no kv no cry???

ben varım

kayınvalıdemın tuhaf bazı hareketlerı ,yaptıgı haksız soylemlerı sebebıyle aradım bır guzel soylemem gerekenı soyledım sonra gorusmeyı kestım 2 sene asla gorusmedım
2 sene sonra araya bır akraba geldı adım atmak ıstıyormus kayınvalıdem,bıraz gozlemledım baska ortamlarda karsılastıgımızda selamlastım ,gorusmemde sorun olmayacagına emın olduktan sonra tekrar gorusmeye basladım ,eger degısmedıgını dusunsem gorusmemeye devam edecektım

esım de boyle olmasını ıstedı esımde aynı sekılde asla gorusmedı... buna bayramlar hastalıklar falan da dahıl. yenı dogum yapmıstım bebegım kucuktu gorse tanımazlardı oyle gorusmedık :)
cok guzel ders olmus kvnize. esinizin kararli tutumu da cok etkili olmus eminim. 👍

merhaba hanimlar, cok genel bir soru sormak istiyorum. Lutfen tecrubesi olanlar benimle paylassin.

Esinin ailesiyle gercekten buyuk sorunlar yasayip onlarla tum iliskisini kesebilen oldu mu?
bu durum evliliklerini nasil etkiledi?

tesekkur ederim :)
Cok büyük kavga olmadı mesafeliyiz misafir gibi düşün ayda 1 gorusyoru😁

Bennn
Herkesinkine Benzer şeyleri ben de yaşadım evliliğimin ilk ayında. Daha önce iyiydik bir sorun yoktu gelinliğimle kv kavga çıkardı. Ben anladım olayı ama rezillik çıkmasın diye sustum. Annemin misafirlerin yanında yalan söylemiş tabi hemen yalanı açığa çıktı ama öyle inanmıştı ki yalanına🤣 neyse düğün bitti balayı derken 1 ay sonra bayram vardı gittim evlerine kavgamı yaptım😊

Benim hakkımda görümcelerim ile birtakım yalanvari söylemleri olduğunu öğrenmiştim çünkü. Ailemi karıştırdılar vs ama hiç durmadan son gaz kavgamı yaptım çıktım. Kp karışmaz o iyi bir insandır onu katmadım. 2 yıl oldu hiç pişman değilim ablaları evime adım atamadı ya yaptıklarından utanma ya da hala kinliler. Kv Kp 1 kere geldi kp hatrına saygısızlık yapmadım. Ama bayramdan bayrama ararım gitmem.

Eşim beni ayrı onları ayrı görüyor. Zaten çok düşkün değil ailesine ayrıca başka ildeyiz. Çok özlerse kendi gidip görüyor bana gel gidelim demiyor bile dese belki gideceğim🤣🤣

Bennn
Herkesinkine Benzer şeyleri ben de yaşadım evliliğimin ilk ayında. Daha önce iyiydik bir sorun yoktu gelinliğimle kv kavga çıkardı. Ben anladım olayı ama rezillik çıkmasın diye sustum. Annemin misafirlerin yanında yalan söylemiş tabi hemen yalanı açığa çıktı ama öyle inanmıştı ki yalanına🤣 neyse düğün bitti balayı derken 1 ay sonra bayram vardı gittim evlerine kavgamı yaptım😊

Benim hakkımda görümcelerim ile birtakım yalanvari söylemleri olduğunu öğrenmiştim çünkü. Ailemi karıştırdılar vs ama hiç durmadan son gaz kavgamı yaptım çıktım. Kp karışmaz o iyi bir insandır onu katmadım. 2 yıl oldu hiç pişman değilim ablaları evime adım atamadı ya yaptıklarından utanma ya da hala kinliler. Kv Kp 1 kere geldi kp hatrına saygısızlık yapmadım. Ama bayramdan bayrama ararım gitmem.

Eşim beni ayrı onları ayrı görüyor. Zaten çok düşkün değil ailesine ayrıca başka ildeyiz. Çok özlerse kendi gidip görüyor bana gel gidelim demiyor bile dese belki gideceğim🤣🤣
gelinsiniz yahu... hakindan gelmissiniz ama kp inizin tarafsiz kalmasi iyi bisey esiniz de oyle... onlarda karisinca bende hepsinden yildim... darisi basima :)

merhaba hanimlar, cok genel bir soru sormak istiyorum. Lutfen tecrubesi olanlar benimle paylassin.

Esinin ailesiyle gercekten buyuk sorunlar yasayip onlarla tum iliskisini kesebilen oldu mu?

Bennnn:)) eşimin durumun farkında olup hep destek olduğu için çok şükür sorun yaşamadım. Bir de altlı üstlü oturduğumuz evden çıkabilsek (muhtemelen 2 sene içinde) çok daha güzel olacak. Eşinizin destek olması önemli , gerisi Fasa fiso

gelinsiniz yahu... hakindan gelmissiniz ama kp inizin tarafsiz kalmasi iyi bisey esiniz de oyle... onlarda karisinca bende hepsinden yildim... darisi basima :)
Maalesef sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Bir akrabam kızcağızın başına gelenleri öyle içselleştirdim ki dedim kendime kızım senin eyvallahın yok işte oğulları işte kendileri. Ne olacaksa bugün burada olacak aklında bişey kalmayacak. Bu arada hakkımda yersiz dedikodu yapan akrabalarını da sırayla gezdim lafları saydım. Bayram ziyareti gibi ama lafımı soktum çıktım hepsinden. 1 günde bitti hepsi🤣🤣 Bu arada kayınpederin kavgadan haberi yok ki (kp) kaynanam anlatmıştır ama umursamadı sanırım, adamcağızda bıkmış bunlardan, o yokken kavga çıkardım akşam gelince elini öptüm çıktım evden🤣🤣 en önemlisi eş bence o ortada durunca kimse incinmiyor diyemezler ki oğlumuz bize sırt çevirdi ben de diyemem kocam sırt çevirdi. Herkese mesafeli.

