Bu hava hiiiic olmamis dun millet kadikoyde hep kisakolluyduhavalardan canım.. aynen bende bugün bu moddayım.. anacımlarda gidiyor bugün..
birazda ondan mutsuzum galibe
ohh afiyet olsun canik..Oglumun cani manti isterse anneside yapar(hazir aldim ev mantisi)
Bi de uzerine mantisindan nasiplenir.
Nam namm namm.
Ögle :
Manti
Karisik meyve suyu
Eki Görüntüle 1510521
canım hava gene sıcakta bunaltıcı sıkıcı arada açıyo arada kapıyor burdada..Bu hava hiiiic olmamis dun millet kadikoyde hep kisakolluydu
Ayy sizin yemekleriniz beni benden aliyo gratenler falanohh afiyet olsun canik..
bende bugün sabah öğle fena değilim ama akşama ne olur bilemem
öğlen kabak graten ezogelin çorba salçalı sıpagetti ve bardak yoğurt vardı..
çorba yarım kase yedim. kabak grateni yedim . makarna da 5-6 çatal yedim.
yoğurdun içine bol nane pul biber döktüm yedim..
inş akşamda abartmassam süpper olur..
Al burdanda okadar yagcak gibicanım hava gene sıcakta bunaltıcı sıkıcı arada açıyo arada kapıyor burdada..
hihiii:)alemsin gız.. cane benim hastane dal hastanesi.. yedikule göğüs duymuşsundur caniş.. Allah düşümesin valla buralaraAyy sizin yemekleriniz beni benden aliyo gratenler falan
Sen and. Yakasinda calissaydin bacagim agriyo kolum agriyo ayagina hergun sizin hastanedeydim he.
Sen zaten hepsini yiyemiyosun yarisini baga vir.
Cok uzaksin yahu Allah dusurmesin insallah.hihiii:)alemsin gız.. cane benim hastane dal hastanesi.. yedikule göğüs duymuşsundur caniş.. Allah düşümesin valla buralaraZaten randevuyla çalıişılıyor.. randevu almak bile işkence buraya..
ama sen gel caniş .. ziyaretime gel benim ben ısmarlarım saa:)
her zaman bekerim canım.. sevinirim.. ama dediğim gibi hasta olarak değil.. bu tarafa yolun düşersw bir yemeğimi bir çayımı içersin:)Cok uzaksin yahu Allah dusurmesin insallah.
Yolum duserse ugramak isterim ama senin icin
canım bende hafta sonları kahvaltıyı hem geç yapıp hemde abarttığımdan dolayı iki öğün yetiyo.. bir sabah bir akşma:)eğer çok kaçırdınsa gayet normal..Selamlar bayanlaaar ben sabah çok abarttığım için bu gün 2 öğün yicem sadece akşam yemeği saat 4 te sonra bir şey yemicem (inşallah)
Geç yapmadım ama abartt8m aynen arada böyle cezalar yapmak lazımcanım bende hafta sonları kahvaltıyı hem geç yapıp hemde abarttığımdan dolayı iki öğün yetiyo.. bir sabah bir akşma:)eğer çok kaçırdınsa gayet normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?