- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
canım bilgileriniz yaz lelicik senide listeye ekler..Hoşbulduk
Boyum 165 kg 59 52 olmak istyorum bugün başladım ben de ılık limonlu su içtim sabah aç karına iyi oluyomuş diye duydum kızlar dogru mudr acabacanım bilgileriniz yaz lelicik senide listeye ekler..
boy kilo hedef kilo vs..
ohh ohh misssss.. oysss.. sanki mıhlama gördüm orada:)afiyet olsun ağzım sulandı gız:)
Aynen kuzu arkadasim cok seviyo ona yaptimohh ohh misssss.. oysss.. sanki mıhlama gördüm orada:)afiyet olsun ağzım sulandı gız:)
HosgeldinizBoyum 165 kg 59 52 olmak istyorum bugün başladım ben de ılık limonlu su içtim sabah aç karına iyi oluyomuş diye duydum kızlar dogru mudr acaba
bende çok sefiyom.. banada banada yap geliyom aç kapıyı:)Aynen kuzu arkadasim cok seviyo ona yaptim
Sen gel cnm yapmazmiyim.bende çok sefiyom.. banada banada yap geliyom aç kapıyı:)
Yeaaa 5 dk daha yatayim..
Hayal hayal ayılamadın:)Sofrada çikolata mi var ben mi hayal goruyorumm?
Gecerken ugradiydim valim dersin.Ekmekte banin iyiymiş
Bi krep ve cayla kahvaltimi yaptim simdi meyveli sut hupletiyorumm
tr_lelli cim aldiklarinin hepsi cok guzel gule gule kullann.. Ozellikle laci new balance larina bayildim.. Ben şu hafif yuruyus ayakkabilari oluyo ya onlardan istiyorum. Ama çok renkliler arkadaş.. Ben onu uyduramazsam gjymem ki.. Bi sure isyerinde de giyeyim diyorum ama pembe kosu ayakkabisyla valinin kaymakamin karsisina cikmak ne derece hos karsilanir bilemiyorum :))
havalardan canım.. aynen bende bugün bu moddayım.. anacımlarda gidiyor bugün..
Renkli pantolonlara bayilirimGecerken ugradiydim valim dersin.
Hic pembe,kirmizi ayakkabim,badyim,pantolonum olmadi
Bordo bol paca pant. Aldim yeni herkes bana bakiyomudur ki gibi oluyorum
Hic alisik degilim renkliye ben
Baskasinda guzel duruyo hosuma gidiyo kendime yakistiramiyorum
Lacivert,kahve,siyah, füme benim reklerim.
Hic renkli biri degilim.
Bugun gezmeler yok muuu
Yok cnm annem oglusa bakmiyo bugun dernege gidicek isi var.Bugun gezmeler yok muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?