Nolur akıl verin.Eşimin ailesinden BIKTIM artık :((

Seni haklı buldum. Eşinin ailesiyle daha fazla zaman geçiriyormuşsun zaten. Ki senin kendi ailen var. Yemek yiyelim demişmişte onları kandırmışsın. Ne yaptılar Sheraton da yer mi ayırt ettiler de bu tavırlar. Ailenle görüşmeni çekemiyorlar kısa ve net.

Esim normalde çok vicdanlı iyi biri gerçekten

yoo değil.

siz baştan net olmalıydınız. şu gün orda kalırım ertesi gün evime giderim gbi. kv ile plan yapmışsınız. ki kadın yemek dmeiş ama siz öğlen olmadan gitmişsiniz. ha bunda abartacak bişey var mı? bence yok. ama huylarını biliyosanız dikkatli davranmalıydınız.

Elbette olabilir.
Ama karşı taraf zaten hoşgörülü,olgun bir aile olsa sıkıntı yok ki.
Belli ki her gitmesi batıyor başından beri.
Öyleyse her seferinde altını çizmeli,vurgu yapmalı bana kalırsa.
esas sorun zaten ne plan ne yemek. Benim ailemle görüşmem annesinin ablasının zoruna gidiyor. Bu ilk değil çünkü
Anlıyorum seni meysa kızları ailesiyle görüşmesin o halde sen bildiğini yap inadına daha çok görüş valla sinirim zıpladı

bilet değil o Bişey olacaktı t9 azizliği :/
Babam şehir dışında değil. Ama bana özledim kızım evden cıkmadım seni bekliyorum deyip de ben gitmeyeceksem .............
Asıl sorun ne yemek ne başka Bi şey. Ben ne zaman gitsem zorlarına gidiyor.

Bütün planı eşinin ailesine sakın sakın bırakma neye uğradığını şaşırırsın.Benim eşimin ailesi geçen bayramımı zehir etti eşimle ben benim aileme giderken bile bizimle gelip kendilerini ağırlattılar biz nereye onlar oraya durumu yaşandı en basitinden.Neden dersen planı ben yapmadım onlara bıraktım da ondan!Sakın planı onlara bırakma bundan sonra sen yapıcaksın şu gün şu saatte annene şu gün şu saatte anneme gidilecek diyeceksin bitti. Kvni de öpüp koklayıp durma en iyi insana bile çok yüz verip şımartmaya gerek yok mesafeni koru.Eşine de neden rahatsız olduğunu düzgünce anlatıp bundan sonra kibarlık yapmak için kimseye söz vermeyeceğini söylersin bitti gitti

iyi niyetimi suistimal ettiler ya Allaha havale ettim,başka bi şey demiyorum. Eşimle nasıl konuşmalıyım şimdi bilmiyorum. Dinlemiyor bile odaklanmış anasını kandırmışıma

haklısınız valla

iyi niyetimi suistimal ettiler ya Allah bildiği gibi yapsın ona havale ettim,başka bi şey demiyorum. Eşimle nasıl konuşmalıyım şişli bilmiyorum. Dinlemiyor bile odaklanmış anasını kandırmışıma
Ben olsam konuşmam bir süre zaten.
Biraz sakinleşsin ayrıntısıyla anlatırsın durumu.

Tabii canım zaten bizde hastalık neyim ne gezer?
Aman ben olsam kadının tansiyonu mu çıktı ben de bayılıveririm orada şakkk diye hepsi korkar.

anneler gününde tüm kv lere birer tansiyon aleti hediye
ahaha, 2 oğul var bende, şimdiden hafiften yükseliyor bak

Siz de farketmediniz mi kayinvalideler ne zaman ortaligi karistirsa tansiyonlari cikiyor

kadın gelini görüp ona niyetlenmiştir
zaten gıcıklarmış gitmesine baksanıza
iş çıkarmış ama tamam demiş mesele burda
sözünü tutmadığı için haklı değil konu sahibi

haklıyım demiyorum yüzde yüz ama benimde haklı yanım var.
Hadi ki haksızım. Böyle mi yapılmalı. Olayları çarpıtmalı mı kvdem kocama karşı. Kaç yaşında kadın

eşimin işi düzensiz çalışma saatleri olduğu için bi iki günlük boşluk bulununca gidiyoruz. İş saatleri belli olmuyor ki

iyi de işte o gittiğiniz iki günü planlayacaksınız ki

yani sabah 8 de indik kv ile kahvaltı yaptık

öğlne bir gibi çıktık Ahmetlere bebek görmeye gittik

akşam 5 gibi geldik sofra kurduk dayı ve teyzeler geldi

onlar gitti görümceye çay içmeye gittik

ertesi sabah kalktık kahvaltı yapıp en geç 9 da çıktık

bizi akşam beklemeyin dedik

anneme gittik oradan amcama geçtik akşam X yere çay içmeye gittik

gece yattık sa ah kahvaltıdan sonra çıktık

Y yerde çarşıya gittik

sonra kv ye gittik öğlen yemek yedik yola çıktık gibi

yani orada yapacaklarınızı planlayacaksınız

siz ailenize gitme planını neden önceden ve eşli yapmadınız mesela

ya da siz kv ile otururken tel çalmış yani eşiniz yok

o nerede sizi bırakıp nereye gitmiş

Söz vermişsin ancak sözünü tutmamışsın kv haklı ama aşırı abartmış biraz daha anlayışlı davranabilirdi kv bu konuda biraz da Haksız buluyorum. Gideceğiniz zaman şu gün yada şu kadar saat senin annende su kadar benim annemde kalacağız diye plan yapın. Eşin de gelmeli senin annene.
Eşine nasıl davranmalısın bilemem ama eşinin yaptığı da hiç hoş değil

eşim ilk gün kaldı ikinci gün işinden dolayı gitti üçüncü gün geldi bu olay oldu

Ben 1 tencere sarmayı tek başıma sarıyorum kalanıyla biber dolması yapıyorum. Annem de yıllarca tek sardı kadın. Saçma sapan işler ya. Ben de sandım dışarda beraber yemeğe çıkacaksınız. Pöf ya ne diyim.

Eşin senın aılenı gormeye gelmıyor mu? Gelmıyorsa sen kendı aılene , o kendı aılesıne gıtsın bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…