ABarti degil mesele olan. Madem ailenizle olan gorusmeleriniz zorda kaliyor vakitsizlikten sunu demek cok mu zor; bakariz anne,yarin ailem cagirmazsa yapariz yemegi,soz vermeyeyimtamam da laf arasında yarın yemek yaparız , tamam deyip geri iptal olamaz mı. Abartılacak bi şey mi
tamam da laf arasında yarın yemek yaparız , tamam deyip geri iptal olamaz mı. Abartılacak bi şey mi
Bizimkinin de dolmaları meşhurdur illa gel saralım ya sarma arkadaşım ya bigün de turşu kurma börek yapma ya da kendin yap ben evlenirken kv ile börek dolma yapmaya evet demedimki. Çok sinirlendim şuanBabamı göremiyorum doğru düzgün. Her gittiğimizde bi şey çıkıyor. Tamam da olaylar sabahtan spontan gelişti. Ben bir gün önceden ailemle plan yapmadım ki. Ayrıca bi kv ile zaten devamlı bişeyler yapıyoruz ki. Bir kere yapamayınca böyle mi olmalı. Ki çıkarken de gönül koyma bak deyip öpüp çıkmasam zoruma gitmez.
Cikan is ailesinin cagirmasi. Sen de beni baskasi cagirdi beni pardon diye ekersen elbette bozulurum. Madem oyle konu sahibinin gelip de kapida kalmasi gayet normal. Sonucta senet vermemis kaynana,onun da isi cikip gitmis olabilir evden. Sonra vay 2 saat kapida bekledim deme hakki yok konu sahibinin. Yarin yemek yapalim mi cumlesine bakariz,benim programim olmazsa musait olursam yapariz demek daha guzel.yapma be dark, alt tarafı yemek yani, gerçekten bu kadar mı önemli sarma, aile meselesi haline getiriliyor.
Hem söz vermek de ne, yarın şunu yapalım mı dedin sen bana, ben de tamam olur dedim, o gün işim çıktı, napıcaz, kanlı bıçaklı mı olucaz.
Bi daha giderken şu gün annemlere gideyim kalayım şu zaman gelirim diye planınızı yapın ailenize de söyleyin ona göre kendilerini ayarlasınlar. Eşinizi doldurmaları çok çirkin bi şey kendi aranızda çözseniz daha iyi olurdu eşiniz de bu kadar karışmasın kadın kavgalarına bi tarafı yapayım derken öteki tarafı yıkmasın.Mrb hanımlar
Çok dertliyim dokunsanız ağlıcam
Derdimi buraya dökmek istedim
7 aydır evliyim. Tanışarak severek evlendik. Evlendigimizden beri esimin ailesinin triplerini çekmekten biktim. Memleket dışında yaşıyoruz. Arada bir memlekete gidiyoruz bir iki gunlugune. Gidince doğal olarak zaman kısıtlı olduğu için sadece eşimin ailesin de durmuyorum kendi ailemi de görmeye gidiyorum. Ama gidince batıyor herkese.
Yok sen bize soğuk davranıyorsun, yok her fırsatta kaçacakmış gibi duruyorsun gibi bi ton laf duyuyorum.
Ya diyorum zaman kısıtlı bi günlüğüne geliyoruz kendi ailemi gormeyeyim mi diyorum. Ki eşimin ailesindeykende muhabbet kurmaya calisirim, islerini yaparım, yemek yaparlarken biseyler yapmaya çalışırım, gidipte bi köşede oturmam. Ama yaranamadım.
En son gittiğimizde 3 günlük gittik. İlk gün kaynanam birlikte biseyler yapalım yarin dedi, yemek gibi. Bende olur dedim.
Neyse yarin oldu kahvaltı yaptık falan. Babam aradı nerdesin gelmeyecekmisin seni bekliyorum evden çıkmadım dedi. Bende babam ya o benim babam. Gelirim baba çıkma bekle ozaman dedim. Kahvaltıyı yaptık. Saat 11 buçuk gibi çıktım. Çıkarken de kaynanama, anne gönül koyma ha dedim öptüm iki kere öyle çıktım. Neyse aksam ustu oldu esim aradı beni telefonda yok sen anamı kandırdın beni kandırdın diye bas bas bağırıyor. Dinlemedim kapattım teli. O gece annemler de yattım. Ertesi gün öğleden önce eve geleceğimi biliyor kaynanam. Çıktım gittim evde yokuz dışarıdayız dediler. Neyse iki saat bekledim evin oralarda. Geldiler oturduk yine bisey demedim. Bile bile iki saat beklettiler.
