Oyyy heycana bak sen iyileste yeterkiO kadar sinirliyim ki sordugun icin teskkur ederm diyip etiketlememism bile kusura bakmatr_lelli
Patinin biri iyi digeri iyi mi degil mi bilmiyorum.. Dikuslerim hala benimle butunlestik onlarla..Ama cok sukur ayaklandim.. Tam basamasam da evin icinde yuruyorum.. Azcik temizlige yardm ediyorum sevdicek gelicek gecms olsuna heyecan dorukta :) bizim aramizda 850 km mesafe var o yuzden önüne dünyayi seresim geliyo :)
Valla bilmiyorum yarin dr aricam yada baska dr cumartesi alsin dikisleri.. 150 lira bayilamam boşyere..Oyyy he bak sen iyileste yeterki
Cnm.muayine ucreti tabiimidir hic bilgim yok
Para sömurmek icin yapiyolar artik herseyi
Cokmus yaValla bilmiyorum yarin dr aricam yada baska dr cumartesi alsin dikisleri.. 150 lira bayilamam boşyere..
Dr cok iyi Allah var..Cokmus ya
Benim esim 2008de ameliyat olmustu özel hastanede kontrol icinde muayinhanesine gidiyodu dr cagiriyodu hic para almiyodu kontrollerde
Peki dikisler alininca ben hala yaticam mi? Ne zaman disari cikabilirim ayakkabi giyebilirim abla?Mandiciim cane benim yaninda calistigim Dr bey (Allah rahmet eylesintirnak batmasi yaotiginda iilesene kadar bir daha ucret almazdi canim.. bu bir..
Gelelim ikinci sikintinaacanim o hissizligi bence dr una soyle sinirlerle ilhili bisi olabilir.. bizim hastalarda boyle bir sikinti olmadi hic..
Bu arada dikislerin zamanknda alinsin ihmal etme.. dikisler cok kalirsa keser yarayi..
Birde dikislerin alinirkende az biraz acicak canim.. sikican artik disini.. gecmis olsj canis.. aslinda baya buyukbir opere tirnak batmasi.. sancili bir opere.. cok gecmis olsun cnaim..
Mıhlama,mantı,pilav dibine dibine vurdum bugunManti yidiğini gormedim sanm bu arada gozum ustunuzde...tr_lelli
Banada gelir arada oyle kokular mesela bugun iskender kokusu geldi ama ben sakat ben halsiz ben ev kuşuuu.. YiyemedimMıhlama,mantı,pilav dibine dibine vurdum bugun
Ayy öylede tartıda - yok böylede diyip savruldum bugun
Yarinda sutlac yapcam
Burnuma tarcinli sutlac kokusu geliyo ya.hamile olsam as eriyorum dicem o derece
Azcık yuruyom diye havalara girdim o tartida 60lari gorunce aklim basima gelcek heygidinhey.Banada gelir arada oyle kokular mesela bugun iskender kokusu geldi ama ben sakat ben halsiz ben ev kuşuuu.. Yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?