Nolur akıl verin.Eşimin ailesinden BIKTIM artık :((

evet gidecektim ama öğlen birlikte sarmayı yapıp çıkacaktım. Yapmadan değil. Öğleden sonra gidip akşam üstü dönecektim

sizde huylarını öğrenmişsiniz
bana da biri yarın yemek yapalım diyip ölüm kalım olmadıktan sonra çekip gitse kızabilirim
dediğim gibi gitmeden anlaşın eşinizle

ben sizi haklı gördüm başından sonuna açıkçası.
yarın birlikte bişeyler yapalım mı denmiş, tamam olur demişsiniz, bu da yeni evli olduğunuz için cahilliğiniz olmuş.
bu söz vermek değildir aslında, ortama uyarım demişsiniz, ancak sizin başka bir işiniz çıkınca da anlayış beklemişsiniz doğal olarak.
ben kaç yıllık evliyim, kv me asla tamam öyle yapalım demem çünkü sonra birden bire o iş benim fikrim olmuş oluyor. sonra da tüm sorumluluğu bana kalıyor. O yüzden her zaman sen bilirsin derim, ben de müsait olursam yardım edebilirim derim, yardım ederim bile demem, çünkü o zaman yardım ederim dedi de etmedi olur. valla Türkçenin tüm inceliklerini sayesinde tekrar ediyorum, sen de öğreneceksin.
Eşine de sert olman iyi olmuş, ne demek bağırıp çağırmak, haksız bile olsan bu şekilde davranışı hak etmiş olamazsın. Karı koca problemlerini kendileri yalnızken sakince çözmelidirler.

evet gidecektim ama öğlen birlikte sarmayı yapıp çıkacaktım. Yapmadan değil. Öğleden sonra gidip akşam üstü dönecektim
bide sarma!!
sarma için söz verip gitmişsiniz zor bir yemek
beni de sarmayla tek bıraksalar kızarım hiç kusura bakmayın!!!!

o gün ailemi de görecektim tabi ama öğleden sonra gidip akşam üstü dönecekti . Böyle bi şey olunca 11 buçukta cıktım

sizde huylarını öğrenmişsiniz
bana da biri yarın yemek yapalım diyip ölüm kalım olmadıktan sonra çekip gitse kızabilirim
dediğim gibi gitmeden anlaşın eşinizle

yok artık ya,
yani 3 gün oğlunuz gelininiz ziyaretinize gelmiş,
hem iş çıkarıyorsunuz, hem de yardım etmedi diye tripleniyor musunuz?
Anca tek başınıza yapamıyorsanız, o planı iptal edip, tavuk pilav planı yaparsınız.
Sarma bu kadar şart mı, aile meselesi haline getiriliyor.

esas sorun zaten ne plan ne yemek. Benim ailemle görüşmem annesinin ablasının zoruna gidiyor. Bu ilk değil çünkü

Ooooo ne büyük taviz veriyorsun arkadaşım?
Öğleden sonra kaçta gidip akşamüstü kaçta döneceksin?
3'te gidip 5'te mi döneceksin?
Hem çok fazla gereksiz taviz verip hem de sonradan pişman olmak böyle oluyor işte.
Artık bundan sonra daha dikkatli ol bence hareketlerinde.
Senden beklentileri çok yüksek,azalt bence artık.

kadın gelini görüp ona niyetlenmiştir
zaten gıcıklarmış gitmesine baksanıza
iş çıkarmış ama tamam demiş mesele burda
sözünü tutmadığı için haklı değil konu sahibi

Soz verdin de ne oldu degisemez mi planlar? Anlayisli olamaz mi kv ? Sakin alttan alma bi de dunyanin en iyi erkeği bile kendi anasi söz konusu olunca degisir.

Alakasız belki ama kv bu kadar çok opmeyi birak kendini bi halt zannediyor icten yaptigini degil oglundan korktugun icin gostermelik sanıyor.

esas sorun zaten ne plan ne yemek. Benim ailemle görüşmem annesinin ablasının zoruna gidiyor. Bu ilk değil çünkü
İşte başından beri bunu söylüyorum.
Onların zoruna mı gidiyor gitmen,neden umursuyorsun?
Sen bunu önemsedikçe sana hükmedebildikleri için mutlu oluyorlar.
Aksine sen çizgini bozmayacaksın.
Onlar plan mı yapıyor,kibarca geri çevireceksin.
Nasıl alıştırırsan öyle gider.
Belli ki yeni evlisin,değiştirebilirsin bunu geç değil.

