Nolur akıl verin.Eşimin ailesinden BIKTIM artık :((

Yat kalk ayni sehirde degiliz cok sukur diye dua et.

Ben senin kv olsam, opup annecim kusura bakma deyip ciksan bir salise dahi aklima takmam, aksine mutlu bile olurum kirilmamdan korkan bir gelinim var diye.

Amannn bosver bacim bu kvlerin inan cogu boyle.

Sallamamayi ogrenmek lazim.

Belki o an aklına gelmemiştir dalgınlığına gelmiştir yada çekinmiştir kıramamıştır olamaz mı

Zaten plansız gelişmiş babası aramış kıramamış ne demek anne baba ya onlar aileleri için bizi kırıp incitebiliyorlar konu sahibinin de babası aramış bekliyorum senin için evden çıkmadım demiş.

Onların oğlu evlatsa konu sahibi de evlat esir değil.

Fark etmez ne olursa olsun her gün bişeyler yapmış olsanız bile akşamdan söz verip sabahtan böyle bişeyin olması hoş olmamış.. aynı şeyin kendi başına geldiğini düşün? Kv diye bu şekilde gerginsin bence ... Eşinin bağırıp çağırması tabiki kabul edilir bişey değil o konuya girmiyorum bile %100 haksız, ne olursa olsun kimsenin yanında ses yükseltmesi kabul edilemez... Babanı neden sık sık göremiyorsun peki ?

Sen suçlusun çünkü kalkıp böyle birilerini öpüp de özür diliyorsun? Ayrıca o gece odaya geçmeyecektin, bağırıp çağırıp babanın evine gidecektin ki o zaman kıymetin olurdu. Hayır bi de telefonla aramışsın. Her şeyi elinle sen yapmışsın kusura bakma.

üstüne düşme bırak eşin seni arasın. sen üzüldün senin ailene gidip gelmeni sorguladılar kaynanan seni arasın öyle öpüp gitme. sen öyle yaptıkça tepene çıkar kaynana milleti. ne o öyle çocuk gibi kandırdın falan. baban aramış ne var bunda hayatta olabilir böyle aniden gelişen şeyler ne olmuş yani. bide tek başına çıkıp gitmişsin kocanı almamışsın ki. hani desem oğlunu göremedi ona kızıyor oda değil. tamamen çocukça hareketler. arama kimseyi dimdik dur kararlı ol. kaynana görümce milletinin en ufak bişeyde tansiyonu çıkar bayılır. istisnalar hariiç...

kendi kızı da evli karşı kapısında oturuyor. Her gün birlikteler. Ben her gittiğimde gözlerine batıyor
Valla çok çok sinir oldum ya adalete bak ya kendi bildiğini yap sende evlatsın bu ne böyle mesafeyi koymazsan ömür boyu böyle gider 3 kalacaksan bi gece onlarda 2 gece ailende kal zaten seni çok çok sevselerdi böyle davranmazlardı boşver

Katıldım

İkinci gün zaten gitmeyecek miydin

Kv ye başta söz vermemeliydin

biz kocamla gezdikçe benim görümcem de bayılırdı

ben zaten tamamen haklıyım demiyorum olaylar öyle gelişti sabah. Ne zaman annemgile

Eşimde ne zaman aileme gitsem tavır atıyor. Yani daha fazla zamanı bizde geçir diyor. Eşit gitmeye sıcak bakmıyor.
Annesi ablasıyla karşı karsıya oturuyor ama evleri. Her gün birlikteler. Bunu söyleyince zorlarına gidiyor

kesinlikle baştan taviz verince böyle oluyor.. kuralı bir kez bile bozmayacaksın .. ikide bir öpmesi de onları bukadar söz sahibi yapmış bana kalırsa.

Elbette olabilir.
Ama karşı taraf zaten hoşgörülü,olgun bir aile olsa sıkıntı yok ki.
Belli ki her gitmesi batıyor başından beri.
Öyleyse her seferinde altını çizmeli,vurgu yapmalı bana kalırsa.

eşimle güzel güzel konuşuyorum ama konuşurken bana ailesini ısrarla savununca deliriyorum.
Telefon açıp ablası annesi dolduruyor farkındayım. Çünkü aynı cümleleri eşimde söylüyor annesinden ayrı. Deliricem 7 aydır

İyi de 3 gün gidilen yer acil bir durum olmadıkça dakika dakika planlanır ki

Şu Zaman Kv de şu Zaman annemde şu Zaman X arkadaş ile diye

eşimin işi düzensiz çalışma saatleri olduğu için bi iki günlük boşluk bulununca gidiyoruz. İş saatleri belli olmuyor ki

Sen haklısın böyleleri her istediklerini elde ettikleri için arsızlaşmışlar çocuklarını eşlerini kuklu gibi kullanırlar ama sen onun doğurduğu büyüttüğü çocuğu değilsin ve esir de değilsin oyuncağı da değilsin boşver ya çok arama aradıkça ezilirsin arada bi ara zamanla anlayacaktır.

Ayrıca kızı karşı dairesindeymiş eminim siz taşınsanız aynı şehire sizi de alt kata yada üst kata alır bunlar böyle çok iyi biliyorum allah ıslah etsin

planlanarak yapılan birşey değildi ki . Tamamen doğaçlama gelişti . Ki söz verilecek bi şey de olmadı ki. Altı üstü yemek. Zaten biz birlikte defalarca denk geldi yaptık ki.
Yarın birlikte yemek yapalım dedi. Tamam dedim. Söz verip senet imzalamadıımki

babamda zorla gel demedi ki. Beni özlemiş. Kaç yaşında yaşlı adam. Zaten göremiyorum uzaktayım. ALLAH geçinden versin bisey olsa ben zaten göremiyo ru m. Gelmişim vakit geçirmeyeyim mi. Yarım saat görüp kalkayımmı

tamamen sen haklısın arkadaşım koskoca kadın koskoca anne böyle sıradan bi durumu olay haline getirip oğlunu doldurması hiç hiç iyi niyetli değil kendi kızına yanı şeyi mi yapar oğluna aynı şeyi mi yapar asla taviz verme

söz verip senet imzalamadık ki. Şunu yapalım mı dersin tamam derim. İnsanız başka bi iş çıkamaz mı. Yolda yürürken insan düşüp ölüyor. Yapmadığımız şey bile değil yemek. Onların niyeti eşimi doldurmak, bak bizimle zaman geçirmiyor soğuk duruyor ailesine gidiyor izlenimi vermek.

Sürekli aynı cümleleri kuruyorsun arkadaşım,"babamı görmeyeyim mi,doğaçlama gelişti,spotane oldu,ailemi özledim vs." diyorum ya bak bu konuda yerden göğe haklısın.
Ancak aileni özlediğini baban arayınca mı farkettin.
Baban aramasaydı gitmeyecek miydin yani?

Sürekli aynı cümleleri kuruyorsun arkadaşım,"babamı görmeyeyim mi,doğaçlama gelişti,spotane oldu,ailemi özledim vs." diyorum ya bak bu konuda yerden göğe haklısın.
Ancak aileni özlediğini baban arayınca mı farkettin.
Baban aramasaydı gitmeyecek miydin yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…