Kaynanam kızım yarin gidecekmişsin annengile bana söyleseydin ya bende biseyler yaparız demezdim dedi. Lafı açtı. Bende son anda gelişti olaylar diye anlattım ki kendi de vardı yanımda. Bu başladı beni kandırdın , aptalmiyiz biz, plan yaptın gittin Ya Allahım bi ton laf. Eskileri açtı yok sogukmusum bilmem ne. Bende altta kalmadim yukarda Allah var dedim. Konuştum. Sonra esim geldi. Dun onu arayıp doldurmuşlar zaten telefonda annesi ve ablası. Dedim annen bize darılmış dedim. Hakli diye anasını savunmasın mi. Anası da güç aldı sesini yükseltti.Bende açtım ağzımı. Bende döktüm içimi. Esim bana annesinin yaninda bağırdı. Uyardım ikinci kez bağırdı. Üçüncü kez bağırınca , bana bir daha sakin bağırıp erkeklik taslama ben ağaçta yetişmedim sakin dedim. Annesi de vardı.Aldım çantamı çıkacakken annesi yok sakinles geç otur diye kapıyı kitledi bırakmadi. Yan odaya geçtim . Yarim saat sonra annesinin tansiyonu çıktı. Ablası geldi hemen falan. Dinlendirdiler indi tansiyonu. Bende korktum çünkü bisey olsa sen yaptın olacak. Tansiyonu düşünce yanina gittim bak Anne dedm tamam sen alınmışsın kirilmissin onun için özür dilerim ama ben planlayarak kasten yapmadım bunu bil dedim öptüm gittim oturdum bi köşeye. Kendi evimize geldik simdi eşimle buz duvariz. Yüzüne bakmak istemiyorum. Bana anası bacisinin doldurusu yüzünden bağırdı çağırdı.
Napicagimi bilmiyorum.
İse giderken bugün , hayatimin en büyük kaziğını attin bana dedim çıktım evden.
Çok uzun yazdim ama atlayarak yazdım bi çoğu şeyi.
Esim normalde çok vicdanlı iyi biri gerçekten. Onu çok seviyorum ama bana boyle davranınca gözümden düşüyor.
Ne yapmalıyım simdi bilmiyorum. Bugün annesini nasıl oldun diye arayıp sorup kapatıcam sadece. Bunu da kullanırlar çünkü. Hasta oldum aramadın diye.
Eskisi gibi sıcak davranmayı düşünmüyorum ailesine.
Ama simdi eşime karşı napmaliyim nasıl davranmaliyim nolur bi akil verin nolur.
Cikan is ailesinin cagirmasi. Sen de beni baskasi cagirdi beni pardon diye ekersen elbette bozulurum. Madem oyle konu sahibinin gelip de kapida kalmasi gayet normal. Sonucta senet vermemis kaynana,onun da isi cikip gitmis olabilir evden. Sonra vay 2 saat kapida bekledim deme hakki yok konu sahibinin. Yarin yemek yapalim mi cumlesine bakariz,benim programim olmazsa musait olursam yapariz demek daha guzel.
Ancak esinin sacmasapan laflar soylemesi elbette affedilemez.
Beni iskelede bekletme sakin o kadar diyeyim mademişte bu kısım da tecrübesizlik.
ben seninle aynı fikirde değilim. Bence konu sahibi tamamen haklı.
Mavili kısımda da gönlünü alırım ben senin, o kadar da şey yapma şimdi
benim demek istediğim laf arasında konuşurken hani tam planlama da değil, yarın şunu yapalım mı diyorsun, düşünmeden he tamam yapalım diyorsun, sonra aklın başına geliyor. Yani çokça olur bu, bunu bu kadar abartmak bana doğru gelmiyor. Ama tabi kayın aile ile ilişkilerde daha politik olmayı öğrenmek gerek.
Beni iskelede bekletme sakin o kadar diyeyim madem
Esinin seninle ayni fikirde olmasa dahi, sen bizi kandirdin tarzi cumleler kurup ailesinin yaninda sana bagirmasi hic hos degil. Bu bir.
İkincisi sozune sadik olmaliydin, suc biraz sende de var.
Ucuncusu kvlerin cogu trip makinesi gibidir. Kafayi takmayayi ogrenmen lazim.
Dorduncusu seni yine de tebrik ederim, anne deyip optugun icin. Ben onu yapamam hala :)
Besincisi ve sonuncusu da esinle ciddi bir konusma yap. Gittigimizde toplam gun sayisini tamamen yariya bolup, esit sekilde gorecegiz ailelerimizi ve aileme gittigimde sende yanimda gel de. (Esinin gelmemesi gozumden kacmadi:) )
sevgiler.
Mrb hanımlar
Çok dertliyim dokunsanız ağlıcam
Derdimi buraya dökmek istedim
7 aydır evliyim. Tanışarak severek evlendik. Evlendigimizden beri esimin ailesinin triplerini çekmekten biktim. Memleket dışında yaşıyoruz. Arada bir memlekete gidiyoruz bir iki gunlugune. Gidince doğal olarak zaman kısıtlı olduğu için sadece eşimin ailesin de durmuyorum kendi ailemi de görmeye gidiyorum. Ama gidince batıyor herkese.
