Nolur bana bi el atın :(

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35

Çok hastayım annemde yok evde şehirdışında :2:

Ne yesem ne içsem hızlı fayda eder

ders çalışamıyorum gözlerim beynim kitaba düşecek gibi geliyo :2:

uyumak iyi gelir ama bu defa olmadı terleyemiyorum bi terlesem düzelicem de :2:

nane limon içtm ballı süt içtim yok :2:

katarin aldım bugun onu kullanıcam bakalım

böyle nefesimi rahatlatacak ders çalışabilmemi sağlıycak bişey deyin Allah rızası için

Doktor sensin kızım
Bize niye soruyosun
Şaka bir yana ıhlamur iç,yada bir antibiyotik iç,ben öyle yapıyorum üşüttüğümü anladıgım an antibiyotik hapım koynumdadır

Doktor sensin kızım
Bize niye soruyosun
Şaka bir yana ıhlamur iç,yada bir antibiyotik iç,ben öyle yapıyorum üşüttüğümü anladıgım an antibiyotik hapım koynumdadır

Haha kelin ilacı olsa

ya antibiyotiklik bişeyim yok ama ağır geliyo işte halsizim bir sahlep içeyim boğazm yumuşar belkim

Bu arada hep de burdasın.

Haha kelin ilacı olsa

ya antibiyotiklik bişeyim yok ama ağır geliyo işte halsizim bir sahlep içeyim boğazm yumuşar belkim

Bu arada hep de burdasın.
Kızım vurmasana yüzüme
Dün hiç girmedim,bari şimdi bi bakıyım dedim vallaha yeni girdim

bilemiyorum artııkkk.

haha bu arada antibiyotiği çok içme zararlı. bir doktor tavsiyesi
Doktora gitsem de antibiyotik veriyo adı şey olan amok....(hiç belli olmadı)
Valla öyle dün 6 da odaya girdim akşam sonra 10da çıktım4.buçukta yine gircem 11 gibi çıkcam

Geçmiş olsun.
Sanırım boğazınız ağrıyor. Denemediyseniz balın içine biraz zencefil rendeleyip içebilirsiniz ağrınızı ciddi anlamda hafifletir.

Grip :2:
Anlaşılacak biçimde yazdım aslnda

Anlattığın şeyler bütün soğuk algınlıklarına benziyor, bu yüzden net bilgi istedim.

Gripken süt yoğurt vb şeyler tüketme, hastalığını azdırırsın. Superisi antibiyotik demiş ama, sen bir doktor aday adayı olarak antibiyotiğin de griple alakası olmadığını, hastalığı ilerlettiğini benden daha iyi bilirsin.

Geçenlerde gribe yakalanacak gibiydim, grip ilacı da içemiyorum hamilelikten ötürü. Bol bol mandalina tükettim gözüm açıldı, sen de C vitaminine yüklen. Bir de adaçayı içmeni tavsiye ediyorum, ıhlamurdan daha iyi bir grip ilacıdır.

Eee ben soğuk alınca bana antibiyotik verir daktır amcalar:26:

Geçmiş olsun.
Sanırım boğazınız ağrıyor. Denemediyseniz balın içine biraz zencefil rendeleyip içebilirsiniz ağrınızı ciddi anlamda hafifletir.

Hmm şey zencefil yok ama ballı su iyi diyolar bi deniym
:26:

ya böyle bağırırsın bağırırsın boğazın acır ya öyle bi acısı var ne gıcık bişey şu grip

intörn dr um ama ben de hala hasta olunca babamı ararım ilaç kullanımı çok da gerekli olmadığı durumlarda direk babamın ilaçları girer devreye :)) boğazım ağrıyosa tülbente kolonya ve karabiber döküp sarardı.öksürüyosam viksleyip sırtıma gazete koyardı migren ataklarıma bile biberiye çayı iyi geldi.. çok ciddi bi durum olmadıkça eski yöntemleri kullanıyorum pişman da değilim :)

benim babam da bronşitimi ballı karabiberli tülbentleri bağrıma sara sara geçirmişti :)

Soğuk algınlığı boğazda enfeksiyona sebep olduğu için antibiyotik alırsın, ama gribin bununla alakası yok Yani griple soğuk algınlığı aynı şey değil.
abla ben anlatışını soğuk algınlığı olarak anladım da antibiyotik yazdım
ayrı oldugunu biliyorum ama açıklaman için çok teşekkür ederim

Bogaz agriniz varsa yarim cay kasigi karbonat ,bir cay kasigi tuz kaynamis suyla karistirilir ve gargara yapilir.Annemin bogaz agrisi oldugunda doktorun tavsiyesidir.2 gundur ben de uyguluyorum bogaz agrim bayagi azaldi ,pastile ihtiyac duymuyorum.
Cok gecmis olsun.

Öncelikle umarım bebişinizi sıhhatle kucağınıza alırsınız kendinize dikkat edin

yanlıs anlasmla olmasn ben daha hazırlanıyorum doktorlukla pek alakam yok
ama evet antibiyotiiği her halta alıyoruz da çoğu zaman daha kötü ediyo

mandalina bende tketyiyorum

abla ben anlatışını soğuk algınlığı olarak anladım da antibiyotik yazdım
ayrı oldugunu biliyorum ama açıklaman için çok teşekkür ederim

ben de soğuk algınlığı mı grip mi tam çözemediğim için sordum arkadaşa tam olarak ne rahatsızlığı olduğunu. yani anlaşılabilir yazdım demiş ama bir tek anlamayan ben değilmişim.

sen daha üniversite hazırlığındasın doğru mu anladım? ben seni tıp okuyorsun sandım kusura bakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…