Nöbet çizelgesi öğretmen arkadaşlar

Buda işte bizim almadiğimiz prim ikramiye döner diğerkurumlarda farkli farkli adi olan seyin bizdeki hali
Peki arkadaşım , benden pes!
Devam edemeyeceğim daha fazla o kadar ayrı yönlerden bakıyoruz ki meseleye uzatmanın alemi yok.
Gidin milli eğitime şikayet edin o halde, kimseye yazılmıyor ama bana yazılsın deyin.

Maaş+ekders ortalama 5000 alır. Ben çay içmiyom 20 lira vermem diyeni bırak, şeker atmıyom 10 veriyim diyeni de gördüm ben 20 yıllık meslek hayatımda. Bu tavırlara sahip olanların öğretmenliği de genelde 10 liralık oluyor :)

E garip olan o ya zaten. Bana da 47 lira verilsin diye okulu şikayet etmeyi düşünüyor kaç yıllık öğretmen. Neye üzülsem bilemedim.
Ihtiyacin olmamasina uzul bence.eger benim menfaatimi düşünmüyorlarsa tabiki şikayet ederim.herkes isini düzgün yapsin,bilmiyorsa öğrensin.senin öğretmenlikle hiç ilgin yok burda neyi anlatmaya anlamaya çalişiyorsun.egonu tatmin edecek kimse kalmadimi etrafinda.normaldir herkesi küçümsediğin için.

Keske bana da yazmasalar. Illa her nobetimde bir opusene ya da sigara icene denk geliyorum. Sonra alip konusayim diyorum ve cevap "hocam ama bizim ailelerimiz biliyor sevgili oldugumuzuuu". Cozum de yok, guzel yaklasim da ise yaramiyor, ceza da versen caydirici olmuyor. Ben sizin yerinizde olsam sevinirdim.

Evet öğretmenlerin bir eli yağda bir eli balda onun için üç kuruşun hesabini yapiyor.kiskançliktan çatlayin

Üzülme bunlardan fazla yok. Çocuklarınız genelde emin ellerde :)
Allah sizi bildiği gibi yapsin kibirli yaratiklar.size her teneffüs öğrencilerinin öğretmenler odasina kadar sarmaş dolaş getirdiği her teneffüs her birinin en az ikişer defa öperek uğurladiği bir öğretmen olarak kurban olun bana ve benim gibi öğretmenlere diyorum

Evet öğretmenlerin bir eli yağda bir eli balda onun için üç kuruşun hesabini yapiyor.kiskançliktan çatlayin
Niye çatlayım apla bende eğitim fakültesi çocuuyum bende öğretmenim :)

Lütfen daha fazla tuhaflaşmayın, ben utandım tavrınızdan sizin adınıza.
Burda size yazanların hepsi öğretmen, neyi kıskanacaklar tam olarak?
Hayir o arada sinirimi ziplatanlarin öğretmen olmadigini biliyorum herkese ayni seyi yapiyorlar benide sinirime esir ettiler kusura bakmayin hocam

20 yıl oldu be. Emeklilik geldi neredeyse :)
Hadi ya geçmiş yillarini unutmuşsun demek yada geçim sıkıntısı geçirmeyecek kadar şanslıymışsın yada.ama şunu unutma kibir şeytandan gelir allaha yakın insanlar hiç kimseyi hiç bir canlıyı küçümsemez

Benim atanamamış olduğumu düşünerek atanamayan bütün meslektaşlarıma hakaret eden insanın kibirden bahsetmeside ilginç olmuş tabi.

Getirin oradan bir 46, 20 TL arkadaş görev yapacak :)

Aycan21 sen okulundan başka biriyle bu durumu paylaş bakalım başkaları ne düşünüyor... her hafta dönüşümlü şekilde her bir gün bahçe nöbetini iki kişi yazılsın. Bir hafta pztesi, diğer hafta salı gibi... belki kimse bir şey demediği için idarenin işine gelmiştir düzenleme yapmamak. Bir fikir at ortaya. Yoksa nöbet parası idarenin cebinden mi çıkıyor ki her hafta bir kişiye yazılmıyor denilebilsin???? 30 lira dediğiniz borcu olan bir meslektaşınızın telefon faturası eder bir aylık. O yüzden burada birini rezilmiş gibi göstermeye çalışmak anlayışsızca bir hareket oluyor

Okul küçük mü?
Sorunuza gelirsek evet ek dersin az yatmasına sebep olur
Haftada 3 saat

ee herkese aynı uygulama yapılıyorsa bu ne siddet bence de.

ihtiyaç yoksa ne yapsınlar boş yere dikip nöbet parası mi versinler. bu daha büyük vebal.

ihtiyacınız olmasini anlıyorum ama bu 8durumda karşı tarafın kasdî yaptığı bir şey yok.

nacizane tavsiyem bu tür ince hesaplara girip okuldaki huzurunuzu bozmayın. velev ki o hafta o gün hasta oldunuz yine alamayacaksınız o parayı.
yakın bir akrabamdan biliyorum. kuruşu bile hesaplardı, böyle yaptıkça olmadık yerlerden daha fazla kaybederdi. biraz daha rahat olmaya çalışın.

Aycan sakin ol 2.5 ayda sadece 47 lira fark ediyor bunun için kavga etmeye değmez.Bu kadar küçük bir miktar için çirkinleşirsen çoğu bulamazsın . Umarım feraha çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…