Nolur akıl verin.Eşimin ailesinden BIKTIM artık :((

Anlıyorum seni meysa kızları ailesiyle görüşmesin o halde sen bildiğini yap inadına daha çok görüş valla sinirim zıpladı

yemin ederim memlekete giderken daha bu senin ailen benim ailem konusu olacak onun stresiyle gidiyorum. Plan yaptırmıyor ki eşim. Gitmeden soruyorum yok diyor. Oraya gidince izin veriyor . Beynim bulandı

O zaman seninde bir ailen olduğunu onların gözüne sokacaksn... Oldukları şehire gitmeden önce de eşinle olan yapacaksın... İki gün kalınacaksa ilk gün kv ertesi gün anne... Yoksa önünü alamazsın...benim kv yok ama 10taneye bedel kp var... Önünü nişanlilk döneminde aldım şimdi emrivaki yapamıyor yapamazda... Sende ağırlığını koy ki anlasnlar... Üçüncü şahıslar yüzünden de birbirinizi uzmeyn..

yemin ederim memlekete giderken daha bu senin ailen benim ailem konusu olacak onun stresiyle gidiyorum. Plan yaptırmıyor ki eşim. Gitmeden soruyorum yok diyor. Oraya gidince izin veriyor . Beynim bulandı
Ne kadar hatalısın. Ailenin yanına giderken eşinin izin vermesini bekleme!. Köle misin sen eşsin eş.

Annenlere gitmek için izin isteme ilk gün kayganada kal sonra ki gün sabah baban gelsin seni alsın alışsınlar sen kimsenin esiri değilsin

Doğru diyorsunuz. Bundan sonra eski samimiyetimi gösteremem artık içimden gelmez kvye karşı. 7 aylık evliyim ya. 7 aydır eşimi dolduruyorlar aileme gidince. Annemgilin haberi yok. Söylesem olay çıkar.

Bu ne ya hu plan denilen altı üstü bir yemek.
Sanki bir yere gidelim demişsiniz de yüzüstü bırakmışsınız.

Eşiniz de pek vicdanlıymış, saygı duyamayacağım bir karakter.

Ama gelmemıs kı sızı arayıp sızı azarlamıs.

o gün gelmedi çünkü işe gitti yaşadığımız yere. Bu olay zaten 2. Gün oldu. 3. Gün geldi geri patlak verdi.
Normalde giderken zorumla geliyor bizd. Bi saat otururum 2 saat otururum deyip geliyor benle

Annenlere gitmek için izin isteme ilk gün kayganada kal sonra ki gün sabah baban gelsin seni alsın alışsınlar sen kimsenin esiri değilsin

ertesi gün geldim geleceğimi biliyorlardı bile bile dışarı çıktık deyip iki saat kapıda koydular. Gittim bi yerlerde takıldım. Geri annemgile dönecektim zor tuttum kendimi

Adil olmak istiyorsanız 2 gün tatil varsa bir gün bir ailede bir gün diğerinde geçirilir karı-koca.
Eşiniz sizin ailenize gelmiyorsa sizin onun ailesinde ne işiniz var?
Siz de direkt gidin kendi ailenize.
Veya bir uğrayıp geçin.

Kaç yıllık ailenizi bırakıp onlarla daha fazla vakit geçiriyorsanız problem var.

Eşiniz de gerçekten vicdanlı bir adam değil, izin vermek/vermemek nasıl bir hadsizlik?

Ben olsam konuşmam bir süre zaten.
Biraz sakinleşsin ayrıntısıyla anlatırsın durumu.

şu an konuşmuyorum
Çünkü sakin değilim. Ağzımdan kötü sözler kaçar diye. Bura döktüm içimi patlayacaktım yoksa. İyi ki varsınız

Son düzenleme:
Ailenizle yaptığınız planı kayınvalideniz için iptal edermiydiniz
Eminim ki hayır
Babanızda arayıp planınn olup olmadığını sormamışki. Emrivaki gibi olmuş
Bence siz daha net olmalısınız o zmn sorun çıkmaz. Planlarınız daha net belirgin olmalı.

Ne senedi yahu? Alt tarafi yemek dediginiz sey soz verdiginiz sey. Iyi o zaman ben size randevu vereyim siz gidin bulusma yerinde bekleyin bekleyin kimse gelmesin. Sonra da size diyeyim ki dogaclama gelisti pardon,ne de olsa senet imzalamamisim. Saka gibi

tamam da laf arasında yarın yemek yaparız , tamam deyip geri iptal olamaz mı. Abartılacak bi şey mi

Sen neden annene tek gidiyorsun ben onu anlayamadım.
Kaynanada kocanla kalıyorsun da ailenin yanına neden kocanla gitmedin?

yapma be dark, alt tarafı yemek yani, gerçekten bu kadar mı önemli sarma, aile meselesi haline getiriliyor.
Hem söz vermek de ne, yarın şunu yapalım mı dedin sen bana, ben de tamam olur dedim, o gün işim çıktı, napıcaz, kanlı bıçaklı mı olucaz.

Kadın sensiz yemek yapamıyo mu kırk yılın başı aileni görceksin işler ters gitmiş olabilir planın tutmayabilir o kv azcık insan olsa öyle ise git kızım ben hallederim derdi nefret ediyorum böyle baskıcı bişeylere mecbur bırakan insanlardan
Evlenince bu kaçınılmaz oluyo
Eşin de annesini savunacağına seninle başbaşa konuşabilirdi herkesin içinde seni tek bırakması çok anormal olmuş
Hem el gibi hissettirirler el gibi durunca da suç olur
Soğukmuşsun yalaka olacak halin yok ya hem daha çok yeni evlisiniz öyle hemen alışılmıyo malesef ben sende kabahat görmedim olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…