Nöbet çizelgesi öğretmen arkadaşlar

Benim atanamamış olduğumu düşünerek atanamayan bütün meslektaşlarıma hakaret eden insanın kibirden bahsetmeside ilginç olmuş tabi.

Getirin oradan bir 46, 20 TL arkadaş görev yapacak :)
Hangi hakaret.Para kazanmak için çalışmıyorsunuz siz tabi sizinki amme hizmeti.Sen altinlarinla paranla bi köşede oyna canim tabi varsa hiç inanmiyorum.kimbilir hangi ince hesaplari yapiyorsun sende ama burda havanda yerinde.Görende fabrikatör zanneder hanfendiyi.benim derdim hayatimi hak ettiğim payimla yaşamak.Kimseyede muhtaç etmesin allah beni iyiki senin gibi insanlarla ayni yerde çalışmıyorum.

Sizin adınıza ben utandım. Bir öğretmen de böyle diyorsa...

On haftada bir yatmayan 47 lira yüzünden ölmezsiniz merak etmeyin.
Ya ne utanacağim neyin kafasini yaşiyirsunuz arkadaş.Benim ne yaşadiğimi neye ihtiyacim olduğunu sizmi bileceksiniz.Esas ben utandim sizin bu kibirinizden bilmişliğinizden.Ayip ya vallahi çok şaşirdim ben burdan çok destek aldim hep iyi niyetli insanlarla karşilaşmişim şimdi şu konuşmalari yaptiğima inanamiyorum.herkesi kardeşim gibi görürdüm ben burda.meğer ne art niyetli insanlar varmiş

ben de bunu anlamıyorum hakettigim para. haketmemissin ki tutmamışsın ki nöbeti. gerek olmadığı halde iki kişi bir yerde nöbet tutup da parasını alınca içiniz nasıl rahat edecek?
okulunuzun öğrenci sayısını bilmiyorum. gerekmeyen yere de nöbetçi yazılmasını uygun bulmuyorum açıkçası.

Sorun şu ki haketmiyorsunuz. Nöbet tutturuyorlar da para mı vermiyorlar? Usulsüz mü nöbet tutuluyor? Herkese eşit olacak şekilde yettiği kadar tutuluyor. Sorun edip şikayet ederseniz haksız çıkarsınız zaten. Şikayet ettiğinizle kalırsınız.
Size en başta durumu sordular haksız olduğunuzu, şikayetinizin yersiz olduğunu, huzurunuzun bozulmaması için sikayet etmemenizin hayrınıza olduğunu söylediler. Siz ısrar edince olay koptu.
Not: bir iki yerde olsa neyse de, -de -da lar çok fena kaynamış

Aycan sakin ol 2.5 ayda sadece 47 lira fark ediyor bunun için kavga etmeye değmez.Bu kadar küçük bir miktar için çirkinleşirsen çoğu bulamazsın . Umarım feraha çıkarsın
Ben kavga etmek istemiyorumki birileri beni sürekli didikliyor cevap vermesem hah nasil alt ettim bunuda diyip aldiği kellelerin yanina koyacaklar.

Vallahi israr falan değil birilerinin hah bunun içinmi diye küçümsemesinden kaynaklaniyor.lanet olsun ek dersede nöbete.

Değişik bir kafa yaşayan varsa o da sizsiniz. Maaş konusunda birine “Kıskançlıktan çatla, atanamadığın için.” falan yazmışsınız. Sizin yaşınızda bir kadının, hele ki bir öğretmenin sarf edeceği cümle olmamalı bu. Para konusunda nasıl gözünüz döndüyse ne dediğinizi bilmiyorsunuz herhalde.

12 yıllık öğretmen olduğunuza emin misiniz? Ek dersten nöbetten habersizsiniz. Ve yorumlarınız da daha çok artı 5 gibi.
Herkesin paraya ihtiyacı olabilir anlarım ama bir hafta nöbet yazmadılar diye -ki size kasıt yok- pes dedim. İyiki mesai arkadaşım değilsiniz.

Keske banada yazmasalar ücretde onlarin olsun.Ne dinlenebilirsin ne huzur bulursun.Şükredin bence.Bircok okulda müdür parasini aliyorsunuz diye nöbeti burnundan getiriyor ögretmenlerin.Tam gün okulda ögle arasi yemek yedirmiyor ögretmene müdür.Yerinizde olsam hic ugrasmam

Yani şimdi ekders için mi soruyorsunuz? Az yatmasına sebep olur mu demissiniz tutmadiginiz nöbetin parasını almak mı istiyorsunuz? O da 11 haftada bir olmalı mantıken yani dönemde en fazla iki kere...

Evet sizden değişik bir düşünce yapim var ne mutlu.kimseyi küçümsemem ama herkese tepeden bakan insanlarida sevmem,bende onlara tepen bakarim belki yaşattiklarini yaşarlarsa bişey değişir hayatlarinda.Evet o kadar çok kazaniyirumki daha çok daha çok kazanayim diye uğraşiyorum.çooook zenginim

Okula 2 nöbetçi yetiyorsa 3. nerde nöbet tutacak? Ya da 11. kişi için haftaya bir gün mü eklensin? Bence uygulama çok mantıklı

Hocam neden yorum yapan insanlara "iğrenç yaratıklar" diyorsunuz? Yönetimi şikayet ederseniz okulda adınızın neye çıkacağının farkında değil misiniz? Neden dostça çözmek yerine düşmanca hallediyorsunuz şu işi

Yani haklı da olabilirsiniz ama müdüre gidip hocam böyle bir sıkıntı var bunu nasıl çözsek demek yerine koştur koştur adamı şikayet etme derdine düşmüşsünüz. Bu insanlardan gün gelir yardım istemeniz gerekebilir, bir konuda işiniz düşebilir veya onların size işi düşebilir. Neden insanların kötü enerjisini durduk yere üstünüze çekmek istiyorsunuz ki

Tamam bende sizden utaniyorum her konuya hakim olmadiğim için.Ve bana kasit olup olmadiğini ben bile bilmiyorken siz nerden biliyorsunuz.gerçektende iyiki mesai arkadaşi değiliz.Yoksa engin bilgilerinizle neyin önemli neyin önemsiz olduğuyla ilgili her gün bilgilendirirdiniz

Ya ne şikayeti
Okula 2 nöbetçi yetiyorsa 3. nerde nöbet tutacak? Ya da 11. kişi için haftaya bir gün mü eklensin? Bence uygulama çok mantıklı
Nöbet yada ek ders değil burdaki konu artik.birilerinin sataşmasına savunma yapiyorum

Size niye kasıt olsun. Ben de öğretmenim ve nöbet tutmak zor, tutma ücreti de alma su anki sayı yetiyor deseler tamam derim. Bir sürü kişi de diyebilir bence. Ki iki sene öncesine kadar nöbet ucreti de yoktu zaten. Ben haftada iki kere tuttum bir sene boyunca ama tek ücret aldım mesela... Yani nolmus anlamadım ki

Yatili / yatisiz belletmenlige basvurun cidden bu kadar ihtiyaciniz varsa.3 ek dersten cok daha fazlasini alirsiniz.Ben 3 yil yaptim.Bir ek ders parasi kadar neredeyse tum ceyizimi aldim onunla.Hani bu kadar ihtiyaciniz varsa cidden cunku ortada sahsiniza yonelik bir haksizlik yok.Kucuk okul olmaniz kaynakli bir dezavantaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…