- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Benim esimde bende uzun seviyorumcanım benimda saçlarım uzun.. ama ben aslında çok uzun sevmiyorum.. ama eşim izim vermiyor kestirmemezaten kapalıyım ben..aa evde açık tabide.. zo oluyor ya.. devamlı toplu dışarda başörtünün altında.. ama belime yakın benimde baya uzadılar..
aynen benimde saçlarımı boya mahvetti.. ama mecbur boyuyorum ben.. beyazlarım var baya.. irsi olarak saçlarım erken beyazladı.. he böyle yazınca bembeyaz diyede düşünmeyin.. ama var yani..boyalar mahvediyor .. acaba kıanmı yaksam bende.. hem besler.. büyük kızımda bir ara çok düzleştirici kullandı.. şimdide stresden falan çok dökülüyor. çok inceldi saçları.. onunda ince telli yağlı saç bir gün yıkamasa ikinci gün çok acayip yağlanıyo.. Uzun saçı seviyoum ama bakımı zor.. kapalıda olnca dahada zor cane..Benim esimde bende uzun seviyorum
Ama benim sacim incetelli cabuk yaglanan ve ciliz.
Kina yaktim gecen sene baya besledi
Yine kina yakcam.
Ben 2yil rofle kullandim orieller falan yandi baya saclarim artik boyamiyorum
oo ne kadar kara oluyormuş yav rengi.. nasıl yaptın canım. kaynamış suya katıp bekltiyormuşusn herlade dimi??Kuzu bak hali hazirda duran karanfil suyum bile var
Boyle fıs fıslı siseye koyup saclarimi ayirip aralarina dibine sıkıyorum.
Eki Görüntüle 1504175
aynen benimde saçlarımı boya mahvetti.. ama mecbur boyuyorum ben.. beyazlarım var baya.. irsi olarak saçlarım erken beyazladı.. he böyle yazınca bembeyaz diyede düşünmeyin.. ama var yani..boyalar mahvediyor .. acaba kıanmı yaksam bende.. hem besler.. büyük kızımda bir ara çok düzleştirici kullandı.. şimdide stresden falan çok dökülüyor. çok inceldi saçları.. onunda ince telli yağlı saç bir gün yıkamasa ikinci gün çok acayip yağlanıyo.. Uzun saçı seviyoum ama bakımı zor.. kapalıda olnca dahada zor cane..
bu küleri hem kızıma hem kendime uygulıyacağım. bir ara vitaminelr alıp uyguladık büyük kıza..yuttan gelince yazın baya bir bakıcaz onun saçlarına .. üzülüyoum ya.. onunda çok güzeldi saçları.. mahvoıldu şimdi..ama küçüğümün saçlarının masşhı var vlla.. hem gür hem canlı pasparlak.. hemde dümdüz:)pırasa gibi:)
Suyun icine atip kaynatiyorum baya ama bu 1haftadirda boyle bekliyo yapcam bi araoo ne kadar kara oluyormuş yav rengi.. nasıl yaptın canım. kaynamış suya katıp bekltiyormuşusn herlade dimi??
Sağol canım.. bizim evde hepimziin uzun saçları.. eşimin hariç:))Yerim.o fıstıgı masallah
Suyun icine atip kaynatiyorum baya ama bu 1haftadirda boyle bekliyo yapcam bi ara
Direk soguk suya atip karanlik bi yerde bekletende var
Sicak suyla demleyende var
Ben kaynatiyorum
ElürüüüBEYZABmodem coost: 40631890 .!.:huhuuu millet nridesiiz yaa??alooo sesim geliomuuu??
oyoyy kıyamam..Elürüüübenim midem çok yanıyoor ya napcem kesin bugün sütlü kahveyi abarttım ondan oldu
Aynen bi gün bu yüzden hastanelik olmassak iyi tamam içeyimBEYZABETyüz: 40632554 .!.:oyoyy kıyamam..
zaten başımıza ne gelirse çok yimekten içmekten geliyiii abooo..
soğuk süt iç cane iyi gelir.
ben başladım vucuttaki ödemim gitti :)Bunu annem icecekmis dun karbonat aldirdi bana bakim ona bi faydasi olursa yazarim buraya
Avatarini yisinler ekurim supper olmusLlelliii avatarım nasıl olöuş.:)senden ksıkandım:))hihiiii:))
Tadi nasil? Annem tadi yok diyoben başladım vucuttaki ödemim gitti :)
offf o ne bee maşhhh:)Oyyy bayilicimm.
Psikologu hallettim avm gittim oglusa ayakkabi baktim bulamadim
Sonra tekrar carsiya yurudum tum carsiyi talan ettim buldum bi yerde ama yarin oglusla alcaz ben begendim
Defacto,lcw,carsi magzasinida gezdim
Eve geldim oglani hazirladim kostur Allah kostur dershanesine yetistirdim
totalde 2saat tempolu yurudum.
Disarda yiyip yememek arasinda cok kaldim dedim yoru git eve yemegini ye .
Patlican musakka
Kizarmis tavuk
Kornison
Ayran
2dilim kepek ekmegi
Eki Görüntüle 1504768
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?