Nolur akıl verin.Eşimin ailesinden BIKTIM artık :((

tamam da laf arasında yarın yemek yaparız , tamam deyip geri iptal olamaz mı. Abartılacak bi şey mi
ABarti degil mesele olan. Madem ailenizle olan gorusmeleriniz zorda kaliyor vakitsizlikten sunu demek cok mu zor; bakariz anne,yarin ailem cagirmazsa yapariz yemegi,soz vermeyeyim

tamam da laf arasında yarın yemek yaparız , tamam deyip geri iptal olamaz mı. Abartılacak bi şey mi

böyle büyük kavga çıkartılacak, beni kapıda koyup bekletilecek bi şey mi. Aklı sıra bana ceza mı veriyor. Kendi kızı gitsin başka yerde otursun. Niye karşı dairesinde. Şimdi taşınacaklar ev arıyorlar. Aynı binada iki daire hemde. Niye ayrı otursunlar ozman. Özel durumları da yok öyle geçerli bi sebepleri

Bizimkinin de dolmaları meşhurdur illa gel saralım ya sarma arkadaşım ya bigün de turşu kurma börek yapma ya da kendin yap ben evlenirken kv ile börek dolma yapmaya evet demedimki. Çok sinirlendim şuan

Cikan is ailesinin cagirmasi. Sen de beni baskasi cagirdi beni pardon diye ekersen elbette bozulurum. Madem oyle konu sahibinin gelip de kapida kalmasi gayet normal. Sonucta senet vermemis kaynana,onun da isi cikip gitmis olabilir evden. Sonra vay 2 saat kapida bekledim deme hakki yok konu sahibinin. Yarin yemek yapalim mi cumlesine bakariz,benim programim olmazsa musait olursam yapariz demek daha guzel.

Ancak esinin sacmasapan laflar soylemesi elbette affedilemez.

Bi daha giderken şu gün annemlere gideyim kalayım şu zaman gelirim diye planınızı yapın ailenize de söyleyin ona göre kendilerini ayarlasınlar. Eşinizi doldurmaları çok çirkin bi şey kendi aranızda çözseniz daha iyi olurdu eşiniz de bu kadar karışmasın kadın kavgalarına bi tarafı yapayım derken öteki tarafı yıkmasın.

işte bu kısım da tecrübesizlik.
ben seninle aynı fikirde değilim. Bence konu sahibi tamamen haklı.
Mavili kısımda da gönlünü alırım ben senin, o kadar da şey yapma şimdi
benim demek istediğim laf arasında konuşurken hani tam planlama da değil, yarın şunu yapalım mı diyorsun, düşünmeden he tamam yapalım diyorsun, sonra aklın başına geliyor. Yani çokça olur bu, bunu bu kadar abartmak bana doğru gelmiyor. Ama tabi kayın aile ile ilişkilerde daha politik olmayı öğrenmek gerek.

Beni iskelede bekletme sakin o kadar diyeyim madem

yalnız kayınvalide kişisini bu kadar öpmenize takıldım ben

+1

Konu sahibi eşinle adam akıllı konuş bu konuda asla taviz verme.
Mesela 2 günlüğüne mi gidilecek 1 gün senin ailenle 1 günde benim ailemle vakit geçirilecek yoksa ben gelmiyorum de kestirip at.
3 günlüğüne mi gidilecek 1.5gun es ailesinde 1.5 gün sizin ailede vakit geçirilmesi gerekir bucugu bile hesapla gerekirse.
Onlar kim ki üstün varlık falan mı da sizin aileden daha çok vakit geçirilecek?
Ayrıca eşiniz sizi kendi ailesiyle görmek istiyorsa o da gelip sizin ailenizle vakit geçirecek.
Geliyor mu mesela eşiniz?
Yok gelmiyorsa siz de onun ailesine gitmeyin herkes kendi ailesiyle gorussun madem.
Bu saçma sapan ataerkil düzen kalktı artık sırf pipisi olan bi canlı diye onun ailesinde fazla vakit geçirmek zorunda değil kimse !
Böyle şeyler beni inanılmaz sinirlendiriyor sakın taviz verme o kv yi de öpme ayrıca laftan anlamaz bu tip eminim arkamdan neler neler diyordur sallama hiç boşver.
Aileni gördüğün için açıklama bile yapmak zorunda değilsin yapma asla ailem elbette gorecegim de geç.

