Cok anlamliymis huzur sakinlik veren bi.muzik.bu şarkı beni benden aldı sizde dinleyin istedim
Bilmiyordum ki canım alamadim ya su tartiyida(yağdan verildiği zaman tartıda görünmeyebiliyormuş ) lellicim bu sana gelsin şekerim.. bir topikte gördüm.. bana çok mantıklı geldi bacım:) bencede doğru.. ben göbüşüm yavaş yavaş gittiğini hissediyorum.. wc yede çıkınca bariz fark ediyoum.. ama tartıda değişmiyorum pek debelkide yağdan veriyoruz:)
sıkılaştın yağların gidiyor kasa dönüyo..ondanda tartıda öyle çıkıyordu.. ben diyorum sana ölçülerini all..Bilmiyordum ki canım alamadim ya su tartiyida
Sıkılasmıs olabilirim ama tarti hala baya yuksek cikariyo.
ellerine saglık canımmm.. afiyet olsun… süper gözüküyoBu sabah tava boregi yaptim.
Gün baslasın o halde..
Peynirli tava boregi
Lor peynir
Zeytin
Biber
Çay.
Eki Görüntüle 1504132
Normal yas yufka canimvays vaysss... ne güzel olmuş cane.. ellerine sağlık.. kuru yufkamı o yav.. yaş yufkamı.. bayılrıımmmm..afiyet şeker olsun.şifa olsun..
Evet canım bugun hic icim tuhaf degilellerine saglık canımmm.. afiyet olsun… süper gözüküyobugün sen güne iyi başladın
lavanta niye kaynıyor?Evet canım bugun hic icim tuhaf degil
Hic negatif degilim
Bi tarafdan sarki soyluyorum bi tarafdan dinliyorum
Lavanta kayniyo ocakda ev de.mis koktu.
Ben lavantayi kaynatip sogutuyorum dusdan sonra en son sacimi egip dokuyorum sacima cikiyorumlavanta niye kaynıyor?
aa ciddenmi.. benim büyük kuzunun saçları hem çok cansız hemde çok dökülüyo ya.. enimde aynen.. du kız bende alayıda yapalım bari.. hem mis gibide kokarz he:))Ben lavantayi kaynatip sogutuyorum dusdan sonra en son sacimi egip dokuyorum sacima cikiyorum
Sac dokulmesini önluyo ve cabuk uzatiyo
Ayni sekilde isirgan suyuylada yapiyorum.
bende de var,ben de saç için almıştım..ama ben yapmaya üşeniyorumBen lavantayi kaynatip sogutuyorum dusdan sonra en son sacimi egip dokuyorum sacima cikiyorum
Sac dokulmesini önluyo ve cabuk uzatiyo
Ayni sekilde isirgan suyuylada yapiyorum.
Yapin cnm sacta hic kokusu kalmiyokiaa ciddenmi.. benim büyük kuzunun saçları hem çok cansız hemde çok dökülüyo ya.. enimde aynen.. du kız bende alayıda yapalım bari.. hem mis gibide kokarz he:))
Hep yapmiyorum aklima estikce evi toplarken cezveye koyup atiyorum ocaga 5dk kaynatiyorum sonra hemen balkona atiyotum 10dk soguyo suzuyorum.bende de var,ben de saç için almıştım..ama ben yapmaya üşeniyorum
o da bir şey canım..ben hiç yapmıyorum.. neyse senden gördükçe özenirim belkiHep yapmiyorum aklima estikce evi toplarken cezveye koyup atiyorum ocaga 5dk kaynatiyorum sonra hemen balkona atiyotum 10dk soguyo suzuyorum.
Kullaniyorum
Onuda denedim ama ben kisin denedim cook hasta oldum sacim surekli islak kaliyodu gun icinde sık sık sacima sıkıyodum onu yazin yap.ben birde karanfili duydum.. karanfili kaynatıyormuşsun.. soğutup bekletip bir şişeye koyuyomuşşsun fısfıslı şişeye.. sonra saçına sıkıyomuşsun oda iyi geliyormuş..onuda denicem inş..
Ben sizi ozendircem yazin sacim soyle belime inse(yaallaannn daha yarisinda) bi hava atim sizeo da bir şey canım..ben hiç yapmıyorum.. neyse senden gördükçe özenirim belki
oyy o sarımsağı deme bna yav.. kıızıma uyguladım 1 ay çıkmadı kokusu kafasından yahu..Onuda denedim ama ben kisin denedim cook hasta oldum sacim surekli islak kaliyodu gun icinde sık sık sacima sıkıyodum onu yazin yap.
Esim bi ara cok sitem etti
Tibbi atık gibi kokuyosun dedi bana
Ozaman sinameki kuru ve sarimsak kullaniyodum sinameki kurunu bilen bilir bemix ne lanet bir kokudur
Sonra bıraktım
Daha bi suru kur yaptim cogunu unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?