Nolur akıl verin cok kötüyüm :(

Kardeşsiniz in yaptığı hareket berbat ötesi.
Sevgilinizin alkolsorunu varsa nasıl devam edeceksiniz?

Bir müddet aileye bitti diyin (olaylar yatıssın) zaman içinde bakarsınız ne yapacağınıza. Yalnız alkolikse gercekten ayrılmamız daha doğru olabilir

33 yaşında bir kadinın böyle şeyler yasaması garip çünkü cocukmuşsunuz gibi

Kardeşsiniz in yaptığı hareket berbat ötesi.
Sevgilinizin alkolsorunu varsa nasıl devam edeceksiniz?

Bir müddet aileye bitti diyin (olaylar yatıssın) zaman içinde bakarsınız ne yapacağınıza. Yalnız alkolikse gercekten ayrılmamız daha doğru olabilir
Sarhoş olmuyo ama çok iciyo

Şu aileye bile aile güzellemesi yapılmış ya. Kardeşinizin yüzüne bakmayın bir daha. Mesajlarınızı okuyup sizi ispiyonlayamaz. Evden taşının.

Arsız hırsız ev sahibi bastırırmış.. hem özelinize saygı yok hem sizi siliyorlar çok enteresan ya.. koskoca kadınsınız seviyorsanz ayrılmanz saçmalık yani. Alkol bağmlı olmadığı sürece içilir bunu ailenzn blmesne gerek yok herhlde annesnzle kadeh tokuşturmak istemez

Arsız hırsız ev sahibi bastırırmış.. hem özelinize saygı yok hem sizi siliyorlar çok enteresan ya.. koskoca kadınsınız seviyorsanz ayrılmanz saçmalık yani. Alkol bağmlı olmadığı sürece içilir bunu ailenzn blmesne gerek yok herhlde annesnzle kadeh tokuşturmak istemez
Her şeyi öğrendiler kardeşim mesajları okuyunca

Benim ailemde muhafazakâr bir aile...ama ailem bilmez kardeşlerim bilir sadece ..eşim evliliğimizin ilk yıllarında sık içerdi çok tartışırdık bu yüzden alışkın değildim çünkü çok kötü bişeymiş gibi gelirdi...üstelik sadece alkolde değildi içtiği...neyse aradan yıllar geçti şimdi senede bir kez belki iki kez içiyor yaş 40ı geçti tabi...tatilden tatile yada arkadaşlarla kampa falan gidince ..yani artık rahatsız olmuyorum benide ilgilendirmiyor günahsa onun boynuna
Boşuna büyütmüşüm onca yıl...
Ha ama şu var içince sarhoş olmaz gider uyur direk yani bana bir zararı olmaz..olsa belki aileme yansıtırdım ama hiç gerek kalmadı ...
Size diyeceğim bunu sorun yapmayın herkesin yaşayışı kendini bağlar

Dindarlık, muhafazakarlık vs bunlar önemli değil ben en çok o mesajları neden telefonunuzda tuttunuz ? Buna takıldım. Hastalığı var Allah korusun kazası var hırsızı var. Birinin eline geçip okuması hoş olmazdi sonuçta sizin ozeliniz.
Benden de sana tavsiye 20 yaşında da olsan 30 yaşında da olsan kimse için ailenden vazgeçme. El oğlu bulunur ama aile bir daha bulunmaz.

33 yaşındasınız. Bir de yazıyla yazayım otuz üç. 17 ya da 18 değil. Kardeşinize haddini bildirip annenize de yaşınızı bir hatırlatmanız gerekirdi. Kocaman insansınız.

