• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur biri bana yardım etsin

Kayupkun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
12
28
3
61
Ben birbuçuk yıl oldu hayattan koptum yaşam kalitem bitmiş vaziyette herkesten her yerden tamamen koptum pisikolojim bozuldu. Buraya yazmamın sebebi belki biri bana yardım eder diye düşündüm benim sorunum kıl kurdu çok dokturlar gittim ilaç kullandım bitkisel kürler yaptım her gün düş aldım ütü vesaire anlayacağınız yapması gereken her şeyi yaptım malesef her geçen gün daha kötüye gittim ve ben de bittim artık yaşamak istemiyorum😪böyle nekadar dayanırım bilmiyorum zaman zaman canıma kıymayı bile düşünüyorum belki saçma ama zaten ben yaşamıyorum gecem yok gündüzüm yok 😪 nolur bana biri yardım etsin.

Geçmiş olsun
Kardeşim doktorların yardım edemediğne biz nasıl yardım edelim
Insanlar hic konu acmasin demi ne ukala insanlar var derdini söylüyor yardim edemezsen gör ve git zaten durumu kötü sikma canini konu sahibinin :işsiz:

Sağlıklı Kürler veren doktorlar var Maranki gibi onların vardır mutlaka hiç denediniz mi çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.
Hayatınızı ne şekilde zorlaştırıyor acaba?

Insanlar hic konu acmasin demi ne ukala insanlar var derdini söylüyor yardim edemezsen gör ve git zaten durumu kötü sikma canini konu sahibinin :işsiz:
Pardon neden konu sahibinin canını sıkmaya çalışayım ki?
Herşeyi denemiş biz ne yapabiliriz diye sormuşum iyi niyetle geçmiş olsun yazdım da
Varsa çaresi inşallah yazarsınız

Ben birbuçuk yıl oldu hayattan koptum yaşam kalitem bitmiş vaziyette herkesten her yerden tamamen koptum pisikolojim bozuldu. Buraya yazmamın sebebi belki biri bana yardım eder diye düşündüm benim sorunum kıl kurdu çok dokturlar gittim ilaç kullandım bitkisel kürler yaptım her gün düş aldım ütü vesaire anlayacağınız yapması gereken her şeyi yaptım malesef her geçen gün daha kötüye gittim ve ben de bittim artık yaşamak istemiyorum😪böyle nekadar dayanırım bilmiyorum zaman zaman canıma kıymayı bile düşünüyorum belki saçma ama zaten ben yaşamıyorum gecem yok gündüzüm yok 😪 nolur bana biri yardım etsin.

Geçmiş olsun öncelikle
Kıl kurdu tedavisinde birlikte yaşadığınız insanlar varsa onlarında tedaviye dahil olması gerekiyor diye biliyorum ondan sonra da evin dezenfekte edilmesi gerekli, bir de şarküteri asla tüketmeyin, iyileşmemeniz konusunda doktorun yorumu var mı ?

canina kiymak ta neymis. allah dermansiz dert vermesin lütfen bukadar üzme kendini herseyin bir caresi vardir
okadar ilac ve küre ragmen gecmemesi cok sasirtici baska bir doktora gitmeyi denesen olmaz mi?
yurtdisinda cok etkili bir ilaci var onun belki onu alabilirsin biraz arastirir doktoruna sorarsan. ben türkiyede bu sorunu yasayan bir tanidigima getirmistim yanimda doktorumla görüsüp iki defa kullandi 2 hafta arayla hicbirsey kalmadi

Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun. 6 haftalık sıkı bir hijyen takvimi ve ilaç kullanmalısınız evdeki diğer insanlardanda buluşabilir diye biliyorum onlarda bir doktora görünsün herşeyide denemişsiniz diye malesef başka tavsiyede bulunamıyorum :KK43: araştırın belki daha iyi bir doktor bulursunuz araştırma hastanesinede gidebilirsiniz daha detaylı bakarlar.