Söz verip yemin içmedim ki. Yaparız birlikte dedi. Tamam dedim.İnsanız ablacım ya sonuçta. Hiç mi kimse bileti kararlastırıp geri iptal etmiyor. Kasti yapmadım ki. Kasti yapsam zoruma gitmez

kadın gelini görüp ona niyetlenmiştir
zaten gıcıklarmış gitmesine baksanıza
iş çıkarmış ama tamam demiş mesele burda
sözünü tutmadığı için haklı değil konu sahibi

canım yanlış anlama seni alıntıladım diye.
benim kv de böyle yapıyor, ben o yüzden biliyorum, laf arasında yarın börek yapalım mı diyor, olabilir diyorsun, hop sonra tüm günü kitliyor.
Konu sahibi de yok başka planım var demeyi öğrenecek, bu şekilde olacağını düşünmemiştir bence, daha çok yeni evli, denge de kuramıyor olabilir.
Yani kendi anneniz size böyle bir teklifte bulunsa bir saat yardım edersiniz, bitti gitti, sonra kendi işinize bakarsınız.
Ya da en azından ben öyle yapardım diyeyim. Ama kv yi ben de bir yılın sonunda çözdüm. Gelinle takılmak gibi ayrı bir hobileri var, bu gelinin başka işi olabilir, ya da buraya tatile geldi, bu kadr işe boğmayayım demiyorlar.
Ben konu sahibini haklı görüyorum, sadece tecrübesizliği nedeniyle haksız duruma düşmüş gibi göründüğünü düşünüyorum.

zırt pırt kaynanayı öpüp üstüne düşüp şımartma. tepene çıkarırrsın diyemicem,zten çıkmışlar. bi an önce öpmeleri bırakıp tependen indirmeye bak.
ailene gideceğin planlanmamış olsabile belli bişey, sarma için söz vermen hata olmuş. ders olmuştur, bundan sonra hiç bişeye söz vermezsin.aileme gidicem dersin. vakit olursa yaparız dersin.
ayrıca eşin niye gitmiyo senin ailene ve sen orda hiç kalmıyomusun. benim eşim gitmese, bende onun ailesine gitmem. sen gitmekle kalmayıp, bide öpüp gönül yapıyosun kıymet bilmiyolar.

Söz verip yemin içmedim ki. Yaparız birlikte dedi. Tamam dedim.İnsanız ablacım ya sonuçta. Hiç mi kimse bileti kararlastırıp geri iptal etmiyor. Kasti yapmadım ki. Kasti yapsam zoruma gitmez
Bir gün başına gelirse o zaman empati kurmayı anlarsın.. bilet ile insan ilişkilerini böyle karşı karşıya getirmek mantıksız, ben sadece, tartışıp ses yükseltme konusunda eşini ve annesini haksız gördüm ama öbür türlü de sen haksızsn... Karışıklı yani... Baba şehir dışında da çalışmıyor sanırım iki kere sordum cevap alamadım ( mühim değil) madem akşama gidecektin o zaman akşama gidecektin, ya da akşamdan peki demeyip ,belli olmaz belki erkenden aileme gidebilirim sen yinede bana umut bağlama diyecektin... Bu Kv konularında en çok kızanlardan birisi de benim ama sırf kızıyorum diye yaptığın yanlısı görmemezlikten gelemem... hele bir de konu sarma iken neyse ben diyeceğimi dedim...

tansiyo

insanlık yaptım bugüne kadar iyi niyet gösterdim suç mu işledim

sarmaysa ne olmuş ya allah allah kızıyla sarsın sarmasını gerçekten gelinine yada kızına yardım etmek isteyen biri zaten gel saralım vs demez ne var sarma sarmakta ben çalıştığım halde kendim sarıyorum koskoca kadın geline mi ihtiyaç duruyor. olgun bi kadın olsaydı eğer bişey olmaz kızım git babanın gönlünü yap sarma sonrada sarılır kaçmıyor ya derdi

estağrifullah canım :)
benim kv de de çok yavaştır mesela yarın şunu yapalım diyip akşama kadar oyalanır sizin dediğiniz gibi
bende artık atıyorum börek yapalım diyorsa kahvaltıdan sonra acele ettiriyorum hadi anne börek demiştin
yapalım benim sonra işim var diye sıkıştırıyorum

doğru daha yeni evli arkadaş

Böyle dile düşüp yüz göz olma olayı ilk defa oldu. İki de bir özür dileyip öpmüyorum . Sadece dün ilk defa dedim ksrbakma diye yüzünü öptüm. Ama öperken de dedim ben haksızım diye değil diye belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…