- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
aman haa çok yime cane pizzayı.. sonuçta hamur işi.. ammannn ammannn..paranın adı var sadece değeri sıfır..Yarim saat kadar hizli yurudum
Hic yoktan iyidir.
Fatura yatirdim.
Taksit odedim
Bim,hakmar,fırın ugraya ugraya geldim
Sabah sabah gitti 300tl.
Ne alisveris yapilirdi o parayla
Ben bugun yine pizza yapicam ;(
1dilimle ogleni gecistirebilirsem ne mutlu bana
Oglum sabahdan siparis verdi anne ben gelince pizza yap diye
Hamur aldim geldim onun icin.
eveeeet cuma günü geldim haberin yok muydu?sanada günaydın canım...aa ablanlardamısın sen..?yeğen falan deyince..
yoktu cane.. geçmişe baKmadım ben VAKTİM YOKTU CANİŞ.. HADİ HOŞGELDİN BAKEM.. ACABA YAKINIMDAMISIN Kİ??eveeeet cuma günü geldim haberin yok muydu?
Sorma kuzum ya ne cok acildikaman haa çok yime cane pizzayı.. sonuçta hamur işi.. ammannn ammannn..paranın adı var sadece değeri sıfır..
TEDARİKLİ HATUNSUN DİMEK.. BENDE TAM TERSİ KÖYE GİDERKEN SADECE KIYAFET VE KENDİMİ GÖTÜRÜM:))Sorma kuzum ya ne cok acildik
Nasil toparlariz bilmiyorum.
Esim kökünü getiriyo
Tek iyi yani nakit harciyoruz.
Su ne giysem olayinida atlatim valiz toparlamaya gecicem
Ben sac k. Mak. ,utu, kremler,suruplar, merhemler, sinek kovucu spreyler,tabletler kadar hepsini yanimda tasidigimdan bi tarafdan toplicam elime geceni
Gecen yil köye giderken mum,el feneri neler neler goturdum.
Elektrikler bi kesildi aksam herkes ne iyi etmissin dedi aklimi sevim aklimi
hoşbuldumyoktu cane.. geçmişe baKmadım ben VAKTİM YOKTU CANİŞ.. HADİ HOŞGELDİN BAKEM.. ACABA YAKINIMDAMISIN Kİ??
boşver al canım ya.. ömrümüz geçiyor 3 kurşu biriktircez diye.. ye iç gez al boşver.. para işte elinin kiri..yemek lazım.. bizimde bu ay sünnetler var.. Allahtan 2 küçük altınım vardı zulada.. onları takcam.. altın uçmuş almayatyım kazık yiemyim.. düşünce alır koyarım yerine.. elbise aldfım 100 tl ye... daha ayakkabı alcem şal alcem.. masraf. masraff.Sorma kuzum ya ne cok acildik
Nasil toparlariz bilmiyorum.
Esim kökünü getiriyo
Tek iyi yani nakit harciyoruz.
Su ne giysem olayinida atlatim valiz toparlamaya gecicem
Ben sac k. Mak. ,utu, kremler,suruplar, merhemler, sinek kovucu spreyler,tabletler kadar hepsini yanimda tasidigimdan bi tarafdan toplicam elime geceni
Gecen yil köye giderken mum,el feneri neler neler goturdum.
Elektrikler bi kesildi aksam herkes ne iyi etmissin dedi aklimi sevim aklimi
ben zaten istanbulluyum burda doğdum büyümedim ama ben burayı daha çok seviyorumEkurim rabiscikde istanbullu oldu artik.
he ya öyelymiş valla.. acaba avrupa yakasındamı anadoludamı.. sende mi bendemi:==?Ekurim rabiscikde istanbullu oldu artik.
he ya öyelymiş valla.. acaba avrupa yakasındamı anadoludamı.. sende mi bendemi:==?
evet değiştirdim güzel olmuş mu? avrupa yakasındayım hanginizdenim?aa rabiş nickinmi değiştidin kıs.. aboo yeni farkettim:)güzel olmuş güzel.. feraceli:)ben direk resme baktığımdan farkedemedim:)
bendensin benden sen:))evet değiştirdim güzel olmuş mu? avrupa yakasındayım hanginizdenim?
Bende esime soyluyorumboşver al canım ya.. ömrümüz geçiyor 3 kurşu biriktircez diye.. ye iç gez al boşver.. para işte elinin kiri..yemek lazım.. bizimde bu ay sünnetler var.. Allahtan 2 küçük altınım vardı zulada.. onları takcam.. altın uçmuş almayatyım kazık yiemyim.. düşünce alır koyarım yerine.. elbise aldfım 100 tl ye... daha ayakkabı alcem şal alcem.. masraf. masraff.
sağol canım teşkler.. insanın dolabında düğünlük gezmelik bişilerinin olması şart..Bende esime soyluyorum
Harcamayinca aferin mi diyosun sanki diyorum
Niye harciyosun mu diyorum diyo
Yaranilmiyo canim
Biriktirdigim daha devede kulak ama napim insan istiyo heves ediyo
Gule gule kullan canım
Guzel gunlerde kullan.
ohhh miss afiyet şeker olsun aa yağ olmasın emi..S sindirella kolay gelsin burdan bisi cikmaz sana var git yoluna biz boyle mutluyuz.
Ögle;
2minik parca 1dilim sayilsin mi? Sayilsin sayilsin bu seferlik bari
Pizza
Kola
Eki Görüntüle 1516505
Allahim yarabbim ezanlar yuzusuyu hurmetine benim yaglardan 2kg al @mandaliina kuluna ver amin.
O ne de olsa yiyerek zayifliyo ya ben ben ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?