Nİyet ettim diyet etmeye.

Oyyy heycana bak sen iyileste yeterki
Cnm.muayine ucreti tabiimidir hic bilgim yok
Para sömurmek icin yapiyolar artik herseyi

Oyyy he bak sen iyileste yeterki
Cnm.muayine ucreti tabiimidir hic bilgim yok
Para sömurmek icin yapiyolar artik herseyi
Valla bilmiyorum yarin dr aricam yada baska dr cumartesi alsin dikisleri.. 150 lira bayilamam boşyere..

Magazalarin online sitelerinde dolaniyorum.. Yeni sezon kiyafetler gelmis nasil guzeller nasil guzeller.. Gidip bakmak denemek almak istiyorummm.. KIZLARIMCANLARIM abla dikisler alininca kaç gune ayakkabi giyebilirim bennn

Cokmus ya
Benim esim 2008de ameliyat olmustu özel hastanede kontrol icinde muayinhanesine gidiyodu dr cagiriyodu hic para almiyodu kontrollerde
Dr cok iyi Allah var..
Ama onundeki sekreterlerde profsr adamda olmayan bi ego var.. Bugun aradim iyice bilgi aldim. Amlyttn sonra 2 kez pansuman hakkim varmiş bide dr cagirip pansuman diye girdirirse 13 gun icinde gidebilirmisim. Benim agrim var diye cikip gidersem ödermişim..
Doktorum bi sikintin oldugunda çekinme gel demişti pansuman diye girdirir heralde yarin bi goruseyim en iyisi..
Az para değil bide mantikli bi nedeni olsa eyvallah doktordan cok memnunum cunku.. Ama ordaki sekreter yalan soyluyo.. Doktor bey daha once dikisleri alinamaz demişmiş.. Halbuki adam cumartesi gel ben calismicam ama dikislerin alinir demisti de ben illa siz olun demistim.. Yani iki gun icin 150 lira vermk istemiyorum diger doktora da gidebilirim sikinti degil. Doktor bana bunu soylemese de ordaki sekretere kalsak yandik.. Sikayet edicem o kizi..

Ben acibademde oldum.. Doktorum mukemmel ötesi, çalisanlar harika (bugune kadar), hastane temiz yemekleri cok lezzetli.. Ama benm doktorun onundeki kizdan gunlerdir randevu bekliyorum :) ustelik bana orda soylediklerini telefonda inkar etti..

Sekreteri dr haberi olmadan kafasina göre bisi diyemez drla anlasmali onlar.
Yani para alicaklar amac bu.

[QUOTE="tr_lelli, post: 40724920, member: 1937Sekreteri dr haberi olmadan kafasina göre bisi diyemez drla anlasmali onlar.
Yani para alicaklar amac bu.[/QUOTE]
Doktorun kisisel sekreteri degil canim orda bi kac kisi var hepsi kayit aciyo para aliyo vs.. Ben doktora sormayi unutup boyle soyledigini dusunuyorum.. Telefonda cok gecistirdi soylediklerini inkar etti cunku. Anlamadim valla ama canimi sikti

Mandiciim cane benim yaninda calistigim Dr bey (Allah rahmet eylesin tirnak batmasi yaotiginda iilesene kadar bir daha ucret almazdi canim.. bu bir..
Gelelim ikinci sikintinaacanim o hissizligi bence dr una soyle sinirlerle ilhili bisi olabilir.. bizim hastalarda boyle bir sikinti olmadi hic..
Bu arada dikislerin zamanknda alinsin ihmal etme.. dikisler cok kalirsa keser yarayi..
Birde dikislerin alinirkende az biraz acicak canim.. sikican artik disini.. gecmis olsj canis.. aslinda baya buyukbir opere tirnak batmasi.. sancili bir opere.. cok gecmis olsun cnaim..

Ooohh afiyet seker olsun ekurim.. bizde dunde bugjnde sulu koftevardi..yaninda semiz otu ve yogurt.. makarna vardi ama yemedim. Betusunkinden 2 catal aldim accik:))

Peki dikisler alininca ben hala yaticam mi? Ne zaman disari cikabilirim ayakkabi giyebilirim abla?

Cankm dikisler alininca 1, 2 gun daha sikinti okur.. malum taze yara sayilir..bir muddet siki ayakkabi giyme canim.. drun sana soyler zaten.. kisiden kisye degisir bu durum cankm.. herkesin yapisibunyesi farkli..

Offf acicagini bildigim icin illa bu doktorda israr etmiştim.. Cok insafli cok kibar bi adamdi.. Adama desem muayene tarihi verdiniz ama benm karsima ucret cikariyolar, parmkta karincalasma var onun icin de randevu alcktm on da ucret cikariyolar bisey yapabilir miyiz desem paragoz durumuna duser miyim?

Manti yidiğini gormedim sanm bu arada gozum ustunuzde... tr_lelli
Mıhlama,mantı,pilav dibine dibine vurdum bugun
Ayy öylede tartıda - yok böylede diyip savruldum bugun
Yarinda sutlac yapcam
Burnuma tarcinli sutlac kokusu geliyo ya.hamile olsam as eriyorum dicem o derece

Mıhlama,mantı,pilav dibine dibine vurdum bugun
Ayy öylede tartıda - yok böylede diyip savruldum bugun
Yarinda sutlac yapcam
Burnuma tarcinli sutlac kokusu geliyo ya.hamile olsam as eriyorum dicem o derece
Banada gelir arada oyle kokular mesela bugun iskender kokusu geldi ama ben sakat ben halsiz ben ev kuşuuu.. Yiyemedim

Banada gelir arada oyle kokular mesela bugun iskender kokusu geldi ama ben sakat ben halsiz ben ev kuşuuu.. Yiyemedim
Azcık yuruyom diye havalara girdim o tartida 60lari gorunce aklim basima gelcek heygidinhey.
Ben bu aksam diyetle ilgili arastirma yapip notlar alicam.
Suan karnim kocaman sisti.
Kendimi camış gibin hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…