eşim ilk gün kaldı ikinci gün işinden dolayı gitti üçüncü gün geldi bu olay oldu
Anlıyorum seni meysa kızları ailesiyle görüşmesin o halde sen bildiğini yap inadına daha çok görüş valla sinirim zıpladı
O zaman seninde bir ailen olduğunu onların gözüne sokacaksn... Oldukları şehire gitmeden önce de eşinle olan yapacaksın... İki gün kalınacaksa ilk gün kv ertesi gün anne... Yoksa önünü alamazsın...benim kv yok ama 10taneye bedel kp var... Önünü nişanlilk döneminde aldım şimdi emrivaki yapamıyor yapamazda... Sende ağırlığını koy ki anlasnlar... Üçüncü şahıslar yüzünden de birbirinizi uzmeyn..bilet değil o Bişey olacaktı t9 azizliği :/
Babam şehir dışında değil. Ama bana özledim kızım evden cıkmadım seni bekliyorum deyip de ben gitmeyeceksem .............
Asıl sorun ne yemek ne başka Bi şey. Ben ne zaman gitsem zorlarına gidiyor.
Eşin senın aılenı gormeye gelmıyor mu? Gelmıyorsa sen kendı aılene , o kendı aılesıne gıtsın bundan sonra
Ne kadar hatalısın. Ailenin yanına giderken eşinin izin vermesini bekleme!. Köle misin sen eşsin eş.yemin ederim memlekete giderken daha bu senin ailen benim ailem konusu olacak onun stresiyle gidiyorum. Plan yaptırmıyor ki eşim. Gitmeden soruyorum yok diyor. Oraya gidince izin veriyor . Beynim bulandı
Ama gelmemıs kı sızı arayıp sızı azarlamıs.zorumla geliyor
Annenlere gitmek için izin isteme ilk gün kayganada kal sonra ki gün sabah baban gelsin seni alsın alışsınlar sen kimsenin esiri değilsinyemin ederim memlekete giderken daha bu senin ailen benim ailem konusu olacak onun stresiyle gidiyorum. Plan yaptırmıyor ki eşim. Gitmeden soruyorum yok diyor. Oraya gidince izin veriyor . Beynim bulandı
Bütün planı eşinin ailesine sakın sakın bırakma neye uğradığını şaşırırsın.Benim eşimin ailesi geçen bayramımı zehir etti eşimle ben benim aileme giderken bile bizimle gelip kendilerini ağırlattılar biz nereye onlar oraya durumu yaşandı en basitinden.Neden dersen planı ben yapmadım onlara bıraktım da ondan!Sakın planı onlara bırakma bundan sonra sen yapıcaksın şu gün şu saatte annene şu gün şu saatte anneme gidilecek diyeceksin bitti. Kvni de öpüp koklayıp durma en iyi insana bile çok yüz verip şımartmaya gerek yok mesafeni koru.Eşine de neden rahatsız olduğunu düzgünce anlatıp bundan sonra kibarlık yapmak için kimseye söz vermeyeceğini söylersin bitti gitti
Ama gelmemıs kı sızı arayıp sızı azarlamıs.
Annenlere gitmek için izin isteme ilk gün kayganada kal sonra ki gün sabah baban gelsin seni alsın alışsınlar sen kimsenin esiri değilsin
zorumla geliyor
Ben olsam konuşmam bir süre zaten.
Biraz sakinleşsin ayrıntısıyla anlatırsın durumu.
Ne senedi yahu? Alt tarafi yemek dediginiz sey soz verdiginiz sey. Iyi o zaman ben size randevu vereyim siz gidin bulusma yerinde bekleyin bekleyin kimse gelmesin. Sonra da size diyeyim ki dogaclama gelisti pardon,ne de olsa senet imzalamamisim. Saka gibiplanlanarak yapılan birşey değildi ki . Tamamen doğaçlama gelişti . Ki söz verilecek bi şey de olmadı ki. Altı üstü yemek. Zaten biz birlikte defalarca denk geldi yaptık ki.
Yarın birlikte yemek yapalım dedi. Tamam dedim. Söz verip senet imzalamadıımki
Ne senedi yahu? Alt tarafi yemek dediginiz sey soz verdiginiz sey. Iyi o zaman ben size randevu vereyim siz gidin bulusma yerinde bekleyin bekleyin kimse gelmesin. Sonra da size diyeyim ki dogaclama gelisti pardon,ne de olsa senet imzalamamisim. Saka gibi
Babamı göremiyorum doğru düzgün. Her gittiğimizde bi şey çıkıyor. Tamam da olaylar sabahtan spontan gelişti. Ben bir gün önceden ailemle plan yapmadım ki. Ayrıca bi kv ile zaten devamlı bişeyler yapıyoruz ki. Bir kere yapamayınca böyle mi olmalı. Ki çıkarken de gönül koyma bak deyip öpüp çıkmasam zoruma gitmez.
Ne senedi yahu? Alt tarafi yemek dediginiz sey soz verdiginiz sey. Iyi o zaman ben size randevu vereyim siz gidin bulusma yerinde bekleyin bekleyin kimse gelmesin. Sonra da size diyeyim ki dogaclama gelisti pardon,ne de olsa senet imzalamamisim. Saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?