- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
Bizim ekders onların döner oluyor....Buda işte bizim almadiğimiz prim ikramiye döner diğerkurumlarda farkli farkli adi olan seyin bizdeki hali
Peki arkadaşım , benden pes!Buda işte bizim almadiğimiz prim ikramiye döner diğerkurumlarda farkli farkli adi olan seyin bizdeki hali
Maaş+ekders ortalama 5000 alır. Ben çay içmiyom 20 lira vermem diyeni bırak, şeker atmıyom 10 veriyim diyeni de gördüm ben 20 yıllık meslek hayatımda. Bu tavırlara sahip olanların öğretmenliği de genelde 10 liralık oluyor :)Ya ben cidden üzüldüm. Yani kaç yıllık öğretmen -ki maaşı Türkiye ortalamasının üzerindedir- 47 liraya ihtiyacım var diye yeni tayin olduğu okulu şikayet etmeyi düşünecek, herkesle papaz olmayı göze alacak seviyeye geliyorsa asgari ücretle ev geçindiren insan ne yapsın? Ne diyeyim yani?
Ihtiyacin olmamasina uzul bence.eger benim menfaatimi düşünmüyorlarsa tabiki şikayet ederim.herkes isini düzgün yapsin,bilmiyorsa öğrensin.senin öğretmenlikle hiç ilgin yok burda neyi anlatmaya anlamaya çalişiyorsun.egonu tatmin edecek kimse kalmadimi etrafinda.normaldir herkesi küçümsediğin için.E garip olan o ya zaten. Bana da 47 lira verilsin diye okulu şikayet etmeyi düşünüyor kaç yıllık öğretmen. Neye üzülsem bilemedim.
Evet öğretmenlerin bir eli yağda bir eli balda onun için üç kuruşun hesabini yapiyor.kiskançliktan çatlayinMaaş+ekders ortalama 5000 alır. Ben çay içmiyom 20 lira vermem diyeni bırak, şeker atmıyom 10 veriyim diyeni de gördüm ben 20 yıllık meslek hayatımda. Bu tavırlara sahip olanların öğretmenliği de genelde 10 liralık oluyor :)
Allah sizi bildiği gibi yapsin kibirli yaratiklar.size her teneffüs öğrencilerinin öğretmenler odasina kadar sarmaş dolaş getirdiği her teneffüs her birinin en az ikişer defa öperek uğurladiği bir öğretmen olarak kurban olun bana ve benim gibi öğretmenlere diyorumÜzülme bunlardan fazla yok. Çocuklarınız genelde emin ellerde :)
Niye çatlayım apla bende eğitim fakültesi çocuuyum bende öğretmenim :)Evet öğretmenlerin bir eli yağda bir eli balda onun için üç kuruşun hesabini yapiyor.kiskançliktan çatlayin
Lütfen daha fazla tuhaflaşmayın, ben utandım tavrınızdan sizin adınıza.Evet öğretmenlerin bir eli yağda bir eli balda onun için üç kuruşun hesabini yapiyor.kiskançliktan çatlayin
Atanamadigin icinNiye çatlayım apla bende eğitim fakültesi çocuuyum bende öğretmenim :)
Hayir o arada sinirimi ziplatanlarin öğretmen olmadigini biliyorum herkese ayni seyi yapiyorlar benide sinirime esir ettiler kusura bakmayin hocamLütfen daha fazla tuhaflaşmayın, ben utandım tavrınızdan sizin adınıza.
Burda size yazanların hepsi öğretmen, neyi kıskanacaklar tam olarak?
20 yıl oldu be. Emeklilik geldi neredeyse :)Atanamadigin icin
Hadi ya geçmiş yillarini unutmuşsun demek yada geçim sıkıntısı geçirmeyecek kadar şanslıymışsın yada.ama şunu unutma kibir şeytandan gelir allaha yakın insanlar hiç kimseyi hiç bir canlıyı küçümsemez20 yıl oldu be. Emeklilik geldi neredeyse :)
Benim atanamamış olduğumu düşünerek atanamayan bütün meslektaşlarıma hakaret eden insanın kibirden bahsetmeside ilginç olmuş tabi.Hadi ya geçmiş yillarini unutmuşsun demek yada geçim sıkıntısı geçirmeyecek kadar şanslıymışsın yada.ama şunu unutma kibir şeytandan gelir allaha yakın insanlar hiç kimseyi hiç bir canlıyı küçümsemez
Okul küçük mü?Arkadaşlar şuan yeni tayinim çıkan okulda ilk haftam ve nöbet çizelgesinde bir gün bana nöbet yazılmamış.Müdüre sorduğumda 11kişiyiz haftada 10kişi nöbet tutuyor,her hafta bir kişi nöbet tutmuyor dedi.böyle birşey duydunuzmu.birde bu ekdersimin az yatmasina sebep olurmu.
Sizin adınıza ben utandım. Bir öğretmen de böyle diyorsa...Atanamadigin icin
Aycan sakin ol 2.5 ayda sadece 47 lira fark ediyor bunun için kavga etmeye değmez.Bu kadar küçük bir miktar için çirkinleşirsen çoğu bulamazsın . Umarım feraha çıkarsınHadi ya geçmiş yillarini unutmuşsun demek yada geçim sıkıntısı geçirmeyecek kadar şanslıymışsın yada.ama şunu unutma kibir şeytandan gelir allaha yakın insanlar hiç kimseyi hiç bir canlıyı küçümsemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?