Nolur akıl verin cok kötüyüm :(

Telefonunuza şifre koyun kimse okuyamaz . Sevgiliniz alkolik mi yoksa keyfi mi alıyor bu önemli. Çok inatlaşma ailene karşı. Yakınlaşmak veya birlikte olmak bunlar senin kararın kimse sorgulayamaz.. alkol aldığını kardesin mi söyledi yoksa sen mi? Bu aralar bence evde sessiz kalın cvp vermeyin inatlaşmayın kızdıracak bir şey demeyin .. sevgilinizin ailesi nasıl

Yine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki
Ne kötü kardeşin varmış çok üzüldüm mesajları okumak zaten büyük ayıp bide gidip bunu aileye söylemiş ben kardeşimi affedemezdim böyle bişey yapsa

"Bize nasil yaptin" derken sevişince aileye bişey mi oluyor :KK57:
Keşke şifre koysaydınız ama olan olmuş artık. Kardeşinizde çok hadsiz, okuduysa gidip hemen yetiştirmesini gerekiyordu neyse.
Ayrılmazsanız neden aileyi kaybediyorsunuz anlamadim, ne güzel bir ilişkiniz var ve belki evleneceksiniz.
Içki konusuna gelince, onuda keske ailenize soylemeseydiniz. Sık sık içiyorsa ilerde belki sizde rahatsız olabilirsiniz, bu konu üzerinde cok iyi düşünün

Erkek arkadasin ileride alkolun dozunu arttirirsa ne yapacaksin?
Normalde iyi olan bir insanin icinden sarhosken canavar cikabiliyor. Çok iyi dusun derim ben..

Orta yolu bulmaya calis, hemen ayrilma ama olmuyorsa 5 aylik sevgili mi, ailem mi diye soruyorsan tabii ki ailen.

Yani kardesine ne desem bilemedim.. Terbiyesiz :KK11:

Yine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki
Aileni dinle onlar damat adayında hoş olmayan şeyler olduğu için istemiyorlar bence haklılar ilerde üzülecegine şimdi üzül, msj konusunda ayıp etmişler ama sizde farkında olmadan geleceğinizi riske atıyorsunuz, bu adam alkolik çıkarsa napacaksın ..

Ben de ailemin sözlerini dikkate alırdım. Kardeşinizin yaptığı çok ayıp evet. Ama daha öncesinde de aileniz bu evliliği onaylamamış. Her şeye karar verirken büyüdüm özgürüm kendi kararımı veririm diye bakamayız maalesef büyümek ayrı şey yaşamak, görmüş geçirmiş olmak farklı bir şey. Ben de 30 yaşımı geçtim mesleğim var, eşim, çocuğum var hala önemli şeyler için ailelerimize de danışıyoruz eşimle.

Kardeşinin yaptığı şey iyi değil, anneler dindarsa, ozaman her insanı o nasılsa kabul edecekler, ben dindarliktan bunu anlarım. Burunlarını her insanın yaşamına sokmasınlar bir zahmet.
Sevgilin sık alkol kullanıyorsa, ileride bu problem olabilir. Güzel bir yemeğin yanında, aile veya arkadaşlarla bir veya iki bardak kırmızı şarap benim için ok ama çok sık kullanmak hastalık gibi geldi bana. Ben olsam böyle bir adamdan geri çekilirim.

Telefonunuza şifre koyun kimse okuyamaz . Sevgiliniz alkolik mi yoksa keyfi mi alıyor bu önemli. Çok inatlaşma ailene karşı. Yakınlaşmak veya birlikte olmak bunlar senin kararın kimse sorgulayamaz.. alkol aldığını kardesin mi söyledi yoksa sen mi? Bu aralar bence evde sessiz kalın cvp vermeyin inatlaşmayın kızdıracak bir şey demeyin .. sevgilinizin ailesi nasıl
Ben söylemiş bulumdum bir kere yakınlaştığımızıda kardeşim telefonum da okuyup söyledi onun da ailevi sıkıntıları var

cok sık icen biri sizin icin okay mi? yasiniz olgun cahil insan degilsiniz. kendi kendinize karar verebilirsiniz. ama siz bu karari alirsaniz aileniz karsi cikacak, bu damadi istemeyecek belli. o zaman bir seyleri göze alacaksiniz ailenizi karsiniza almayi ya da size rest cekmelerini. belki dugununuze bile gelmeyecekler.

Yine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki bu arada yaşımı da belirteyim 33 yaşındayım
Kültür farkı önemli .Ailenin istemediği bir ilişki sonrası diyelim iş Evliliğe gitti ,arada çatışma olmayacağı nerden malum .Yaş itibariyle evliliği düşünüyorsundur .Sevgilin düşünüyormu ,yazdıklarından anladığım kadarıyla cinseliği yaşamadın ve bu ilişkide sevişme vs başlamış .Ne bileyim bunca zaman kendini koruyabildiysen .Ciddi düşünmeyen bir adama teslim olma .Kardeşinin yaptığı baştan sona yanlış .Fakat ailemi ,5 aylık ilişkimi dersen .Sevgilini iyi tanıyabildinmi?ailesi nasıl insanlar ciddimi düşünüyor ?alkol konusuna gelince her gün içen biriyse alkol bağımlısıdır .İçince kendini bozuyormu?dozunu abartıyormu?bir sürü etken var .Maddi açıdanda alkol bedava değil .Sen içmezsen belkide uyum sağlayamadığınızı düşünecek .Bu durum ilişkinizi ne yönde etkiler .Bir sürü faktör var ,iyi düşün ,iyi adım at .

Sık içmeden kastınız haftada 3 ten fazlaysa alkoliktir.yinede 33 yaşında bir kadının kimse hayatına karışamaz .ayrıca ekonomik bağımsızlığınızi kazanıp bu insanla olmasa bile daha özgür yaşayabileceğiniz bir hayata geçin.bu adamla olur veya olmaz 33 yasina gelen bir kadın özgürce cinselliğini yasamayacaksa telefonları karıştırılıp yapılan her eylemde aileye hesap verecekse bence büyük bir sıkıntı var demektir bence ilk önce siz bagimsizliginizi bir kazanın sonra doğru insani bulur veya bulmazsiniz ama kararı siz verirsiniz

Ayrılsan da sen onla bunu yaptın şimdi başkasıyla yaparsın falan bir sürü şey söyleyecekler. Ağızlarından kurtulmak için ayrılma yani.

Alkolik diyemem ama çok sık içiyor
İnsanlar yeri geliyor sigaraya bile tahammül edemiyor siz alkol alıyor diyorsunuz..bende kızımın yada kardeşimin alkol alan birisi ile olmasını istemezdim..o alkolden ne yuvalar dağılıyor ne çocuklar perişan oluyor..

Yine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki bu arada yaşımı da belirteyim 33 yaşındayım
Akışına bırak ve ne kendini ne erkek arkadaşını savunma daha kötü olur. Kardeşinin yaptığı büyük saygısızlık ama üstüne gidersen daha çok itersin aileni daha çok cephe alırlar

Back
X