- 6 Şubat 2013
- 1.278
- 1.231
- 333
Bugün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Eşimle 5 yıldır evliyiz. Bugun bize 1 bucuk saat uzakta ilçeden kayınvalidemler oturmaya geleceklerdi.Bize haber vermeden görümcemleride davet etmişler yalnız ben görümcemi sevmiyorum tabi eşimin kardeşi ama bizim frekans uymuyor çünkü öncesinde ona birkaç defa gittik bizi müsait değildi kabul etmedi(normal,olabilir) gittiğimizde de önemsemedi bir akşam davet etti ama biz gitmeden yemeği filan yemişler kısaca önemsemiyor bizi. Bende bu akşam gelmelerinden çok rahatsız oldum tabi emrivaki. Eşim ısrarla tutturdu bende arayıp davet edeceğim bende hayır etmeyeceksin zaten onlar yola düşmüş boşver dedim. Eşim evi terketti beni aradı kaç kez yapma nolur dedi bende çılgına dönmüşcesine bağırdım çağır tamam çağır dedim.bu esnada ailesi ilçeden merkeze yaklaşmıştı o sinirle ailesini arayıp gelmeyin demiş gelininiZ elifi istemiyor demiş kayınvalidem köpürmüş bidaha gelmeyiz yeter artık demiş baya kızmşlar. Yoldan dönüp evlerine gitmişler. Ben eşime çok mahcubum kızlar çok hemde. Özür diledim ama halen içimdeki vicdan azabı dinmiyor ailesi geleceği için tüm evi temizlememe yardım etti neşelendi alışveriş yaptı ama ben çok yalnıs yaptım bağırdım çağırdım herkese mahcup ettim onu. Ailesine hem gelin dedik hemde yoldan cevirdik. Eşim benim ailem gelince elinden geleni yapar şu da neden geliyor demez bizde öyle denecek biride yok onlarda gidince ellerinden gelen herşeyi yaparlar. Ben birkaç saat sabredemedim bir çuval inciri berbat ettim. Eşimin neşesini hevesini kursağında bıraktm ailesini aramış gelinizi üzgün gelin demiş yok artık eve geldik artık gelmeyiz demişler ben kendimi affedemiyorum. 60 yaşında bu insanları magdur ettiğim için çok pişmanım. Kayınvalidem le daha öncede tartıstık küstük bu sanırım bardağı taşıran son olay oldu. Görümcem yüzünden ailesine olan oldu. Bize dolu hediye hazırlamşlar bense böyle yaptım kızlar sizce ne yapmalıyım eşim arama çok kızgınlar şimdi, zamana yay diyor