Nolur bana bi el atın :(

vay vay bedava çalışan işciyim diyosun hehe zor intern luk yaa kolay gelsin bende öyle yöntemler için burdaym zaten daha cok işe yarıyorlar

tuzlu suyun gargarasını duymustum deneyeecegimmm

Geçmiş olsun. Başlığı görünce aklıma 10 sene önce Amsterdam'da bir kaç kız arkadaşımla geçirdiğim bir gece geldi. Bir bara gitmiştik etraf acaip yakışıklı çocuklarla dolu. Biz 4 kız sağı solu kesiyoruz, genciz, kanımız kaynıyor, insanlarla tanışmak istiyoruz falan. Ama kimsenin de bizle ilgilendiği yok. Başak, kulakları çınlasın, sarhoş oldu iyice ve dudaklarından şunlar döküldü ' Allahını seven bana pandik atsın'. İçtiğim bira burnumdan çıktı.

:)) bunlar hiçbirşey değil ki.. senede 1000 tl harç ödüyorsun 6 senede 6000 tl yediğin içtiğin harcadığın kitap paran vs hariç sadece okula verdiğin para.. bitirdiğinde 2 sene doğu hizmeti yapmadan diplomanı alamıyorsun yani özelde falan çalışamazsın :)) şiddet desen evet heryerde ama bu hayallerini yaşaman için engel değil tüm olumsuzlukları kenara bırak severek mesleğimi yaparım diyosan hiç düşünme tıp yaz.. ben yaşadığım tüm zorlukllara rağmen pişman değilim..

bu arada bol sıvı tüket..vitamin takviyesi al.. yatak istirahati tavsiyemdir

sevilmeden yapılmaz ki zateen abimde doktor görüyordum zorluklarını bitince bitmiyo bide var bunun tusu şusu busu ama herseyiyle güzel meslek vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…