Nİyet ettim diyet etmeye.

Hadiben kacar.. namazimi kilip yatem. Sabah bana erken yollar gorundi gene.. 9dakalkmam lazim.. 10da marmarayda buluscez ins..hadi iyigeceler cane.. ruyanda beni gor emi:)) hihiii:))

Haydii herkes uykuya
Yatın bakim kapatın gözlerinizi
Yatsın bu dünya
İyi gecelers!
Hadiben kacar.. namazimi kilip yatem. Sabah bana erken yollar gorundi gene.. 9dakalkmam lazim.. 10da marmarayda buluscez ins..hadi iyigeceler cane.. ruyanda beni gor emi:)) hihiii:))
Taam saat 10da mamarayda bekliicim :))
Haydi canım bende uyucam
Yatsın bu dünyaaa
İyi geceler.

U
Bende 280den uygun bulamadim.. Eee yeni evlenirkn o kadar verilir mi bilemedim. Ama bu gercekten uygunmus. Zevkine bile alimabilir.. Kuşlu modeller var onlara hayran kalmiştim bende.. En guzel tatil bence. Altinda araba hadi burayi da gezelim diyip heryerini gezerek bi kac sehir gormek.. Ama biraz pahaliya gelir ve yorucu bi tatil olur.. Kisitli yillik izinlerle bizim icin zor esinin izin konusunda sikintisi yoksa yine ayni yapin bence :)

İzin sıkıntısı yok da sirket telfn. Surekli elinde ama yönlendircek yine ordan halletcek
Kuzu zaten 4gun3gece 800civari yol gezme vs 1.500ü gozden cikardik.
Oteller guzel yorumlar kotu
Asos da buldum esimde asos 6saat ayvalik 7saat gitceksek ayalik sarinsakliyi gorelim diyo ordaki otel yorumlarida vasat fiyat ayni.

Beni yorumlar cok etkiliyo.

Nasipde varsa gideriz napalım.
Ahh canim benim esim esnafti bi de abisi kardeaise de ortakdi cook hakkimizi yediler.
Esim ev sahibi yapti birini
Sonra benim esim ordan ayrildi cunku isler bozuktu borc coktu esim ordan ayrilinca bunlar dukkani devredip parasini yediler bize borclar kaldi 5kurus vermediler.
Esim 8ay issiz kaldi
Adam sudan cikmis balik gibi birde esimin boynunda 6tane fitik temizlendi ameliyatli yani agir isler yapamiyo.
Hep annem bakti bize

Sonra sukurler olsun sofor olarak basladigi iste koordinatör sonra mudur oldu.
Esimin kendi sirketi gibi burasi herseye esim karar veriyo
O hallediyo
Yicek ekmegimiz varmis diyorum bize ait olmadigi halde 20bin tl borc odedik biz.
Anlican gecmise bakinca ben hic yasamamisim ki.
Hep stres hep stres.

Her konuyu kendi dramima bagliyorum kusura bakmayin nolur kizlar.
Ben fazla dogalim
Konuscakda kimsem yok
Anlatamam kimseye.

Gunaydiinnn!
Es e kahvalti icin uyandim.
Guzel bir cumartesi olsun.

@mandaliinam pıttt diye ayaga kalksin kossun bile

@rabiacık tartiya bi ciksin 5kilo birden versin.

@beyzabetim cok guzel bir kahvalti gecirsin arkadaslariyla kizi üniyi kazansın.

Benim huzurum olsun yeter.

Kilo bildirimim şaka gibi
55.700

Ben bu isten Bisi anladiysam arap olim.

Sen boyle anlattikca bana o kadar içten geliyosun ki.. Diger topiklerde de eşinin ailesi hakkinda boseyler okumustum. Gercekten cok sabirli bi insansin. Oyle bi aileden eşin nasil cikmiş onuda anlamadim. Bu devirde kardeşinlr bile ortak iş yapamayacaksan ona bile guvenemiyeceksen pes yani ne diyim

Benim metoblzmyi cozen varsa bana da anlatabilir mi? (Dun wc ciktgm icin bugun bildireyim dedim :) )

Eklentiler

• IMG_20150425_104752-1.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 62
52 kiloyum hala gecen yaz gydgm pantolona giremezsem cinnet gecircem zayifliyorum ama daralmiyorum arkadaş..

@mandaliina seni cok pis kıskandigimi soylemismiydim?

Sen.metoyu bana yolla bana

2dilim ekmek
Tereyag ve tulum peynir yedim ben ayak ustu ziraa bugun evi paklamam lazim
Yarin yine gezmelere gidicimm oturamam suan.

Valla kizlar nasil oldugunu bende anlamadim.. 1 haftadr hareketsz yatiyorum ama cok uzuluyorum. Acaba uzuntuden mi verdm cunku haftalardr rekor kiloyu verdm bu hafta.. Tabi hergun bu kadar yemiyorum gunlerdr wc cikamiyrm diye azcik yiyp hap yutuyodum.
Tr lelli bende senin sikilasmani kiskaniyorum.. Pantlnlarimi bu ayakla deneyemem ama senn kadar sikilaşmadgm aşikar..

Ben senin yedilerini kırk yılda bir yiyorum gene senden kiloluyum çıldırcam
Uzintuden veriyorum diye dusunuyorum.. Hergun boyle kahvaltida yapmadim hem :) bugunde 2 borek ekler ve meyvesuyunu ictm smdi cikolatayi yiyorum.
Dun ne yedim;
Sabah bi haslnms yumurta o da hap yutmk icin
Oglen bi dilim kek ve sut
Aksam 1 kase çorba yarim dilim ekmek..
Hergun cok yemiyorum yani :)

Acaba benim tirnaklarim mi cok agirdi
Sabh wc cikmadan once 53.3 geldm
Wc ciktim 52.3 oldum.

Üzintuden olabilir canım
Sen iki ayagindan da.mi oldun ikiside sargili
Evet ama çok pişmanim.. Cok zorlandim..
Annemde 3 aylarn baslangici diye bi haftadr oruclu gelene gidene hizmet ediyo yediriyo iciriyo perisan oldu.. Kendime mi uzuleyim ona mi uzuleyim bilemedim..
Simdiki aklim olsa tek tek yaptrrdm topallaya topallaya bi isin ucundan tutardim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…