Kayınvalidenize tamam deyip birden çıkıp gitmeniz kötü olmuş gerçekten babanıza ertesi gün gelebileceğinizi söyleyebilirdiniz. Tabii sizin üzerinize de bu şekilde gelinmemeliydi eşinizin yaptığı yanlış. Bence eşinle oturup sakince konusun ve kayınvalidenize gitmeden önce eşinizle anlaşıp gidin 1 gün kv de 1 gün de ailemle zaman geçirmek istiyorum deyin ki bu sizin en doğal hakkınız

Ayrıca buradaki kadınlar da verilen söz bilmem ne diye amma abartmislar.
Arkadaşlar karşı tarafın niyeti bozuk zaten bu kadın ne yapsa yaranamicak haksız olacak zaten.
Çünkü onlar erkek ailesi pipili bi oğlusu var onun pis gelin nasıl gidip anne babasını gore bilir kraliçe kv ve ailesi dururken?
Kendi kızı karşı dairesinde oturabilir ama gelini ayda 1 babasını görürse asla olmaz çünkü o kız ailesi ezik.
Işte zihniyet bu tam olarak bu.
Konu sahibi sonuna kadar haklısın hiç kimseyi alttan alma koy tavrını.

Kusura bakmayın ama hatalısınız daha gitmişsiniz ertesi günü içinde kadın size bir şeyler yaparız demiş baban sabahın 11 inde arıyor gelmeyecek misin ben çıkıcam diye çıkacaksa zaten demek ki zaten fazla kalmayacaktı evde baba akşama doğru gelicem diyebilirdiniz. Niye sizi bekliyor sabah sabah akşama doğru gider orada akşam kalır öbür günde öğleden sonra gelirdiniz aynı hesap yani. Söz verip caymak oluyor bu hadi ben gidiyorum diye. Tabii ki ailenize gideceksiniz ama böyle de olmaz. Onlar da hatalı ama planlar önceden yapılmalı ailene de size şu gün gelicem diye önceden demelisiniz mesela akşam arayıp ne zaman geleceğini söyleseydin baban da beklemezdi.

Sen eşinin ailesiyle vakit gecirmiyorsun diye sıkıntı olmuş da eşin senin ailenle vakit geçiriyor mu oraya gidince? Ne kadar abartmislar ki sen izin vermişsin bu duruma. Konuşacaksın oraya gittiğimizde sen nasıl ailenle kalıyorsan bende ailemle kalacagim diyeceksin ağaç kovugindan çıkmadın herhalde kabul etmek zorunda bunu.

Sonuna kadar haklısınız, asla taviz vermeyin. İki günlüğüne gitmişsiniz, ertesi gün ailenize gideceğiniz açık. Onları görmeden dönecek haliniz yok sonuçta. Kayınvalideniz bunu bile bile, hatta gitmenize engel olmak için plan yapmaya çalışmış. O an sizin de boşluğunuza gelmiş, tamam demişsiniz. Bundan sonra daha dikkatli konuşursunuz.

Ayrıca altı üstü yemeğe yardım ederim demişsiniz. Bu kadar büyütülecek bir şey yok. Belli ki karşınızdaki insanlar pek iyi niyetli değil. Eşinizin tavrı ise kabul edilemez.

Söylesene gorumcene sende madem surekli esinin ailesine git. annenlere arada bir gidersin diye bakalim ne diyecek.
Bu kadar memleket meselesine donecek ne var da tüm aile üstüne gelmis anlamadim.
Onlar zaten sana bilenmisler.

En iyisini yapmışsın kendinden asla taviz verme bırak ne yapıyorsa yapsınlar mesafeni koy .

memleket dışında olduğumuz için öyle çok samimi olamıyor olabiliriz ama yine de soğuk değilim bu tamamen onların karalamaları. Beni kötü göstermek amaç.
Eşime çok kırıldım. Annesinin yanında benden özür dilemedikçe de barışmayı düşünmüyorum kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…