Nolduki şimdi bana

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.361
548
29
Çokkkkk sıkılıyorum ya içim içimi yıyıyo kötü şeyler aklıma geliyo örnek (KV grmce haksızlıklar ) bunlar aklıma geldikçe dahada darlanıyorum. Offf siz napcaksınız kı sankı :/ neyse grsmk üzere

Çokkkkk sıkılıyorum ya içim içimi yıyıyo kötü şeyler aklıma geliyo örnek (KV grmce haksızlıklar ) bunlar aklıma geldikçe dahada darlanıyorum. Offf siz napcaksınız kı sankı :/ neyse grsmk üzere
Bazen herşey rayına oturduğunda
Sorun kalmadığında
Böyle eski dertleri horltlatıyoruz karpuzum
Sebep bu olabilir

Ondanda kaynaklaniyodur bu haliniz
Bu hayatta hiçbirşeyi kafanıza takmayin eğer eşinizle mutluysaniz ve ailesine karşı sizi koruyorsa boşverin gerisini
Birakinda size baktıkça catlasinlar:halay:

Kız bunlardan buyuk dertmı var rahat bırakmıyolar benı 1 .2 hafta once grmcr eşimi aradı dedıkodumu yaptı. Hoperlore verdırdıp duydum
Tabiki bu da bir dert çözülür inşallah canım. Büyük dert derken ölümlü dünya sonuçta ne olacağı belli mi olur, ben neler neler yaşadım da o yüzden öyle dedim.
Eşin seni biliyorsa gerisini bosver, önemli olan o canım.

Tabiki bu da bir dert çözülür inşallah canım. Büyük dert derken ölümlü dünya sonuçta ne olacağı belli mi olur, ben neler neler yaşadım da o yüzden öyle dedim.
Eşin seni biliyorsa gerisini bosver, önemli olan o canım.
Allah' a havale et canım ben oyle yapıyorum .Evimin içindeyim bile bizi rahat bırakmıyolar huzurumuzu bozuyolar

• Beğen
Reactions: Eva
Back
X