- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
Esim normalde çok vicdanlı iyi biri gerçekten
Elbette olabilir.
Ama karşı taraf zaten hoşgörülü,olgun bir aile olsa sıkıntı yok ki.
Belli ki her gitmesi batıyor başından beri.
Öyleyse her seferinde altını çizmeli,vurgu yapmalı bana kalırsa.
Anlıyorum seni meysa kızları ailesiyle görüşmesin o halde sen bildiğini yap inadına daha çok görüş valla sinirim zıpladıesas sorun zaten ne plan ne yemek. Benim ailemle görüşmem annesinin ablasının zoruna gidiyor. Bu ilk değil çünkü
Bir gün başına gelirse o zaman empati kurmayı anlarsın.. bilet ile insan ilişkilerini böyle karşı karşıya getirmek mantıksız, ben sadece, tartışıp ses yükseltme konusunda eşini ve annesini haksız gördüm ama öbür türlü de sen haksızsn... Karışıklı yani... Baba şehir dışında da çalışmıyor sanırım iki kere sordum cevap alamadım ( mühim değil) madem akşama gidecektin o zaman akşama gidecektin, ya da akşamdan peki demeyip ,belli olmaz belki erkenden aileme gidebilirim sen yinede bana umut bağlama diyecektin... Bu Kv konularında en çok kızanlardan birisi de benim ama sırf kızıyorum diye yaptığın yanlısı görmemezlikten gelemem... hele bir de konu sarma ikenneyse ben diyeceğimi dedim...
Tabii canım zaten bizde hastalık neyim ne gezer?O tansiyon illa cikar zaten...
O tansiyon illa cikar zaten...
bide sarma!!
sarma için söz verip gitmişsiniz zor bir yemek
beni de sarmayla tek bıraksalar kızarım hiç kusura bakmayın!!!!
Ooooo ne büyük taviz veriyorsun arkadaşım?
Öğleden sonra kaçta gidip akşamüstü kaçta döneceksin?
3'te gidip 5'te mi döneceksin?
Hem çok fazla gereksiz taviz verip hem de sonradan pişman olmak böyle oluyor işte.
Artık bundan sonra daha dikkatli ol bence hareketlerinde.
Senden beklentileri çok yüksek,azalt bence artık.
ben sizi haklı gördüm başından sonuna açıkçası.
yarın birlikte bişeyler yapalım mı denmiş, tamam olur demişsiniz, bu da yeni evli olduğunuz için cahilliğiniz olmuş.
bu söz vermek değildir aslında, ortama uyarım demişsiniz, ancak sizin başka bir işiniz çıkınca da anlayış beklemişsiniz doğal olarak.
ben kaç yıllık evliyim, kv me asla tamam öyle yapalım dememçünkü sonra birden bire o iş benim fikrim olmuş oluyor. sonra da tüm sorumluluğu bana kalıyor. O yüzden her zaman sen bilirsin derim, ben de müsait olursam yardım edebilirim derim, yardım ederim bile demem, çünkü o zaman yardım ederim dedi de etmedi olur. valla Türkçenin tüm inceliklerini sayesinde tekrar ediyorum, sen de öğreneceksin.
Eşine de sert olman iyi olmuş, ne demek bağırıp çağırmak, haksız bile olsan bu şekilde davranışı hak etmiş olamazsın. Karı koca problemlerini kendileri yalnızken sakince çözmelidirler.
Ben olsam konuşmam bir süre zaten.iyi niyetimi suistimal ettiler ya Allah bildiği gibi yapsın ona havale ettim,başka bi şey demiyorum. Eşimle nasıl konuşmalıyım şişli bilmiyorum. Dinlemiyor bile odaklanmış anasını kandırmışıma
Tabii canım zaten bizde hastalık neyim ne gezer?
Aman ben olsam kadının tansiyonu mu çıktı ben de bayılıveririm orada şakkk diye hepsi korkar.
anneler gününde tüm kv lere birer tansiyon aleti hediye
ahaha, 2 oğul var bende, şimdiden hafiften yükseliyor bak
kadın gelini görüp ona niyetlenmiştir
zaten gıcıklarmış gitmesine baksanıza
iş çıkarmış ama tamam demiş mesele burda
sözünü tutmadığı için haklı değil konu sahibi
eşimin işi düzensiz çalışma saatleri olduğu için bi iki günlük boşluk bulununca gidiyoruz. İş saatleri belli olmuyor ki
iyi de işte o gittiğiniz iki günü planlayacaksınız ki
yani sabah 8 de indik kv ile kahvaltı yaptık
öğlne bir gibi çıktık Ahmetlere bebek görmeye gittik
akşam 5 gibi geldik sofra kurduk dayı ve teyzeler geldi
onlar gitti görümceye çay içmeye gittik
ertesi sabah kalktık kahvaltı yapıp en geç 9 da çıktık
bizi akşam beklemeyin dedik
anneme gittik oradan amcama geçtik akşam X yere çay içmeye gittik
gece yattık sa ah kahvaltıdan sonra çıktık
Y yerde çarşıya gittik
sonra kv ye gittik öğlen yemek yedik yola çıktık gibi
yani orada yapacaklarınızı planlayacaksınız
siz ailenize gitme planını neden önceden ve eşli yapmadınız mesela
ya da siz kv ile otururken tel çalmış yani eşiniz yok
o nerede sizi bırakıp nereye gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?