Nolur akıl verin cok kötüyüm :(

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.635
287
123
Yine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki bu arada yaşımı da belirteyim 33 yaşındayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay ne hadsiz bi kardeşiniz var ya
Alkol işini aileniz bilmese daha iyi olurdu
Ki zaten dindarlarsa konusu açılmazdı herhalde sohbette
Onu paylaşmanız hata olmuş
Aileniz açısından da ne kadar yanlış da bulsam sonuçta yakınlaşma olmuş
Hazır olanla evlenmeniz bana daha mantıklı geldi ama neyse işte anlayamıyorum ben 😂

Ay ne hadsiz bi kardeşiniz var ya
Alkol işini aileniz bilmese daha iyi olurdu
Ki zaten dindarlarsa konusu açılmazdı herhalde sohbette
Onu paylaşmanız hata olmuş
Aileniz açısından da ne kadar yanlış da bulsam sonuçta yakınlaşma olmuş
Hazır olanla evlenmeniz bana daha mantıklı geldi ama neyse işte anlayamıyorum ben 😂
Fazla yakınlasmadık ileri gitmedik yani

Kardeşiniz saçmalamış. “Bize bunu nasıl yaptın?” derken ne kastediyor? Onlara yaptığınız bir şey yok. Hayat ve tercihler sizin.

Erkek arkadaşınızın hayat tarzı size uyuyorsa sorun yok. Ailenize yetişkin olduğunuzu hatırlatacaksınız.

Ayrıca kardeşiniz nasıl özel yazışmalarınızı okuyabilir. Hep böyle iç içe, sınırsız ve müdahaleci bir yaşam tarzınız mı var?

Fazla yakınlasmadık ileri gitmedik yani
Fark etmez ki
O sizin kendi kararınız zaten
Kimseye de hesap vermek zorunda değilsiniz
Ben aileniz açısından dedik zaten olan olmuş diye
Yakınlaştığınız kişiyle evlenmeniz daha mantıklı bundan ayrılıp yepyeni biriyle olmaktansa

Kimse icin aileni silme derim.
Buyuklerimiz bunun icin varlar.
Bizim icin dogruyu yanlisi ayirt edip uyarmak icin..
Hem onlar karismayacaksa kim karisacak hayatimiza?
Simdi sevdigini seçersin, evlenirsin yarin oburgun ickisi artar , dayak ve baski baslar bu sefer onun sana dayattiklarini yapmak, ipe ipe hayatina karistirmak zorunda kalirsin. Belki pisman bile olursun..
Yani birak da ailen karissin.
Seni bu yasa getirmisseler o hakki onlara ver.
Ne yapiyorlarsa bil ki senin iyiligin icin..
Cunku insan gençken, asikken gozleri net gormez.

Ozur dile annenden.
Sevgilin konusu neden istemediklerini de enine boyuna konus.
Belki haklilar? Belki sen goremiyorsun?

Kardeşiniz saçmalamış. “Bize bunu nasıl yaptın?” derken ne kastediyor? Onlara yaptığınız bir şey yok. Hayat ve tercihler sizin.

Erkek arkadaşınızın hayat tarzı size uyuyorsa sorun yok. Ailenize yetişkin olduğunuzu hatırlatacaksınız.

Ayrıca kardeşiniz nasıl özel yazışmalarınızı okuyabilir. Hep böyle iç içe, sınırsız ve müdahaleci bir yaşam tarzınız mı var?
Bu ailenin sonu vajinusmus bence 🙈

aileniz dindar muhafazakar diye siz de öyle olmak zorunda değilsiniz. insanlar kendi hayatlarını istediği şekilde yönlendirmeli. siz yaşadınız, siz yakınlaştınız, siz istediniz onlar değil. ailesine uygun hayat yaşamak için hayatı kararan çok insan tanıyorum

Sevgilinin ailesi nasıl? Senin ailenle kafa yapilari uyusacak gibi mi? Ciddiyseniz bi tanisma yemegi yapabilirsiniz

Yine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki
Merhaba kardeşim.ben hiç bi zaman aileyi silip sevgili eş seçimini tercih etmiyorum.yaşın kaç bilmiyorum ama aileni dinlemelisin.ne güzel öyle bir ailen var.benim ailem paramparçaydı.babam içki içerdi sonra alkolik oldu.peşine kumar ve eve bakmazdı.yol yakınken dön.ahlaki özelliklerine göre seç hayatındaki insanı.
Tabi herkesin kendi seçimi içki içen insanlar karaktersi-z ya da kötü değildir hepsi.aileni kaybetme.benim ailem bana sahip çıkmadı.çıksa hiç bir erkek için onları üzmezdim

Alkolik diyemem ama çok sık içiyor
Bende ara sıra alkol kullanıyorım bunu diyim yanlış anlaşılmasın
Arkadaşıma, sevgilisi sık sık alkol kullanmasından dolayı 1. Senelerinin ardından çok kötü şeyler yaşattı
Sarhoş olup olup kızı ağlattı küfür etti bunların dozu hep arttı
Enine boyona düşünmek lazım

Bu ailenin sonu vajinusmus bence 🙈
Maalesef öyle olabilir.

Aile olmak böyle bir şey olmamalı. Bir insan nasıl kardeşinin özel hayatıyla ilgili tercihlerini kendisine karşı yapılmış bir eylem olarak görebilir? Bu, kardeşini olumsuz gördüğü durumlara karşı uyarmanın ötesinde bir şey ve çok sevimsiz.

“Alkol sorunu yaşarsınız ve mutsuz olursun.” dese neyse. “Evlilik öncesi birliktelik yaşadığına pişman olabilirsin.” dese neyse. Ama doğrudan “Bunu bize nasıl yaparsın” diyor. Çok ilginç.

Back
X