Hiçbir tatli saf şekerin tadini hazzini vermiyor.. Onu boyle dislerinle kitir kitir yaparak tek tek ezceksin.. Saf seker oldugu icin kesiyo insani.. Baska hicbi tatli kesmiyo beni.. Dikislerim kaynamiyo mutsuzum, sevdicekle barismis olsamda cok kirginim ona.. Nasil dizelir nasil telafi edilir bilmiyorum. Havalar iyiymis kotuymus benim icin farketmiyo ki.. Ben hep evdeyim.. Disari cikamiyorum.. Sozde 1 haftada iyilesicektim 2hafta oldu hadi yine neyse dedim de 3hafta full yatmak bunaltti artik.. İse baslamadan bi kac gun gezer kafa dagitirim saniyodum..Sen niye mutsuzsun yahu.
Havalardan olmasin
O sekeri nasil yiyosun öyle ya
Okadar seker yicene hani bir topitop alsan oyle gevelesen agzinda (uzun surede zor eriyo ya) olmaz mi ki.
Gunaydinnn..Geziyo gezenti abisine gitcekti
KIZLARIMCANLARIM yeter kuzu gel.
Kahvalti:
1simit
1karper
3catal tulum peyniri
3catal kuymak
1bardak cay
Eki Görüntüle 1515416
Olsun canımGunaydinnn..
One oyle oyssss missss,,..
Hayirli sabahlar herkese..
Dun dondum kizlar.. iyi tatil yaptim.. amma velakin yemenin dozu kacti..(
Oyle istahlk yemeyi sevdnkerin evine gidince tabi olan oldu..
Yedkmde yedim"
Aksam gelir gelmez hemen 40 dk pi, ates yaptim.. vicdanimi rahatlatayim diye.. bugunde basladim diyete .. hadi hayirliisi.. aksamlari yulaf yemeyi dusjnuyorum bi hafta kadar.. oyle gecistirmyei hedefliyorum..
Yoksa verememmayis sonu sjnnetimiz var iki yegenkmin.. elbise aldim.. simdilik icine sigiyorum ama biraz daha kilo alcak olursam sigamam (dikkat etmem en az 2 kilovermem sart artikin..
Kafaya koydum ins..
Reglim bitincede p.tesi persembe oruca niyetlencek kismetse.. persembe baslicam ins..
Hem manevi olarak hem bedeni olarak rahat oluyorum oruc tutunca..
Mandicim iilesmedjnmi kuzum sen hala ya:
Neyse bugun temizlik yapiyorum canlar.. cam tul isine giristim.. halletmem sart.. tuller yikandi 2 cami sildk .. geriye kaldk3 cam.. onlarida halleddim.. gorusuz.. gecmise de bakamadim.. bir ara okurum ins.. opuldunuzzz..
Mmmhhh dun bende yedim kaldiysa bugunde ayni corbayi iccemm. Cok seviyorummm
Atmadim buraya fotosunuTencereler cok sirin ya cidden evcilik oynar gibi.. Ama benim goxum doymuyor arkadas.. İlla koca koca tencereler kocs koca tabaklar doldurcam..
Tv unitesi bence hos senin begendigin nasildi attin mi buraya fotosunu hatirlamiyorum..
Sanada iyi gecelers tatlis..İyi gecelers.
sanada günaydın canım...aa ablanlardamısın sen..?yeğen falan deyince..herkese günaydınss tükkanı açtım yerleri pas pasladım çayı hazırladımtr_lelli sende muhlama yap @mandaliina sende sofrayı kuru ver bende yiğenleri okula götürüp geleyim
kıs sende ben gibimi oldun.. bende yedimde yedim.. ama dünden beri dikkat etmeye başladım..Günahdınn!
Arkadas yurumicek yorgunum dedi
Tek de yurumek icimden hic gelmiyo
Yurusede cok agir yuruyo o 1tur atana kadar ben 2tur atiyorum
Bide hizlida yrutmuyo beni onden yurim fazla tur atim hesabi yapiyorum yok benle yuru tek birakma beni diyip duruyo
Sıkıldım zaten.
Baska arkadas bulmam lazim ama yok ki
Ayy ben önceden daha az yiyodum bi kac gundur manti,makarna,tost,pisi vs ayagina costum.
Hazirana ne kaldi ki
Saat 9da cikicam ama fatura falan yatircam ne yurursem kardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?