yapmaya basliyom ben10dk sonra sikildm diyip ggelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?