- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Bide oranin tatli reyonu vardir ki offff offfff.herşey dahil otelin en sevdiğim yönü herşey ye iç.. tıka basa:)2 kilo al geri gel:))hihihii:))
Bide hersey dahil
Sorma kuzum yaaherşey dahil otelin en sevdiğim yönü herşey ye iç.. tıka basa:)2 kilo al geri gel:))hihihii:))
Yap kendine kocaman bi tabak, cik yuruyus bandina.. Hem ye hem eriBide hersey dahil
Bide yerli icecekler serbest
Bide ikindi cayi abur cuburu gece corbasi var
Ama spor salonuda var :)))
Oyy ben needdimm bilmiyom yahu
Acik bufeyede bayilirim ozellikle mezeler
Okadar para bayip salata mi yesem naapsamRezrvsyn yaptirdiniztr_lelli hatirlatayim dedim :) yoksa otelin missss gibi cesit cesit yemeklerinden yemeyip salata bolumunde mi takilcan?
kim bayılmaz kiiii:)Bide hersey dahil
Bide yerli icecekler serbest
Bide ikindi cayi abur cuburu gece corbasi var
Ama spor salonuda var :)))
Oyy ben needdimm bilmiyom yahu
Acik bufeyede bayilirim ozellikle mezeler
Ramazanda da alirimkim bayılmaz kiiii:)
olsun olsun ye iç .. gelince ramazan gelicek zaten verirsin:)
oyoyyyy kuz olsun bee gelşnce yapıverisin sıkı bir diyet gider takma kafana hayatını yaşa..sanki 100 kiloluk hatunsun yav.. altı üstü 2,3 kilo fazla var .. biraz sıkınca gider.. üzülme.Ramazanda da alirim
Sonra annemin memeleketine gitcez oraninda kulakli makarna(manti) ve etli ekmegi meshur orda da ona yumuluyoruz hergun orda da alirim
Hosgeldinn göbüss hosgeldin yaglar hosgeldin 60lar olurum.
Ayy kuzu ne cektimm ben ben.
Kuzu sende hepiniz gelin oteleoyoyyyy kuz olsun bee gelşnce yapıverisin sıkı bir diyet gider takma kafana hayatını yaşa..sanki 100 kiloluk hatunsun yav.. altı üstü 2,3 kilo fazla var .. biraz sıkınca gider.. üzülme.
Afiyet olsun caniş..
Aynen canim yemeyelim kizalim hatta birbirimizekarar verdim akşam yemeği ymicem.. öğlen burda yediğimle günü kapıcam inş..yada en fazla sütlü yulaf yicem bir hafta kadar denicem.. başka türlü olmuyor..
sağol canım.. dediğim gibi akşam öğünümde yemeyi düşünüyorum yulafı ben.. hem hafif oluyor hemde tok ttuyor.. hemde kalorisi az..Aynen canim yemeyelim kizalim hatta birbirimize
Aklima gelmisken yulafa yuklen derim
Kesinlikle bagirsaklari calistiriyo
Senin oyle bi sorunun vardi ya hani
Gunde 1defa olsa mutlaka ye
Cok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?