Nİyet ettim diyet etmeye.

Bilmiyordum ki canım alamadim ya su tartiyida
Sıkılasmıs olabilirim ama tarti hala baya yuksek cikariyo.

banane sövsünler bnde son ses dinliyorum çok ağlattı bu film hala gözlerim dolup taşıyor allahım ne fılm dı ya

vays vaysss... ne güzel olmuş cane.. ellerine sağlık.. kuru yufkamı o yav.. yaş yufkamı.. bayılrıımmmm..afiyet şeker olsun.şifa olsun..

vays vaysss... ne güzel olmuş cane.. ellerine sağlık.. kuru yufkamı o yav.. yaş yufkamı.. bayılrıımmmm..afiyet şeker olsun.şifa olsun..
Normal yas yufka canim
Parcaliyorum her katina siviyag,sut,yumurta karisimli harcdan suruyorum ara katina peynir diger her katina o karisimdan kisik ateste sık sık cevirerek pisiriyorum
Saol tatlım
Ben 2yufkadan yaptim.

Ben lavantayi kaynatip sogutuyorum dusdan sonra en son sacimi egip dokuyorum sacima cikiyorum
Sac dokulmesini önluyo ve cabuk uzatiyo
Ayni sekilde isirgan suyuylada yapiyorum.
aa ciddenmi.. benim büyük kuzunun saçları hem çok cansız hemde çok dökülüyo ya.. enimde aynen.. du kız bende alayıda yapalım bari.. hem mis gibide kokarz he:))

aa ciddenmi.. benim büyük kuzunun saçları hem çok cansız hemde çok dökülüyo ya.. enimde aynen.. du kız bende alayıda yapalım bari.. hem mis gibide kokarz he:))
Yapin cnm sacta hic kokusu kalmiyoki
Sac boyle bi dalgalaniyo bi canlaniyo kabarik kabarik
Bayadir yapiyorum uzadi da

bende de var,ben de saç için almıştım..ama ben yapmaya üşeniyorum
Hep yapmiyorum aklima estikce evi toplarken cezveye koyup atiyorum ocaga 5dk kaynatiyorum sonra hemen balkona atiyotum 10dk soguyo suzuyorum.
Kullaniyorum

ben birde karanfili duydum.. karanfili kaynatıyormuşsun.. soğutup bekletip bir şişeye koyuyomuşşsun fısfıslı şişeye.. sonra saçına sıkıyomuşsun oda iyi geliyormuş..onuda denicem inş..

ben birde karanfili duydum.. karanfili kaynatıyormuşsun.. soğutup bekletip bir şişeye koyuyomuşşsun fısfıslı şişeye.. sonra saçına sıkıyomuşsun oda iyi geliyormuş..onuda denicem inş..
Onuda denedim ama ben kisin denedim cook hasta oldum sacim surekli islak kaliyodu gun icinde sık sık sacima sıkıyodum onu yazin yap.

Esim bi ara cok sitem etti
Tibbi atık gibi kokuyosun dedi bana
Ozaman sinameki kuru ve sarimsak kullaniyodum sinameki kurunu bilen bilir bemix ne lanet bir kokudur
Sonra bıraktım
Daha bi suru kur yaptim cogunu unuttum

oyy o sarımsağı deme bna yav.. kıızıma uyguladım 1 ay çıkmadı kokusu kafasından yahu..
şimdide sarımsak şampuanı kullnıyoruz.. en azından o kokmuyor öyle.. ama lavanta ve karanfil güzel kokular denenbeilir.inş da işe yarar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…