Oo super deniycemewet greyfur suyu için kızlar.. ben bi,r ara her sabah bir adet suyunu içiyoırdum .. en azından kilo almıyordum.. hemde c vitamini..
canım ben kendimi bildim bileli yürüyüşü çok severim.. evimle işimin arası yürüyerek (tempolu)30 dk en az.. yazın hele sabahda yürüyordum çıkıştada.. ekstradanda tekrar ,işim oldumu çıkıp tekrar dışarı çıkarım.. yav bu kadar harekete neden kilo alıyorum annamıyom zati..Ooooo hatunuma bahh sen
Yuruyus hak getire bana
Bugun evdeyim topumla yuvarlaniriz az sonra
Muzigide acdimiydi havaya girerim
Olsun cnmAy yanlis yeri alintilamissim :)
Pardon
Sensiz olmuyo valla keyf vermiyo kuzuneyse bana az müsade ..önümde iş biriktionalrı halledeyim gelrim gene:)
Kız benim esim bakkala bile arabayla gidiyo:)canım ben kendimi bildim bileli yürüyüşü çok severim.. evimle işimin arası yürüyerek (tempolu)30 dk en az.. yazın hele sabahda yürüyordum çıkıştada.. ekstradanda tekrar ,işim oldumu çıkıp tekrar dışarı çıkarım.. yav bu kadar harekete neden kilo alıyorum annamıyom zati..
hareketsiz olsam demek var ya kesin 70 kilo olurum bu yemeye
çök gız çökk:))valla tam bir p.tesi günü yaşadeık bugün.. nasıl geçti annamadımSensiz olmuyo valla keyf vermiyo kuzu
Hallette arada bi ceee eee de.
Bak profiline cökerim.
Canım dosya ekle yaziyo ya cevaplanin yaninda ordan ekleniyoburaya resim atmayı beceremiyorum ben yaa.. bende tartımı çekp koyayım tartıdaki rakamı:))hhi:))
Kis bemde cevapla yaninda bisi uok.. coklu alnti vs var dosya ekle yokkiCanım dosya ekle yaziyo ya cevaplanin yaninda ordan ekleniyo
Direk dosyalarini buluyo seciyosun
Ben yarin diyeti bozmazsam daha bozmam.
Allah allah bende var amaKis bemde cevapla yaninda bisi uok.. coklu alnti vs var dosya ekle yokki
Cnm ben telefondan giriyorum bilemedim kiYok bende ..ben tabletten de pc dene giriyorum.iiisindede yok (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?