Nİyet ettim diyet etmeye.

="rabia1558, post: 40457082, member: 651208"]Ooooh ne güzel diyet bari yazma ya günah banada[/QUOTE]
Pskljm cok bozuk..
Sabah 200 makas yaptim..
50 ip atladim..
Temizlik yaptim, 1 saatten fazla utu yaptim..
Yazlik renkli pantolonlarim vardi utuledim..
Gayet bol kesim pantolonlardi.. Bi deneyeyim dedim yok bi tanesine girdim kapatamadim, diğeri kalçamdan çikmadi bile..
Kilo veriyorum iyi hoş guzel de sıkılaşmıyorum..
45 dk leslie yaptim aglicaktim nerdeyse

="rabia1558, post: 40457082, member: 651208"]Ooooh ne güzel diyet bari yazma ya günah banada
Pskljm cok bozuk..
Sabah 200 makas yaptim..
50 ip atladim..
Temizlik yaptim, 1 saatten fazla utu yaptim..
Yazlik renkli pantolonlarim vardi utuledim..
Gayet bol kesim pantolonlardi.. Bi deneyeyim dedim yok bi tanesine girdim kapatamadim, diğeri kalçamdan çikmadi bile..
Kilo veriyorum iyi hoş guzel de sıkılaşmıyorum..
45 dk leslie yaptim aglicaktim nerdeyse [/QUOTE]
Harikasın
Bende temizlik yaptım bi 3-4 saat sürdü
Sonra yemek.yedim,yaptım
Sonra 500 ip atladım 50 mekik çektim
Şimdide banyodan yeni çıktım
Ben daha bazayı açmaya üşeniyorum ama bi ara.artık yazlıkları çıkarmam gerek hele şu temizlik işi bitsin camlar kaldı bi tek

Matine falan ayagina gun gitti yahuu
Cok kalamadım sıkıldım, oglum gitmek istemedi evde kaldi bide aklim evdeydi erkencecik geldim.

Öglen evden cıkmadan
Sandvic

Orda yemege kalamadim 1paket cizi ve 1kutu kola huplettim
Ohh be :)
Aburcuburla doyuyorum ben yahu

Mati="tr_lelli, post: 40458599, member: 193706"]Matine falan ayagina gun gitti yahuu
Cok kalamadım sıkıldım, oglum gitmek istemedi evde kaldi bide aklim evdeydi erkencecik geldim.

Öglen evden cıkmadan
Sandvic

Eki Görüntüle 1490724
Orda yemege kalamadim 1paket cizi ve 1kutu kola huplettim
Ohh be :)
Aburcuburla doyuyorum ben yahu[/QUOTE]
Matine ne? Gun fln mi

Matine ne? Gun fln mi[/QUOTE]
Kadinlar eglence duzenlemis diyim oyun , cay,yemek bilet alip katki iste

Direnmem lazim 2.5 litre su ictim yatana kadar 3e tamamlicam.. Su gobegi yaptim
O su göbeğini iyi bilirim sabah bir iniyorki dümdüz bir karın kalıyor geriye bu gün banyo yaparken simit bölgemi cimcikledik baktım falan bana yarın tartıda - görücekmişim gibi geliyor ama olmayada bilir herşeye hazırlıklı olmalıyım

Geçmise uzulme bu hafta sıkı tutcaz

KIZLARIMCANLARIM eküriimmm hosgeldinnn.
Nasıl gecti neler yaptın ?
hojbuldum be yaa:))dermişimmm:))hoşbuldum canım .. çok sağol.. çok güzel geçti valla..Çok iyi gelid bize bu gezi..
bolbol gezdik.. arkadaşımlad ertleştik..çocujklar oynadı falan derken nasıl geçti valla anlamadık.. cuma sabah 9 otobsüyüle gittik.. ama otobüs sağolsun 12 de ancak vardı.. uyus olduk.. neyse sonrası çok güzeldi Allahtan..Dün akşamda saat 8 30 da eve gelebildik:)sonra çocuğu yoka flan kendim duş çamaşırlar vs derken nasıl geçti vakit bilmiyorum..saat 11 de de yattık.. sabah 6 30 da ayaktaydım gene..
gelelim topiği konusuna diyete:))
bu sabah itiibari ilee diyete start verdim.. çünkü orda da acayip kaçtı valla
kesin + olmuşumdr 3 gündebu sabah kuruyemişli yulaf ezmesi yiciimm.. start verdim:)bu hafta çok dikkat edeceim inş.. bu kez kesin kararlıyım artık.. bu gidişe bir dur demenin zamanı geldi de geçiyor..

Ohhh ne güzel oldu.
Degisiklik insana okadar iyi geliyoki
Benimde cok ama cok ihtiyacım var gidemiyorum
Yaza saklıyorum artık.
Canım @mandaliinanin taktigi uygulucam sonunda hatunum pizza cukulata götürüyo bi de uzerine kilo veriyo
Simdi biz napalım bunu

başlasın cane başlasın.. bende şuan yulaf yiyorum.. ama içine 3 ceviz 5 fındık 3 kayısı 5-6 kuru üzüm kattım.. yoksa zor yiriim ya

nassıı yanee.. ne yapıyorkii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…