Yok sen bize soğuk davranıyorsun, yok her fırsatta kaçacakmış gibi duruyorsun gibi bi ton laf duyuyorum.
Ya diyorum zaman kısıtlı bi günlüğüne geliyoruz kendi ailemi gormeyeyim mi diyorum. Ki eşimin ailesindeykende muhabbet kurmaya calisirim, islerini yaparım, yemek yaparlarken biseyler yapmaya çalışırım, gidipte bi köşede oturmam. Ama yaranamadım.
En son gittiğimizde 3 günlük gittik. İlk gün kaynanam birlikte biseyler yapalım yarin dedi, yemek gibi. Bende olur dedim.
Neyse yarin oldu kahvaltı yaptık falan. Babam aradı nerdesin gelmeyecekmisin seni bekliyorum evden çıkmadım dedi. Bende babam ya o benim babam. Gelirim baba çıkma bekle ozaman dedim. Kahvaltıyı yaptık. Saat 11 buçuk gibi çıktım. Çıkarken de kaynanama, anne gönül koyma ha dedim öptüm iki kere öyle çıktım. Neyse aksam ustu oldu esim aradı beni telefonda yok sen anamı kandırdın beni kandırdın diye bas bas bağırıyor. Dinlemedim kapattım teli. O gece annemler de yattım. Ertesi gün öğleden önce eve geleceğimi biliyor kaynanam. Çıktım gittim evde yokuz dışarıdayız dediler. Neyse iki saat bekledim evin oralarda. Geldiler oturduk yine bisey demedim. Bile bile iki saat beklettiler.
Kaynanam kızım yarin gidecekmişsin annengile bana söyleseydin ya bende biseyler yaparız demezdim dedi. Lafı açtı. Bende son anda gelişti olaylar diye anlattım ki kendi de vardı yanımda. Bu başladı beni kandırdın , aptalmiyiz biz, plan yaptın gittin Ya Allahım bi ton laf. Eskileri açtı yok sogukmusum bilmem ne. Bende altta kalmadim yukarda Allah var dedim. Konuştum. Sonra esim geldi. Dun onu arayıp doldurmuşlar zaten telefonda annesi ve ablası. Dedim annen bize darılmış dedim. Hakli diye anasını savunmasın mi. Anası da güç aldı sesini yükseltti.Bende açtım ağzımı. Bende döktüm içimi. Esim bana annesinin yaninda bağırdı. Uyardım ikinci kez bağırdı. Üçüncü kez bağırınca , bana bir daha sakin bağırıp erkeklik taslama ben ağaçta yetişmedim sakin dedim. Annesi de vardı.Aldım çantamı çıkacakken annesi yok sakinles geç otur diye kapıyı kitledi bırakmadi. Yan odaya geçtim . Yarim saat sonra annesinin tansiyonu çıktı. Ablası geldi hemen falan. Dinlendirdiler indi tansiyonu. Bende korktum çünkü bisey olsa sen yaptın olacak. Tansiyonu düşünce yanina gittim bak Anne dedm tamam sen alınmışsın kirilmissin onun için özür dilerim ama ben planlayarak kasten yapmadım bunu bil dedim öptüm gittim oturdum bi köşeye. Kendi evimize geldik simdi eşimle buz duvariz. Yüzüne bakmak istemiyorum. Bana anası bacisinin doldurusu yüzünden bağırdı çağırdı.
Napicagimi bilmiyorum.
İse giderken bugün , hayatimin en büyük kaziğını attin bana dedim çıktım evden.
Çok uzun yazdim ama atlayarak yazdım bi çoğu şeyi.
Esim normalde çok vicdanlı iyi biri gerçekten. Onu çok seviyorum ama bana boyle davranınca gözümden düşüyor.
Ne yapmalıyım simdi bilmiyorum. Bugün annesini nasıl oldun diye arayıp sorup kapatıcam sadece. Bunu da kullanırlar çünkü. Hasta oldum aramadın diye.
Eskisi gibi sıcak davranmayı düşünmüyorum ailesine.
Ama simdi eşime karşı napmaliyim nasıl davranmaliyim nolur bi akil verin nolur.
Kadın sensiz yemek yapamıyo mu kırk yılın başı aileni görceksin işler ters gitmiş olabilir planın tutmayabilir o kv azcık insan olsa öyle ise git kızım ben hallederim derdi nefret ediyorum böyle baskıcı bişeylere mecbur bırakan insanlardan
Evlenince bu kaçınılmaz oluyo
Eşin de annesini savunacağına seninle başbaşa konuşabilirdi herkesin içinde seni tek bırakması çok anormal olmuş
Hem el gibi hissettirirler el gibi durunca da suç olur
Soğukmuşsun yalaka olacak halin yok ya hem daha çok yeni evlisiniz öyle hemen alışılmıyo malesef ben sende kabahat görmedim olabilir yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?