30 uma kadar evlendim evlendim sonra zor zorrrrSiz birkaç ayda tanıdığınız insanın tam evlenmek istediğiniz insan olduğundan yüzde yüz eminsiniz de ondan işaret mi bekliyorsunuz? Kusura bakmayın ama tavrınız bence karşı taraf için çok itici. Yaşınız daha 29 sanki 49 yaşında gibi bir tavırla yazmışsınız ama daha çok gençsiniz. Sizin bu yaptığınız evlenmek için evlenmek olur, diğer talipler kesin evlenmek istiyorduysa onları değerlendirseydiniz keşke
bak arkadaşlar neler diyor, ima ettim zaten yok adamı korkutmuşsun yok bu ne acele.Acikca sor valla.bu saatten sonra laylaylom yapamam de.ergen değilsiniz sonucta
30 uma kadar evlendim evlendim sonra zor zorrrr
ama bunu biraz cesaretim gelsin, yapacağım.Acikca sor valla.bu saatten sonra laylaylom yapamam de.ergen değilsiniz sonucta
o zaman desin bunu, ne evliliği desin daha dur desin sessiz kalmasın sinirim bozuluyor bu durumaEvlilik mi? Daha birkaç aydır görüştüğünüz insanla evlenmek mi istiyorsunuz?
Bence o pek istemiyor o sadece sende kalmak istiyor..
Duygu yoğunluğunun erkek tarafından çok yüksek olduğu durumlarda birkaç ay içinde ciddi bir durum oluyor, ancak öyle erkekler korkmuyorlar yani kısa zamanda evlilikten ama sanırım karşı taraf buna hazır değil. Bir de kısa zamanda olması beni korkuturdu daha çok tanımak sizin için de daha iyi olur. Bu yüzden sizde kalmaları da azaltmak daha iyi gibi.
o bildiği nedir sizce ?Bende kalamazsın dışarda görüşelım deseymişsınız.Yüzük tak demeseymışsınız.Neyse olan oldu.Sessız kaldıysa vardır bır bıldıgı
Hakkınızda enn güzel olan olsunnn tanıyın keyfini çıkarın enn güzel zamanlar aslındaTeşekkür ediyorum. Bunların ben de farkındayım. Daha çok tanıyalım o zaman bir birimizi. Zaman en iyi ilaçtır :)
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, sizin de hakkınızda en güzeli olsun :)H
Hakkınızda enn güzel olan olsunnn tanıyın keyfini çıkarın enn güzel zamanlar aslında
Gitti gitti gittiaz da onlar korksunlar
karşı taraf haklı daha çok erken.bi yüzük tak rahatça görüşelim dese bana hemen karşımdaki, baskıdan korkar kaçarım.Bir kaç aydır sevgiliyiz, arkadaş ortamlarına girdim evlilerdi ve eşleriyle tanıştım, erkek kardeşiyle de tanıştım. Mesleklerimiz var aynı şehirdeydik fakat şimdi işim dolayısıyla bir saatlik uzak mesafedeyiz. Her hafta sonu gelip görmek istediğinden bahsediyor ee tabii bu pek hoş bi durum değil çünkü gelince kalmak gibi bi niyeti var. Evliliğe dair bi konuşma geçmiyor aramızda açamıyorum bir türlü daha yeni başladık diye ama son buluşmamızda bir tanıdık görmüştü, laf söz olacak biliyorum ben de artık bi yüzük tak rahatça görüşelim dedim ve SESSİZ kaldı. Bu ne demek oluyor,niyetini nasıl anlayabilirim.
olabilir tabii anladım ben olayı sabretsin bakalım ne olacak sonucunda bekleyeceğim bi süre dahaCok yeni bir iliski... Oncelikle iyice bir taniyin ve bu süreçte sizin yerinizde olsam asla kalmak kelimesinin gecmesini bile engellerdim ki bir daha boyle bir söz kullanamasin. Sevmiyorsa giderdi seviyorsa evlenene kadar sabrederdi. Niyeti farklu olabilir
Gidebilir geri dönmemek koşuluylaGitti gitti gitti
ee ben de korkuyorum laf söz oluyor burdakarşı taraf haklı daha çok erken.bi yüzük tak rahatça görüşelim dese bana hemen karşımdaki, baskıdan korkar kaçarım.
E sen evlenmekten bahsetmişsin şimdi ise gitsin diyorsun bu ne yaman çelişkiGidebilir geri dönmemek koşuluyla
Evet söyleyeceğim bunu da kibarca :)Daha yeniymiş sizin bu kadar acele etmeniz anormal. Bence şu an konusunu ona da açmayın. Eğer rahatsız oluyorsanız kalmamasını kibarca söyleyin ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?