- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Sagol canemm.. ins.. :)Ohh misss
Serpme kahvaltilara gitmeyeli baya oldu
Afiyet olsun guzellik.
Taam saat 10da mamarayda bekliicim :))Hadiben kacar.. namazimi kilip yatem. Sabah bana erken yollar gorundi gene.. 9dakalkmam lazim.. 10da marmarayda buluscez ins..hadi iyigeceler cane.. ruyanda beni gor emi:)) hihiii:))
Bende 280den uygun bulamadim.. Eee yeni evlenirkn o kadar verilir mi bilemedim. Ama bu gercekten uygunmus. Zevkine bile alimabilir.. Kuşlu modeller var onlara hayran kalmiştim bende.. En guzel tatil bence. Altinda araba hadi burayi da gezelim diyip heryerini gezerek bi kac sehir gormek.. Ama biraz pahaliya gelir ve yorucu bi tatil olur.. Kisitli yillik izinlerle bizim icin zorAvm de sordum 280tl dedi
Burasi uygun markasi olmayan bi yer.
Ben sade olanlarada bakim bi yarin iyice cabuk karar vermim bari.
Tam takim almaya kalksam ohhhoo bi suru para
Gunluk kullancagim icin cok pahali istemiyorum
Ahh cnm ben kararsiz bir teraziyim esim karasiz bir terazi
Gecen sene boyle karasiz kalmistik sabah atladik arabaya neresi olursa dedik
Hergun baska otelde kalip gezmistik
Bu sene esim herseydahil bi otel istiyo
Bi kac site var oralardan bakmak zevkli baya
Biz iki karasiz atlicaz arabaya dokulcez heralde yine
İzin sıkıntısı yok da sirket telfn. Surekli elinde ama yönlendircek yine ordan halletcekU
Bende 280den uygun bulamadim.. Eee yeni evlenirkn o kadar verilir mi bilemedim. Ama bu gercekten uygunmus. Zevkine bile alimabilir.. Kuşlu modeller var onlara hayran kalmiştim bende.. En guzel tatil bence. Altinda araba hadi burayi da gezelim diyip heryerini gezerek bi kac sehir gormek.. Ama biraz pahaliya gelir ve yorucu bi tatil olur.. Kisitli yillik izinlerle bizim icin zoresinin izin konusunda sikintisi yoksa yine ayni yapin bence :)
kaymak sürmedimFeraceli kuxu herseyi anladim da petibore bal kaymk surmk nedir? Hic denemedim :-s biraz ekmegi azaltsan mi? Bak bi goto atcm isin ciddiyetini anlican bosa kurek cekme :-*
Ben senin yedilerini kırk yılda bir yiyorum gene senden kiloluyum çıldırcammayediklerini kırkpost: 40673148 .!.:52 kiloyum hala gecen yaz gydgm pantolona giremezsem cinnet gecircemzayifliyorum ama daralmiyorum arkadaş..
Uzintuden veriyorum diye dusunuyorum.. Hergun boyle kahvaltida yapmadim hem :) bugunde 2 borek ekler ve meyvesuyunu ictm smdi cikolatayi yiyorum.Ben senin yedilerini kırk yılda bir yiyorum gene senden kiloluyum çıldırcam
Evet ama çok pişmanim.. Cok zorlandim..Üzintuden olabilir canım
Sen iki ayagindan da.mi oldun ikiside sargili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?