Önceden otobus,minibus hiic gitmek istemezdim simdi cok severek gidiyorum.Sağol kuzucum..Gezdim gezdim geldim.. evde işler o biçim birikti ya.. cuma tatil inş.. 3 gün evde full temizlik yapmayı düşünüyorum.. cam tül dolap içleri fazlalıkları ayırma yazlıkları çıkarıp kışlıkları kaldırma vs işim çok..oyoy . gezmek güzel de çalışınca işler yarım kalıyor bu kezdebakalım hayırlısı.. oh gez caniş.. inş istediğini bulursun.. Kadıköy'ü bende severim..marmarayla bize de çok yakın oldu artık..20 dk da ordasın süpper bişi bu:)
En iyisini yapıyorsun canım.. oh havada mis gibi zaten.. gez gel keyfine bak .. İyi geliyor isnana .. bazen kendinle hesaplaşıyorsun kendini dinliyorsun.. ben yalnız gezmeyi de çok severim..Önceden otobus,minibus hiic gitmek istemezdim simdi cok severek gidiyorum.
Tek basima gidiyorum boyle arada kulakligimi takiyorum kitabimida aliyorum elime cok gezmesemde o 2saat bile yetiyo bana inan.
Bir parca bisi alip geliyorum
yok tartı günüm perşembe canm ama hiiiiiç ümidim yokFeraceli nasilsin canim? Bugun senn tarti gunun olumlu yonde bisey var mi tartildin mi?
tr_lelli bi gun benide cantana koy gezdir lüffen lüffen lüffennnnn.. Spor ayakkabi bende istiyorum da çok kararsizim. Bi yanim yahu gordun iste ayak cok onemli kiy parana al en iyisinden diyo ki baktim 300 fln.. Diger yanim ayagi saglikli olan herkes adidas nike mi giyiyo git daha uygub bisey al 100 lirayi gecmesin diyo..
Ayakkabi fotosu ve fiyat bekliyorum beybisi haberin olatr_lelli tabi banada fikir vermeyi ihmal etmeyin
Ben cakma baya aliyorum hic ayak problemi yasamadim cnm.Feraceli nasilsin canim? Bugun senn tarti gunun olumlu yonde bisey var mi tartildin mi?
tr_lelli bi gun benide cantana koy gezdir lüffen lüffen lüffennnnn.. Spor ayakkabi bende istiyorum da çok kararsizim. Bi yanim yahu gordun iste ayak cok onemli kiy parana al en iyisinden diyo ki baktim 300 fln.. Diger yanim ayagi saglikli olan herkes adidas nike mi giyiyo git daha uygub bisey al 100 lirayi gecmesin diyo..
Ayakkabi fotosu ve fiyat bekliyorum beybisi haberin olatr_lelli tabi banada fikir vermeyi ihmal etmeyin
Saoll guzellikkk :)Herkese günaydınslarr..
HAyırlı sabahlar olsun..Lellcim aldıkların hem çok uygunlar hemde çok güzeller.. güle güle kullan canım..Üstünde paralansınlar:))
hem alışveriş hemde sana iyi spor olmuş hey maşhh..
Saol rabisimmGünaydııın Aldıkların çok güzel güle güle kullan çokta yakıştıtr_lelli
tabikidee.. hoşgeldinizz..Bende niyet ettim diyet yapmaya kızlarr =) beni de aranıza alır mısınız acabaa.
benim içinde yürü benim içinde arkadaşımm:)
Hoşbulduktabikidee.. hoşgeldinizz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?