Kimseye iğreç yaratiklar demedim.kibirli yaratiklar dedim diğerlerinide size açiklamak için uğraşamayacağim pes diyorum daha fazla laf yetiştiremeyeceğimHocam neden yorum yapan insanlara "iğrenç yaratıklar" diyorsunuz? Yönetimi şikayet ederseniz okulda adınızın neye çıkacağının farkında değil misiniz? Neden dostça çözmek yerine düşmanca hallediyorsunuz şu işi
Sinir oldum.Nereye şikayet edeyim yada müdürle nasıl konuşmam lazım
Ya ne şikayeti
Nesi garip senin 47liraya ihtiyacin olmayip benim olmasimi.hak edip kazanmak istiyorum zaten tutmadan niye yazmiyorlar demiyorum.ve 10haftada bir hep tekrar edecek bir şeyi.Eğer her gün okula gidiyor görevimi yapiyorsam buda benim hakkim
Ben kibirli yaratiklar dedim biri çikiyor insanlara niye iğrenç yaratiklar diyorsunuz diyor.biri nöbet karşiliği verilen ücreti küçümseyerek üstünden bana laf dokunduruyor.Ben konunuza cevap yazdım sadece. Neden sürekli gard almaya çalışıyorsunuz?
Zamanim yok tüm gün okuldayim 4e kadar.diger ögretmenlerin dersi bitince okuldan beraber çikip şehre geliyoruzda konu bu degil sadece akil almak istedim aman allahim neler yaptilarYatili / yatisiz belletmenlige basvurun cidden bu kadar ihtiyaciniz varsa.3 ek dersten cok daha fazlasini alirsiniz.Ben 3 yil yaptim.Bir ek ders parasi kadar neredeyse tum ceyizimi aldim onunla.Hani bu kadar ihtiyaciniz varsa cidden cunku ortada sahsiniza yonelik bir haksizlik yok.Kucuk okul olmaniz kaynakli bir dezavantaj.
arkadaşım öğretmen olmamama rağmen hayret ettim.Hangi hakaret.Para kazanmak için çalışmıyorsunuz siz tabi sizinki amme hizmeti.Sen altinlarinla paranla bi köşede oyna canim tabi varsa hiç inanmiyorum.kimbilir hangi ince hesaplari yapiyorsun sende ama burda havanda yerinde.Görende fabrikatör zanneder hanfendiyi.benim derdim hayatimi hak ettiğim payimla yaşamak.Kimseyede muhtaç etmesin allah beni iyiki senin gibi insanlarla ayni yerde çalışmıyorum.
Teşekkür ederim hocam kirada oturuyorum arabamda yok.sinirden gülüyorum artik neyse hayirli akşamlar.buda bana akil parasi olsun bir daha bdv de konu açmam. :)Hocam inşallah BMW ya da Mercedes alıp kredi ödediği için ihtiyacım var diyen öğretmenlerden değilsinizdir.Bu arada uygulamada sıkıntı yok.Elbette hakkınızı yedirmeyin ancak 45 lira için şikayet etmeyin kimseyi ki ortada şikayetlik bir durum da yok.
Çünkü hukuka göre aksi ispat edilmedikçe herkes masumdur. Nöbet sistemini de bu şekilde yapmışlar her hafta birisi çıkıyor demekki kasıt görünmüyor burdan bakınca. Ama burdan gorunen bir sey daha var o da art niyetiniz. İdarenin kastı olsa nöbet yazarlardı kaç tane yorum var nobeti güle oynaya tutan yok.Tamam bende sizden utaniyorum her konuya hakim olmadiğim için.Ve bana kasit olup olmadiğini ben bile bilmiyorken siz nerden biliyorsunuz.gerçektende iyiki mesai arkadaşi değiliz.Yoksa engin bilgilerinizle neyin önemli neyin önemsiz olduğuyla ilgili her gün bilgilendirirdiniz
Olmayan bişeyin şuan gitmesi pek mümkün değil.inançlıyım elhamdüllilah.bunu sadece fikir almak öğrenmek için sordum ama öyle zan altında bırakıyorlarki bir sürü gereksiz tartışma tantana yazdım sayfalarca.hayatimin son 3yilini nerdeyse hiç uyumadan sabah 7 akşam 12 birfiil ayakta olarak çocuğuma bakarak ev hanimliği yaparak ve okulda işimi hakkini vererek yaparak her güne yorgunluk hissetmeden başlayarak yaşadim.yorulmak nedir unuttum ben.nöbetten çıktım bu gün.eve geldim uyumuşum ki baygın gibi. ne zaman uzandım ne zaman daldım hiç hatirlamiyorum ki 200 küsür öğrencilik nispeten küçük bir okul.
dönemlik iki kere de dinlenin.
tekrar ediyorum böyle hesaplar yaparsanız olmadık yerden başka paranız gider. inancliysaniz imtihan deyin değilse evrenin gücü vs deyin ama var böyle bir şey. azıcık rahat olun
Kimseyi şikayet etmedim bu zamana kadar ama bu şikayet mevzusuna bu kadar takıldığiınıza göre sizde bir travma yaratmış zamanında.Evet ben çalışmayı severim çay içip lak lak edecek pek vaktim yok.Çünkü hukuka göre aksi ispat edilmedikçe herkes masumdur. Nöbet sistemini de bu şekilde yapmışlar her hafta birisi çıkıyor demekki kasıt görünmüyor burdan bakınca. Ama burdan gorunen bir sey daha var o da art niyetiniz. İdarenin kastı olsa nöbet yazarlardı kaç tane yorum var nobeti güle oynaya tutan yok.
Mesai arkadaşı olsaydık ben aydinlatamazdım engin bilgilerimle tenefüste çayımı içiyor olurdum siz nobet tutuyor olurdunuz ya da şikayet peşinde kosardiniz
özel durumlarınızı bilmiyorum. ama ne olursa olsun bu uslubunuz sizi zor durumda bırakır.Olmayan bişeyin şuan gitmesi pek mümkün değil.inançlıyım elhamdüllilah.bunu sadece fikir almak öğrenmek için sordum ama öyle zan altında bırakıyorlarki bir sürü gereksiz tartışma tantana yazdım sayfalarca.hayatimin son 3yilini nerdeyse hiç uyumadan sabah 7 akşam 12 birfiil ayakta olarak çocuğuma bakarak ev hanimliği yaparak ve okulda işimi hakkini vererek yaparak her güne yorgunluk hissetmeden başlayarak yaşadim.yorulmak nedir unuttum ben.
Bunu zaten ilk sayfada arkadaşlar söylemişti.ne demek istediginizi anladim.devamında konuşulanlar boş laflar.benim üslubumla alakası yok.özel durumlarınızı bilmiyorum. ama ne olursa olsun bu uslubunuz sizi zor durumda bırakır.
kimse hangi dalgalarla boğuştuğunuza bakmaz gemiyi limana getirdiniz mi diye bakar.
zor bir hayat yaşıyor olabilirsiniz ama bunun sorumlusu idare değil. o yüzden sağlıklı adımlar atin ki sonuç alabilesiniz.
bu arada ben de iki çocuklu aynı zamanda ev hanımlığı yapan bir öğretmenim
Travma falan psikologluga mı soyunduk simdi ? Bunun için de ek ders isteseniz ya okuldanKimseyi şikayet etmedim bu zamana kadar ama bu şikayet mevzusuna bu kadar takıldığiınıza göre sizde bir travma yaratmış zamanında.Evet ben çalışmayı severim çay içip lak lak edecek pek vaktim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?