Nöbet çizelgesi öğretmen arkadaşlar

Nobet parali degilken koca koca adamlar nobetten kaciyordu ilk atandigim yillarda. Simdi masallah parali ya havada kapiliyor.

Ihtiyaç yokken nöbet yazılması da devletin parasının boşa gitmesi olur bence, o da etik değil ki. Isterseniz konusun ama "hocam bir haftadan ne olur, abartmayın" diyeceklerdir. O yüzden hiç kötü olmayın idareyle, nobetsiz haftanın tadını çıkarın. Nöbet gerçekten büyük sorumluluk hakkını veren öğretmene tabi.
Arkadaşımın ek dersi 300 lira(küsüratı da var ) eksik yapıldı geçen ay, idareye söylediğinde hayrın olsun uğraştırma demişler. Bakın hak ettiği ücret için bu laf söyleniyor, verilmeyen tek seferlik nöbet için görüşüldüğünde o idarenin tavrını düşünemiyorum, gerçekten gerek yok.
Konu sahibi arkadaşım lütfen konunuzu kapattırın, beni çok ciddi şekilde rahatsız ediyor bu konunun gittiği yer. Biraz daha uzayınca meslekle hiç ilgisi olmayan bütün öğretmen düşmanları toplanıp hırsını çıkaracak burda. Kimsenin siniri bozulmasın söyleyin konunuzu kapatsınlar.

Travma falan psikologluga mı soyunduk simdi ? Bunun için de ek ders isteseniz ya okuldan ;)
Burda millete cemkircek vaktiniz var ama ? Benden bu kadar sözü arkadaşlara devrediyorum. :)
Ne saçmaladın şimdi bende seni arkadaşlara havale ediyorum.işte buda sayfalarca yazılanların özeti.

Ihtiyacin olmamasina uzul bence.eger benim menfaatimi düşünmüyorlarsa tabiki şikayet ederim.herkes isini düzgün yapsin,bilmiyorsa öğrensin.senin öğretmenlikle hiç ilgin yok burda neyi anlatmaya anlamaya çalişiyorsun.egonu tatmin edecek kimse kalmadimi etrafinda.normaldir herkesi küçümsediğin için.

Siz ne biçim öğretmensiniz yahu? Biraz edep, üslup bilin. Ben üzülürüm tabi halinize, öğretmen 46 liranın peşinde koşuyorsa asgari ücretle ev geçindiren adam ne yapsın? Böyle bir üsluba daha fazla da cevap vermeyeceğim. Burası bir forum, mahalle kavgası yapmıyorsunuz.

Son düzenleme:
Siz ne biçim öğretmensiniz yahu? Biraz edep, üslup bilin. Ben üzülürüm tabi halinize, öğretmen 46 liranın peşinde koşuyorsa asgari ücretle ev geçindiren adam ne yapsın? Böyle bir üsluba daha fazla da cevap vermeyeceğim. Burası bir forum, mahalle kavgası yapmıyorsunuz.
Gayet edepli üsluplu bir öğretmenim.herkese hakettiği şekilde hitap ederim o yüzden hoşuna gitmiyor sanırım.kimin nasıl mücadele ettiğini ne yokluklarla boğuştuğunun analizinimi yapayim sana.sanki çok umrundada

Back
X