Birinden cektigin acinin acisiyla digerine cesaret edemezdin boylesi daha iyi canimEvet ama çok pişmanim.. Cok zorlandim..
Annemde 3 aylarn baslangici diye bi haftadr oruclu gelene gidene hizmet ediyo yediriyo iciriyo perisan oldu.. Kendime mi uzuleyim ona mi uzuleyim bilemedim..
Simdiki aklim olsa tek tek yaptrrdm topallaya topallaya bi isin ucundan tutardim..
Allah onlara uzun onlara uzun omur versin..tr_lelli .!.:Birinden cektigin acinin acisiyla digerine cesaret edemezdin boylesi daha iyi canim
Zorlaniyosun tamam ama tek seferde oldu bitti
Annecine Allah guc versinler
Anneler kiymetli olmazlarsa halimiz ne olurdu ben coluk cocuga karistim hala annemin eli uzerimde hep
Piskologa git bence ilerleyebilir bu ölüm korkusu Ölüm muhakak ve mutlak onlar yaşlı diye bizden önce ölmicekler belki biz onlardan önce ölücez hepimiz ölücez ölüm herkes için varAllah onlara uzun onlara uzun omur versin..
Ben cok korkuyorum biliyo musunuz..
O kadar ani ölümler gordum ki son yillarda.. Gece yatip sabah uyanamayan, sofrada neşeyle yemek yerken birden yiğiliveren.. Daha neler neler.. Cok korkuyorum bi sabah uyanip annemi yada babami uyandiramamaktan.. Bazen kalkip nefeslerini dinliyorum..
Cocuklar bile kalp krizi geciriyo artikAllah onlara uzun onlara uzun omur versin..
Ben cok korkuyorum biliyo musunuz..
O kadar ani ölümler gordum ki son yillarda.. Gece yatip sabah uyanamayan, sofrada neşeyle yemek yerken birden yiğiliveren.. Daha neler neler.. Cok korkuyorum bi sabah uyanip annemi yada babami uyandiramamaktan.. Bazen kalkip nefeslerini dinliyorum..
Hayat nekadar acı dimiAglayarak okudum yaziyi evlat tabiki başkadir.. Daha zordur..
Benim annemde kanser çikti çok şukur atlatti..
O zamanlar sevglmle yeni başladik sayilirdi o kadar destek oldu ki..3 yil once Annem iyilesti bizim iliskimiz bi duzene girdi evlenelim artik dedik is bilmeyen ben kendi ellerimle ona atki örmustum geldiginde veririm diye dusundum. Memleketine gidip babasiyla konuscakti.. Konusamadan babasi vefat etti.. Aksam uyuyup sabah uyanamadi.. Elimde atkiyla gunlerce agladim. Onun nasil bi anda çöktügünu gordum.. Acisini yuregimde hissettim.. Kendimizi toparlamaya calisirken dedemi kaybettik.. Bi gun gule oynaya yemek yerken aniden dağ gibi adam öldü.. Bu yil yeni yeni kendimizi hem maddi hem manevi toparladik.. Yine atki oreyim dedim digeri biseye benzemedigi halde takiyo dedim. Bi atki bi sapka ordum.. Gelelim bu yil evlenelim dedi.. Olur dedim.. Tam gelceklerine 3 gun kala bi dedesi öldü diger dedesine kanser teshisi konuldu.. Ben kafamda ikramliklari planlarken bi anda yine elimde atkiyla kendimi aglarken buldum.. Resmen ayni seyi iki kere yaşadim..
Benim annemde astim bronşit.. Suan iki halam astimdan hastanede yatiyo.. Dikkat etsin kendine ilerlerse zor bi hastalik..
Ben gunlerce ugursuz muyum diye ağladim.. Duşunsene her gelmeye kalktiklarinda onlardan biri ölüyo.. Bilmiyorum hayat çok zor cok acimasiz.. Allahim ölümle hastalikla sinamasin.. İsyan etmek istemiyorum ama kaldiramiyorum da.. Umarim bundan sonra herşey hepimiz için güzel olur..
Yeni masanda yeni mamalar :-* afiyet olsun :)[/QUOTE]
Yeni masanda yeni mamalar :-* afiyet olsun :)
Kesinlikle mesela benim.kocam iyi ailesi 5para etmez.Feraceli şunu anladim ki bu dunyada herkes biseyle imtihan oluyo, aile, para, dost, sağlik..
Hahaha koltuk takiminin desenini begenip sonra ustune ortu orten bi milletiz bizUzerini nasil orttum bak:)) babanne modeli vol1
(Ay napim ama benim kocam cok pasakli sigara falan birakir mazallah)
Aliriz eskimesin diede orteriz icabinda :)
Saol tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?