- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Kiskancligimdan tabiki(uyuya kalmisim uyaninca burasi aklima gelince hemen sen geldin aklima unuttugum geldi direkde msjini gordum)
Unuttugunu tahmin ettim canim.. Ohh guzellik uykusu mu hayirdir :) bu saatte uyku sersemletir..Kiskaan tabiki(uyuya kalmisim uyaninca burasi aklima gelince hemen sen geldin aklima unuttugum geldi direkde msjini gordum)
bende biraz kestirdim ama film izliyordum ondan önce unuttum bakmayı burayaUnuttugunu tahmin ettim canim.. Ohh guzellik uykusu mu hayirdir :) bu saatte uyku sersemletir..Feraceli senin niden sesin cikmiyoooooor
maşalllah maşallahGoruntu var ses yok bende
O kivamdayim
yazliklari cikardim bugun
2468524691 tane denedim cikardim
Pek ozlemisim
Cuk diye girdim hepsinin icine amma velakin o tartidaki rakamlari gorunce tartiya kafa atasim geliyo
Eki Görüntüle 1507574
Cat diye catlamak uzereyim dirimm dirimm.
Beyzabetim ohhh.misss
Neguzel gezmissin cnm
Otagtepe benim gizlicennet ya
Hidiv kasrinada git bigun cok seversin.
Stres atmissindir neguzel canim
Suprizlerle doluyum dimi ablaaaaS.a aleykum kizlarr... mash mashh ne dokturmussunuz be yav.. oku oku bitmedii.. ama ne yazacagimi sasirdim.. tek kelimeylee hepimiz birer imtihandayiz canlar.. yapmamiz tek gereken sabir cekmek.. gelelim mandi yee kis mandiii bu ne yahuj .. yine alt ust ettin giz dengeleri:) yiye yiye zayifliyon gari sen.. kis senjn meto nassi bisi annamadk ben :)) kiskandimmm cooookkkk?.(.lellim resmine hayran kaldkm.. bu ne zerafettt.. senjn tartinda kesin bisi var. Yanlis anacim o yanliss.. kesknlikle yanlis.. inanm a bacim sen ona.. yalan soyluyor senjnki..:)) belkide bile bilee eksiltmiyor kilonu tartin.. birakma diyeti diyee ) hihiicookk guldum kendimee:)) yorgunluktan kafayi siyirttim ben:)) rabiscim mash bugun menun gayet guzel.. boyle devam cane..
Gelelim banaaaaaa)
Sabab annem benkm ufaklik gittik arkadaslarla gayfaltiya:))
Cok guzel gecti.. kahvalti tabagi idi.
Acik bufe falan degildi (iyiki de degildi) uoksa hapi yutmustum.. cok yerdim kesin abartirdim..
Zaten sabah oraya gitmek ici baya bir yurduk yokusmokus ciktik.. sabab sporu oldu:))
Sonra 1:30 gibi ciktik.. dogruuu uskudara esimle bulustuk.. ordanda dogru beykoz otagtepeye ciktik..
Bzya bir gezdik yurduk esim gene foto cekti..
Aksam saat 18; 30du eve gelebildik..
Bu saatten sonra ne olur tabi durum yaptik tavuk donerli.. birde hazir dondurulmus lahmacun aldik.. 1 er tane ondan yidik. Ayran ictikvs.. simdide cay keyfi. Acayip yorgunum.. 2 gundur pilates yapmadim..
Bu aksam yapcam inss.. biraz daha dinleniyim1 saat sonra yaparim ins. Namaz kilip yatar ben uyur inss.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?