Nİyet ettim diyet etmeye.

Dısarı cıkacagım icin güne erken basladım bu sabah

Elektrik var suyumda gelmis
Daha noolsun.

1 yumurta
Beyaz peynir
Tel peynir
Zeytin
Yarım salatalık
Maydanoz
Yarım simit
Cay.

Eki Görüntüle 1476410
çook güzel bir kahvaltı olmuş.. ellerine sağlık canım.. afiyet olsun.. s,üper güzel görünüyor..bende maydonozlu peynirli tost 3-5 zeytin yidim.. tarçınlı çayımı yudumluyorum şu an:))

Ahh cnm ya iyi dayanıyosun sen
Valla dayanıyorum.. ben senelerdir çalışiyıroum .. ama özel muayenehanede çalıştım.. saatlerim iyiydi o zamanlar.. ilk başta öğlen 2 de gidiyordum işe 5 -6 gibi çıkıyordum..sonra sabah 10da gitmeye başladım 4-5 gibi çıkıyordum.. sabah uykumu alıyordum.. ama burada öyle diil maalesefburada sabah 8de iş başı akşam 16:45 de paydos..

oldu oldu bile canım.. Bugün artık dikkat etmyee başlıyorum inş..
Reglimde geldi gibiİkarnım çok ağrıyor.. Bişey değilde akşam pilatesimi nasıl yapcem bilmem
Yapma sakın 1-2gun dinlen zaten yeterince yoruluyosun
Sen bitince baslarız birlikte
Bende henuz baslamadim
Hala topu sisircem(pompayla cook zor sisiyo ben supurgenin ters yonuyle sisiyorum)
Topu sisirince birlikde yapariz.
Az az baslariZ.
Kac dk yaptik hangi hareket yazarız cnm.

Zaten yapmayacağım galiba..
karnım baya ağrıyor.. karnımı tutamamki
tamam canım.. bir iki gün yapmam cuma başlarız inş.. sende şişrirsin topunu..
benim pompam bozulmuş.. normal kendim ağzımla şişiridim. süprgeyle iyi fikirmiş:)) bir deniyim.. bireaz indi çünki üstüne çıka. çıka:))

Ayy topu int. Aldım ben
İstedigim buyuklukte degil ama 65cm daha buyuk bekliyodum ben bir buyugunude almam lazim
Bazi haraketleri rahat yapamiyorum.
Avmlerde de cok pahalı
Pompayla yarım saatte sismiyo ya
nefesinde yetemez dene cnm supurgeyi

Bi de ben sisirince esimle oglum top oynuyolar ondan iniyo

hihih benim betüşüm yuvarlanıp duruypor evde topla)Anasının kız nolcek işte..Sağolsun sporu seviyor oda.. geçen akşam gelmiş yanımda benim yaptığım harketleri yapmaya çalışyıor..s onrada anne çok zorr yoruldum ya diyip bıraktı
ben bimden almıştım canım topmu 4 yıl önce.. 12 tl miydi neydi yalan olmasın.. ama mağazalara göre gayet uygudu valla..
işimi görüyor.. O yokkende kızımın zıpzıp toğu vardı onu kuallnıyordum zeka işte:))

Bimdekileri hep kaciriyom ben
Twister,termal kemer falan da geliyo
Yesinler o cimcimeyi annesinin kızı nolcaktı

Bimdekileri hep kaciriyom ben
Twister,termal kemer falan da geliyo
Yesinler o cimcimeyi annesinin kızı nolcaktı
bende her zaman takipte değilim.. o zaman rast gelmişitm .. haftanıon 2-3 günü bime uğrayınca haberdar oluyorsun bir şeklide..Sağlık olsun canım.. şişirde bira an önce başlıyalım beraber pilaateeese..

Senle hemen hemen ayni kilodayiz ya bu da sevindiriyo beni diyet arkadasi oluyosun bana canım
Yani hedef aynı,istek aynı

Birlikde vercez hemde hemencik.

Sana topumla pozz vericim :) :):)

Hareket ogrencem daha senden.

Senle hemen hemen ayni kilodayiz ya bu da sevindiriyo beni diyet arkadasi oluyosun bana canım

evt sende boy var.. bence gayet iyisin.. bu azimelde çarcabuk vereceğine inananıyorum.. Ben diyet demiyeceğim sağlıklı besleneceğim diyorum.. diyet diyince bende anti pati ediyor sanki ters tepioo:)ama sağlıklı beslenerek vericiiz inşş:) ben Ebru şallıdan öğrendiklerimi yapıom canım.. Aklımda kalan hareketleri yapıom..30 dk anca sürüyor..Yparız bebem inş..

Kizlar benimde pazartesi misafirim vardi kisir birzz kacirdim .neyse bugun yine tam gaz devam ins.
Sizlerin kilolarini boylarini bi aliyim bakem yoklama olsun :)
Ben dun 700gram eksi ile uyandim misafirim gelince birZ kacirinca 400gram arti olarak bugun uyandim ama kacirdim diyede oturmadim misafirler guunduz geldi aksama dogru onlarla birlikte ciktim sagda solda yurudum.
Benim oglus minik 2yasinda onun pesinden cok kosuyorum sporz cok vaktim olmuyo.teli nezaman elime alsam oglum basima ususuyo oyuzden o uyuyunca girebiliyorum cogu zaman.buyuzden fazla giremiyorum.girip okusam bile cevaplayamiyabiliyorum bazen .ama diyetim sizinle..

Ooo super yahu.
Oglusda seni yorar kosturur kilo verirsin

Benim
Biyum 1.66 -kilo 56

Kızlar o arada ara ogun vs yemiyorum gercekten
(Duzensiz beslendigimi soyluyorum hep yani yiyipde yazmamazlık etmiyorum) ne yersem yaziyorum.

Bu aralar hiic ama hicc istahim yok
Gecistiriyorum hep.

(Duzensiz beslendigimi soyluyorum hep yani yiyipde yazmamazlık etmiyorum) ne yersem yaziyorum.

Gecistiriyorum hep.
olsun canım.. sağlık olsun.. bünyen seni yönlendiriyor işte.. diyet yapan iç,n iştah olmaması bence çok güzelki.. keşke benimde şu iştahım olmasda yemesem(

Be

Gecistiriyorum hep.
Bende ayni sekilde gecistiriyorum bu ara oyle ooo ben 59kiloyum ve boyumda oldukca kucuk 160 ama minyon tipliyim kilom resmdn bacaklarimda ve kalcanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…