Ben eşimle sevgiliyken tanışmıştım ailesiyle, 5 sene sevgiliydik, tabi çok görmüyordum arada görüyordum, nişanlıyken çok sorunlar yaşadım annesiyle, nişanı atacaktım şayet eşim yanımda olmasa, öyle böyle değil büyük kavgalar, Evliliğimin ilk aylarında sorun yaşadık, çok isterdim bütün iletişimi kesmeyi, fırsat kolluyorum, ama olmuyor eşimi üzmek istemiyorum, çünkü o ailemle iyi anlaşıyor ve birbirlerini çok seviyorlar, eskisi gibi kafama takmasamda bendede çözüm yok şuanlık

benimde sevgililik doneminde kv arayip cocugun kendi aldigi 2 evin ikisinin de artik onun oldugunu bizde onu okuttuk benim hepsi filan dedi. ben de ben bilmiyorum bisey konusun oglunuzla dedim... ay cok edepsizce...sonra bir suru yalanlar iftiralar yapti kadin.. cok uzdu bu durumlar beni Allahindan bulur ins kemigine ates dussun dedim kadin kanser oldu....
ablasi da kapima gelip kendini yerlere atti ne rezillikler sonra saka gibi kardesim seni sevmedi hic hep kotu anlatti seni bize hic sevmedi seni filan diye yalanlar soyledi...sonra kendi kocasinin kendini aldattigini ogrendi.... eden hep buldu... ay goresim yok bunlari ciksinlar hayatimdan keske unutsam.
Umarım benimkilerede olur..nefret ediyorum hepsinden..

15 senelik evliyim. Evliliğimin başından beri olan bazı olaylardan dolayı 10 sen görüşmedik. Bu sene 1 haftayı beraber geçirdik. Çok da güzeldi. Bu olaylardan dolayı herkes birşeyler kaybetti. Benim şimdiki olgunluğum olsa,kayınvalidem de daha yapıcı davransaydı da bu olaylar,küslükler hiç yaşanmasaydı. Görüşmemek çözüm değil bunu söylemeliyim size. Ölümlü dünya. Herkesin hataları olabilir. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarabilmektir. Eğer eşim benim tarafımda olmasaydı kesin boşanırdık ve bu güzel yuva boşu boşuna yıkılırdı. Şimdi kayınvalidemi özlediğimi bile söyleyebilirim size :) nefret duygusunu büyütmeyin içinizde. Sizi de yorar bu duygu. İyi insan affedici olmayı bilebilmeli.

Eşimin ailesinden çok şükür hiç zarar görmedim hatta baya kızları kardeşleri gibi görürler vs.
Ama ben de sık sık görüşmüyorum.
Çünkü sık görüşülünce ilişkiler laçka oluyor.
Sorun da olmadı bu durum.
Kendi ailemle de sık görüşmem...

Evliliğimin ilk 4 senesinde ilişkimiz sıfır idi. Sonra sacece bayramlarda misafir gibi gündüz gittim 2-3 saat durdum. Bebeğim olduktan sonra illk kez evime geldi kv 3 gün kaldı. Senede 3-5 sefer görüşüyoruz. Evlerinde yatıya kalmıyorum. (Biz farklı şehirlerdeyiz bı arada)

ay cigeri 5 para etmez insanlarla gorusmuyorum diye bosanicaksam yazik cidden emeklerime... ins boyle olmaz... bosanma karari sirf aile ile gorusmediginde mi alinmisti ?
hayır ama yıllarca kavga sebebi olmuştur emınım
zincirin bir halkası diye düşünüyorum , kavga ettikçe saygı bitiyor çünkü ,

ama herzaman söylüyorum kesinlikle eltım haksızdı , ki kv falan günahım kadar sevmem yani

Ben.
Önce görümcelerle küstüm. Esim barıştırmak için çok uğrastı. O arada kv kp sureli laf taşıdı. Hatta esim bir yıl oluyor beni de aldı ailesinin yanına gitti yuzleşmeye. Bunlar utandılar kızardılar falan. Ama ertesi gün küçük görümce ye gidip bizim oğlan sus dedi begonfile ikide tokat attı susturdu diye anlatmışlar. Ki ben bu olayı 1 ay oluyo duyalı.
Surekli eşime senin karın bize görgüsüz diye bagırdı falan diyordu kv. Eşim kurana el bas dedi bu basmadı tabi kekeledi kaldı. Aynı gün yani kurban arifesi gece saat 11 bucuk. Kple eşim cok buyuk bir tartısma yasadılar. Cok cok çirkinleştiler. Benim için bitmiştir dedi eşim asla sende görüşmeyeceksin dedi. Ve bitti. Ha kapıya gelse kovmam ama asla gel git yapmam. Ne bayramda ne seyranda. Cok alttan aldık ama arife gecesi iki çocuğumla o evden cıkışımı asla unutmam.

Back
X