Rabbim şifâ versin inşâAllah.. Ne kadar zordur yaşadıklarınız ama kendinizi o psikolojiye sokmayın. Kendinizi iyi hissettirecek kişilerle,ortamlarda olmaya çalışın Rabbim dert veriyorsa elbetteki dermânıda vardır. Siz sadece kendinizi bırakmayın yeter.

Şimdi şöyle ki bir buçuk yıllık bir tedavisi yok. Doktora gidip iç parazit için ilaç alacaksınız. Kontil tablet vs gibi. Ailede kim varsa kullanmak zorunda. İlaçları aldınız evde ne var ne yok kaynar suyla yıkamanız gerekiyor. Nevresim, havlu, iç çamaşırları, kıyafetler hepsi kaynatılacak. Halılar yıkamaya gidecek, koltuklar eve insan çağırıp yıkanacak. Evin geri kalanı komple çamaşır suyuyla silinecek. Süreklilik arz ettiği için 6 hafta sonra tekrar dışkı testi verip yumurtaların tekrar açılıp açılmadığı kontrol edilecek. Eğer varsa bir kür daha tedavi olacaksınız. Sonra kurtulursunuz.

Rabbim şifâ versin inşâAllah.. Ne kadar zordur yaşadıklarınız ama kendinizi o psikolojiye sokmayın. Kendinizi iyi hissettirecek kişilerle,ortamlarda olmaya çalışın Rabbim dert veriyorsa elbetteki dermânıda vardır. Siz sadece kendinizi bırakmayın yeter.
Bunu çok yaptım ana çok uzun sürdü artık dayanamıyorum herkesten her şeyden uzaklaştım dışarı bile çıkmıyorum😪sürekli ağlıyorum gecelerden nefret ediyorum artık yaşamak istemiyorum😪kimseyle bu konuyu paylaşamıyorum .

Geçmiş olsun öncelikle
Kıl kurdu tedavisinde birlikte yaşadığınız insanlar varsa onlarında tedaviye dahil olması gerekiyor diye biliyorum ondan sonra da evin dezenfekte edilmesi gerekli, bir de şarküteri asla tüketmeyin, iyileşmemeniz konusunda doktorun yorumu var mı ?
Var allah etmek😪

Ortaokul-lise yıllarında ara ara tekrar ederdi bende de. Ama en son bi gece 3 de yana yakila tek başıma bi eczacıya gittim aglayarak daha 18 yasindaydim bundan 10 yıl önce. Beni öyle görünce bi ilac verdi. Bunu kullan bida rahat edersin dedi. Ve cidden 10 yıldır birşey yok çok şükür. Bir süre klozet kullanma, normal tuvaletleride hep temizle her çıktığında. Iç çamaşırlarını yüksek derece yıkayıp ütülemeden giyme ve ayni sekilde tüm evin fertleride ilaç kullanmalı. Dışardan birşey yeme artık iyileşene kadar böyle devam et inşallah geçer. Peki doktorlar ne diyor? Devamlı tekrar etmesi sıkıntı

Be

Benim de tam olarak istediğim bu ama yatırmıyorlar son çarem bu konu için yarın sağlık bakanlığına gidecem.
Kıl kurdu için niye yatışınızı yapsınlar hanımefendi? Sağlık sistemi daha çok ihtiyacı olanlara ayırır fonunu. Sizin parazit dökmeniz için hastane yatağına ihtiyacınız yok. Size yazdım neler yapmanız gerektiğini

canina kiymak ta neymis. allah dermansiz dert vermesin lütfen bukadar üzme kendini herseyin bir caresi vardir
okadar ilac ve küre ragmen gecmemesi cok sasirtici baska bir doktora gitmeyi denesen olmaz mi?
yurtdisinda cok etkili bir ilaci var onun belki onu alabilirsin biraz arastirir doktoruna sorarsan. ben türkiyede bu sorunu yasayan bir tanidigima getirmistim yanimda doktorumla görüsüp iki defa kullandi 2 hafta arayla hicbirsey kalmadi
Bende yut dışından ilaç getirdim bir değil birkaç doktora gidim yani sonuç hüsran

Back
X