- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Vay vay vaaayy 36 beden pantolon hee goster bekliyorummGirdim girdim yeni ciciler aldim hatta kadina ben 38giyiyorum dedim
Yok guzelim 36olur sana dedi ne 38i dedi
36beden gomlek pantolon aldim onlarida gosteririm:)
Susarim,yutarim ama patliyo insan bosuna panikatak olmadimRabbimkuluna kaldiramayacaği yuk vermezmiş.. Demekki sen güçlü bi kadinsin.. En son yazdiğin serum parasi içime oturdu.. Hani olmasa neysede varken yapmasi çok koyar insana.. Daha evli değilim ama eşin ailesiyle ilgili sinanmayi kaldirabilirsin de kendi ailenle sinanmak cok zordur heralde..
Yapcak bişey yok ya sirtini dönceksin yok saycaksin yada yaradilani severim yaradandan oturu diceksin ses etmiceksin.. Ama eminim obur dunyada bunun mukafatini gorceksin.. Ben abimle sinandim kaldiramadim hala aklima geldikce cok kotu olurum, ben yok saymayi tercih ettim. İyiyse de kotuyse de bilmeyeyim gormeyeyim ama sakinnn bana muhtaç olmasin hayatimda ondan daha çok nefret ettiğim kimse yok..
Filmin adı aashiqui çoook etkilendim ağlaya ağlaya uyudum hayatımda izlediğim en güzel film di mutlaka ozleGunaydiiiiinn gunaydiiiiiiin
Hemde - derecelerle güözle derimin..
Sükür bu gece güzel bi uyku çektim missss gibi
Ama kim beddua ediyo bana? Ben neden sabahin 6sinda gozlerimi açiyorum? İşe giderken neden uyanamiyodum? Kafamda deli sorulaaar...
Feraceli hangi filmi izledin kuzucum begendiysen bende izliyim canim sıkılıyorr..@tr_lelli masam geldi miiiio eşin ne tepki vercek merak ediyorummm :))) KIZLARIMCANLARIM abla bu arada aklima ne geldi.. Sen cok cay iciyosun amma çay kabiz yapar biliyosundur gerçi hatirlatayim dedim :)
Offff poffff saat ilerlese de patilerimi pansumana gotursem..
wuhuuuuuuu harikasın babyYeni aldigim 36beden gomlek,-pantolon
#kuzen nisani konsept.
Eki Görüntüle 1504056
Eki Görüntüle 1504059
Gomleginnn cok benzeri bende de varrt :) cok hoş olmussun yahuu[QUOTE="tr_lelli, post: 40623542, member: 193706"olmussu6beden gomlek,-pantolon
#kuzen nisani konsept.
Eki Görüntüle 1504056
Eki Görüntüle 1504059
Tartida pek degisiklik yok cnm gram oynuyo arada ama zayifliyorum yani giysilerimden anliyorum pantolonlarimin belini cekmeye basladim ama nasil oluyo bilmiyorumwuhuuuuuuu harikasın babymaşallah darısı bize inşallah
Gomleginnn cok benzeri bende de varrt :) cok hoş olmussun yahuu[QUOTE="tr_lelli, post: 40623542, member: 193706"olmussu6beden gomlek,-pantolon
#kuzen nisani konsept.
Eki Görüntüle 1504056
Eki Görüntüle 1504059
Ooouwww bu kadın fistuuukGomleginnn cok benzeri bende de varrt :) cok hoş olmussun yahuubayildimmm bayildimmmm
Ruju burnuma kadar eylineri kasima kadat cekcem buguntr_lelli psikologa suslen de git.. Kim daha taş görsün :) kezban pskljisine girip o da psklga gider vallahiiii
sen tartıyı boşver, aynaya bak canımm..önemli olan oTartida pek degisiklik yok cnm gram oynuyo arada ama zayifliyorum yani giysilerimden anliyorum pantolonlarimin belini cekmeye basladim ama nasil oluyo bilmiyorum
harika çok sevindimCannlarımmmm
Sizi Allah yolluyo bana acayip moralsiniz ya
Fazlaca pozitifim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?