- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
Belki o an aklına gelmemiştir dalgınlığına gelmiştir yada çekinmiştir kıramamıştır olamaz mıGünaydın.
Aslında haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
Sen oraya gidince kendi ailene geçeceğin kesin değil mi de kayınvalidenle plan yapıyorsun?
Ben senin yerinde olsam "yarına şunu yapalım,bunu edelim" dediklerinde direkt altını çizerdim; "Aaa mümkün değil,yarın kendi ailemle olacağım tabii ki de. Bunu unuttunuz galiba" derdim.
Fark etmez ne olursa olsun her gün bişeyler yapmış olsanız bile akşamdan söz verip sabahtan böyle bişeyin olması hoş olmamış.. aynı şeyin kendi başına geldiğini düşün? Kv diye bu şekilde gerginsin bence ... Eşinin bağırıp çağırması tabiki kabul edilir bişey değil o konuya girmiyorum bile %100 haksız, ne olursa olsun kimsenin yanında ses yükseltmesi kabul edilemez... Babanı neden sık sık göremiyorsun peki ?Babamı göremiyorum doğru düzgün. Her gittiğimizde bi şey çıkıyor. Tamam da olaylar sabahtan spontan gelişti. Ben bir gün önceden ailemle plan yapmadım ki. Ayrıca bi kv ile zaten devamlı bişeyler yapıyoruz ki. Bir kere yapamayınca böyle mi olmalı. Ki çıkarken de gönül koyma bak deyip öpüp çıkmasam zoruma gitmez.
Valla çok çok sinir oldum ya adalete bak ya kendi bildiğini yap sende evlatsın bu ne böyle mesafeyi koymazsan ömür boyu böyle gider 3 kalacaksan bi gece onlarda 2 gece ailende kal zaten seni çok çok sevselerdi böyle davranmazlardı boşverkendi kızı da evli karşı kapısında oturuyor. Her gün birlikteler. Ben her gittiğimde gözlerine batıyor
Arkadaşım,zaten başka yerden geldiğinize göre kendi ailenize geçeceğiniz kesin değil miydi yani?
Yani ben mi anlatamıyorum ki o yere geldiğinizde kendi ailenizi hiç görmeden sadece eş ailesiyle vakit geçirip tekrar kendi evinize döndüğünüz oluyor mu yani?
valla hiçte haklı değil ailesi özlemiş aramışlar kızlarını ne var bunda kız çıkıp ailesine gitti diye böyle mi yapacak kendi kızı olsa acabas yine böyle davranır mı?
Zaten daha 7 aylık evli yeni gelin evliliğe eşine yeni bi aileye alışma sürecinde belki psikolojikmende çok iyi değil ne diye üstüne gidiyorlar madem öyle oğlu da gitsin kayınvaldesinde kalsın çok çok az haklı olabilir ama anlayış göstermesi lazımdı sonuçta uzak yoldan gelmişler ve bu kızın da bi ailesi var her zaman her şey planladığımız gibi olmuyor malesef!!!
Yapman gereken plan yapıp gitmen memlekete.
Zaten bu erkek annelerini de hiç anlamam bizim ailelerimiz damatlarına onların bize yaptığını yapıyor mu o halde baban da damadına tavır alsın tansiyonu yükselsin duygu sömürüsü yapsın allahım ya sinir oldum kadına
kesinlikle baştan taviz verince böyle oluyor.. kuralı bir kez bile bozmayacaksın .. ikide bir öpmesi de onları bukadar söz sahibi yapmış bana kalırsa.Günaydın.
Aslında haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
Sen oraya gidince kendi ailene geçeceğin kesin değil mi de kayınvalidenle plan yapıyorsun?
Ben senin yerinde olsam "yarına şunu yapalım,bunu edelim" dediklerinde direkt altını çizerdim; "Aaa mümkün değil,yarın kendi ailemle olacağım tabii ki de. Bunu unuttunuz galiba" derdim.
Elbette olabilir.Belki o an aklına gelmemiştir dalgınlığına gelmiştir yada çekinmiştir kıramamıştır olamaz mı
Zaten plansız gelişmiş babası aramış kıramamış ne demek anne baba ya onlar aileleri için bizi kırıp incitebiliyorlar konu sahibinin de babası aramış bekliyorum senin için evden çıkmadım demiş.
Onların oğlu evlatsa konu sahibi de evlat esir değil.
Öncelikle sakin olmalısın böyle böyle ağaç kovuğunda büyümediğini anlayacaklardır!
İyi ki ailem ile kv ler ayrı şehirlerde yoksa bende yaşardım aynı sorunu sanırım.
Burada iş eşine düşüyor ama tepkilerinle zaten farkına varacak yaptığı saçmalığın.Daha yenisiniz ve sakince güzel dille anlat etkiye tepki yapma!
İyi de 3 gün gidilen yer acil bir durum olmadıkça dakika dakika planlanır ki
Şu Zaman Kv de şu Zaman annemde şu Zaman X arkadaş ile diye
Sen haklısın böyleleri her istediklerini elde ettikleri için arsızlaşmışlar çocuklarını eşlerini kuklu gibi kullanırlar ama sen onun doğurduğu büyüttüğü çocuğu değilsin ve esir de değilsin oyuncağı da değilsin boşver ya çok arama aradıkça ezilirsin arada bi ara zamanla anlayacaktır.ben zaten tamamen haklıyım demiyorum olaylar öyle gelişti sabah. Ne zaman annemgile
Eşimde ne zaman aileme gitsem tavır atıyor. Yani daha fazla zamanı bizde geçir diyor. Eşit gitmeye sıcak bakmıyor.
Annesi ablasıyla karşı karsıya oturuyor ama evleri. Her gün birlikteler. Bunu söyleyince zorlarına gidiyor
Ama siz de hatalisiniz,bir gun onceden soz verip de tutmamissiniz. Kendi yaptiginiz seyi esiniz size yapsa tonla laf edersiniz degil mi? Soz verdi yapmadi diye.
Tutamayacaginiz sozleri vermeyin, ama esinizin size bagirmasi falan elbette ki yanlis bunu savunacak degiliz
Aslında hatalı olan babanız. Sizi çağırmamalıydı. Nasıl olsa uygun bir zamanda görmeye gideceksiniz. Görmüş geçirmiş adam, böyle sorunların olabileceğini bilmesi gerekir. Benim babam çok dikkat etmiştir bu konularda. Eşini ve ailesini haklı bulmuyorum. Ama bunlar olabilen şeyler ve babanız biraz daha anlayışlı olmalıydı.
1 gün sonra annenize gideceğiniz zaten belli neden kv söz verdiniz?
babanıza babacım sen işe git ben akşam üstü gelirim deseydiniz çok da haklı sayılmazsınız
eşinizin yaptıkları tamamen dolduruşa gelmek bu konuda hatalı
sakinleştikten sonra konuşun gitmeden şu kadar senin annede bu kadar benim annede kalacağız diye
artı sizinle beraber gelsin siz tek gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?