Nİyet ettim diyet etmeye.

Girdim girdim yeni ciciler aldim hatta kadina ben 38giyiyorum dedim
Yok guzelim 36olur sana dedi ne 38i dedi
36beden gomlek pantolon aldim onlarida gosteririm:)
Vay vay vaaayy 36 beden pantolon hee goster bekliyorumm
Hediye kabul edilirr.. Şpyle yattigim yerden titretip zayiflatcak bi alet vardi hediye eden olursa çok memnun olurum

Susarim,yutarim ama patliyo insan bosuna panikatak olmadim
Bi de esinin gozunde ne hale dusuyosun.
Yani sahipsiz gibisin
Koyan bu.

[QUOTE="BEYZABET, pot 40623460, member: 67408"
mandalina oy kıyamam kuzum yaa.. bilirim ben o tırnak ağrısı çok kötüymüş.. aneminde yamıştık.. kadın 2 gün sancı çekmişti..sen birde iki ayaktan olmussun...[/QUOTE]
Bnde smdi keske tek tek yaptirsaydim diyorum agri fln neyse de wc olayi mahvetti beniii

Filmin adı aashiqui çoook etkilendim ağlaya ağlaya uyudum hayatımda izlediğim en güzel film di mutlaka ozle

tr_lelli psikologa suslen de git.. Kim daha taş görsün :) kezban pskljisine girip o da psklga gider vallahiiii
Ruju burnuma kadar eylineri kasima kadat cekcem bugun
Ya aglayinca butun buyu bozuluyo ama ayakkabisini merdivende unutan 00:00 da canlari calan kulkedisine donuyorum.

oada bir manken gördüm sanki.. wauww wauww müthişssin cane..
maşh taş taş:=))kim der evli barklı çocuklu diye.. maşh tuutuuutuuu:)
mandi ye katılıyorum..psikologa süslend e gitte görsün nasıl bir hastası var:)))hihhoooo:))

@beyzabetim ekurim dertdasim saol canım
Ohh yap bakalim kahvaltilari
Bende usenmezsem hazirlicam simdi

Tartida pek degisiklik yok cnm gram oynuyo arada ama zayifliyorum yani giysilerimden anliyorum pantolonlarimin belini cekmeye basladim ama nasil oluyo bilmiyorum
sen tartıyı boşver, aynaya bak canımm..önemli olan o

Cannlarımmmm

Sizi Allah yolluyo bana acayip moralsiniz ya
Fazlaca pozitifim suan
harika çok sevindim

sağol lellicim..tşkler..yidim yidim..
Bu arada simsime katılyıoum canım..
önemli olan tartı değil.. aynadan görünen o fıstık.. tartı yanlış çıkarabilir.. wc ye çıkarsın az tartar çıkmassın fazla tartar..Vücudunda ödem olur fazla çkarsın misal..
sen ölçülerini al bence..yürüyüşle eridin gız maşhh:))

(yağdan verildiği zaman tartıda görünmeyebiliyormuş ) lellicim bu sana gelsin şekerim.. bir topikte gördüm.. bana çok mantıklı geldi bacım:) bencede doğru.. ben göbüşüm yavaş yavaş gittiğini hissediyorum.. wc yede çıkınca bariz fark ediyoum.. ama tartıda değişmiyorum pek debelkide yağdan veriyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…