aileniz dindar muhafazakar diye siz de öyle olmak zorunda değilsiniz. insanlar kendi hayatlarını istediği şekilde yönlendirmeli. siz yaşadınız, siz yakınlaştınız, siz istediniz onlar değil. ailesine uygun hayat yaşamak için hayatı kararan çok insan tanıyorum
Bence bu yazdığınız çok saçma bişey ne demekmya ne kadar kolay sizin için aileyi yok etmek göz ardı etmek böyle ola ola zaten Dünya'nın sonu geldi farkında bile değilsiniz artık ne haram kaldı ne zinanın yanlış olduğuna inanacak bakış açısı bu arada zina sadece birlikte yatmak değil göz zinası bile vardır genel olarak konuşuyorum ama keşke bu tür düşüncelerle insanları ailelerine karşı uzaklaştırmasanız

Bence bu yazdığınız çok saçma bişey ne demekmya ne kadar kolay sizin için aileyi yok etmek göz ardı etmek böyle ola ola zaten Dünya'nın sonu geldi farkında bile değilsiniz artık ne haram kaldı ne zinanın yanlış olduğuna inanacak bakış açısı bu arada zina sadece birlikte yatmak değil göz zinası bile vardır genel olarak konuşuyorum ama keşke bu tür düşüncelerle insanları ailelerine karşı uzaklaştırmasanız
hanımefendi herkesin inancı kendine, herkesin inancı sizin kadar kuvvetli olamayabilir. insanların birbirine yakınlaşmasını dert edeceğinize ülkede istemediğiniz kadar ahlaksızlık var onları eleştirin biraz. yazdığım şeyde aileni yok et, gözardı et diye bir şey geçmiyor. siz nasıl okuyunca ailenizi sokağa atmadıysanız, kimse de atmaz merak etmeyin 😂

Kardeşinizin yaptığına şaşırdım. Erkekse olabilir de kız kardeşse onunla paylaşmayacaksanız kimle paylaşacaksınız ki bi de aileye duyurmuş
Mesajlarınızı okumaları ve yaşınız itibariyle böyle davranmaları çok çirkin ve yanlış
Ancak sevgilinizin alkol problemi var gibi. Uzak durmanız sizin için daha iyi olabilir

Yine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki bu arada yaşımı da belirteyim 33 yaşındayım
Alkol ne derece aldığı çok önemli çünkü alkol alan biriyle yaşamak çok zor iyi dusunmelisin

Siz ailenize bu arkadasinizi kabul ettiremycgnzden eminsiniz bnce. Ailenizin kabul etmycgi biriyle ben her halukarda evlnrm diyeblyor msnz? Ickinin boyutunu olumsz yorum almamak ve moralinizi bozmamak icin hafifletyor msnz? Yani siz ailenize rest cekip bu adamla evlenecek kadar ona guveniyor msnz? Ben sadece şu an cok da mantığınızn elvermedigi bi iliskiyi ayakta tutmaya calstgnzi hissedyorum. Bence sadece sevmekle is bitmiyor. Alkol soz konusu olduysa bu sıradan bi miktar degil gibi geliyor bana. Lutfen aklinizla,mantiginizla hareket edin,sadece hazlara ve aşka kapilmayin.

Hadi mesajı,kardeşi,alkolü geçelim. Evliliği kurtuluş olarak görüyorsun belli ki fakat pismanlik bangır bangır geliyor,her şeyi kenera birak adamla evlendiğinizde mutlu olabilir miyim diye dusun? Merhametine,saygisina,comertligine,ailenle tartışmana ne dedi mesela tepkisi ne oldu?Bu gibi detaylar hayatı kolaylastirir,alkolu bırakır fakat sınırlı bir adamsa ömrünü çürütür gibi.İyi düşün alkolik bir adama aileni tercih etme ailen bir sene sonra unutacak bugün olanları ama bir sene sonra bu adamla evli olursan,yaşadığın sorun bugünün iki katı olacak. Karar senin

Alkolü ne sanıyorsunuz? İçince hulk'a falan dönüştüren bir şey mi?
kahkaha attım 😂 alkolizm ciddi bir problem, kişi için de etrafındakiler için de kendi babamda bizzat yaşadım bunu. ama ara sıra keyif için alınan alkolle alkolik olmak farklı bir şey, her alkol alanı ayyaş gibi canlandırmayın kafanızda yahu 😂

Back
X