Nolur herkes baksın

Benim tavrım da bu Konuda nettir kadın arkadaşı olamaz. Ama ben çektikçe o gidiyor bugün sanırım farkında bişeylerin noldu neyin var deyip duruyor kesin kararım yarın kadınla konuşup ses kaydı almak ve annesiyle beraberken ikisine dinletmek ve ayrılmak istediğimi söylemek ne kadar başkalarını düşündüysem o kadar ezildim yok sayıldım bu hayatta

Belki eşinizi de cemaate çekmeye çalışıyordur. Madem telefon bekliyor bir arayın bakalım Ne diyor değerli şahsiyet!?

Yarın arayacağım eşim de Bi cemaate bağlı zaten farklı cemaatlerdenler öyle bişey söz konusu değil yani öyle zormuş ki sürekli açığını ataştırıpta böyle birşeyi yakalayınca insan yere çakılmış gibi hissediyor kendini

Yani şok oluyorum
Değil çarşaflı tesettürlü arkadaşlarım bile seslerini erkek duyacak diye çekinir akılları çıkar
Siz bir de çarşaflı diyorsunuz
Ne çarşafı bu kardeşim yatak çarşafı mı
La havle ya rabbi ya

sizin şok olmanıza çok şaşırdım bende.

bence o kadar gereksiz bir ayrıntı ki,
ha mini etekli, ha çarşaflı.
sadece kadını etiketlemiş oluyor.

çarşaflı kadın asla evli bir erkekle birlikte olmaz diye bir şey mi var?
tam tersi, belki de çok eşliliği din kisvesi altında kabul eden biri falandır.
bilemeyiz.

insanların kıyafetleri ile ahlaklarını ölçmeyi bırakmalısınız.

Amaç neden aileye rezil etmek ? İki kişinin arasında olan bir şeyi 3. Kişiye ispat etme çabası neden ? Siz aldattığından eminseniz gidin boşanın.Kİmse boş yere yuvasını yıkmaz.

Yakalayıp yakalayip affediyorsunuz,esinizde afedersiniz ama b.k yemekten vazgecmiyor.Bari arastirip,karistirip bulmayin da adamla yüz göz olmayin zaten affediyorsunuz...
Doğru tespit şekil a ben malesef

sizin kadına soracağınız tek şey şu,
kardeşime takıntılı olduğumu söylemişsin.
ben seni tanımam etmem, sen beni nereden tanıyorsun?
benim kim olduğumu, sana takıntılı olduğumu nereden biliyorsun?

kocanızla konuşmadan bu bilgiler nereden geliyor açıklarsa ne ala.
yok açıklayamaz yada kocanızın adını geçirirse, istediğiniz kanıtı almış olursunuz.

bence zaten kadın kocanıza söyledi aradığınızı.
dolayısı ile hiç bir şey yapmamanız kabullenip oturmanız demek.
ama zaten sonunda da öyle olacaksa, keşke hiç bulaşmasaydınız.
ama madem bu noktadasınız, bencede, boşansanız da boşanmasanız da ortalığı bir ayağa kaldırın.
ama kolay olmayacak.
kadın olsaydın da elinde tutsaydın dan tutun, o erkek ne var a kadar suçlanan siz olabilirsiniz.
sağlam psikoloji ile bu işe kalkışın.

Yarın arayacağım eşim de Bi cemaate bağlı zaten farklı cemaatlerdenler öyle bişey söz konusu değil yani öyle zormuş ki sürekli açığını ataştırıpta böyle birşeyi yakalayınca insan yere çakılmış gibi hissediyor kendini
Bunlar DOS cemaatinden herhalde.

Size fikir vereceğim ama yakalamanın yollarını değil yakalar rezil eder üstüne boşanmazsanız sonra ki adımları daha çok aldatma üstüne sürekli dayak olacak.boşver araştırma demedi deme sonra adımı daha beter olur kahrından ölürsün

Ablalarım şimdi özetle konumu anlatayım zira ellerim tittrmekten yazabilir miyim bilmiyorum
Ben 6 yıllık evliyim tüp bebekle 1 oğlum oldu. Evlendiğimizn ilk yıllarından itibaren eşimi başka kadınların fotografıma bakarken yahut başka şekillerde yakalıyorum ama tam emin olamıyordun 3. Yılımızda çocuk için tedavı görürken Bi kadınla yazılmasını gördüm sahur vaktinde bağırdım çağırdım ağladım ve en sonunda olaylı Bi şekilde affettim.
Spnrasında işyerinden Bi arkadaşının karısıyla konuştuğunu anladım onu nasıl çözdüm şuan hiç hatırlamıyorum ama yeminler ediyor yok öyle birşey diye ama eminim var yani neyse arada yine şüphelerim oluyor bunlar ondanda kaynaklı oluyor gizli gizli mesajlaşmalat felan her neyse.
Dün Bi numara gördüm watsaptan kayıtlı isim yok şüphelendim aradım özelden özele kapalı numarası kardeşime verdim erkek kardeşime o aradı ve konuşmuş bana birşey söylemek istemedi başta.
Sonra anlattı abla bu kadın işyerinden arkadaşının karısıymış senin arttığını biliyormuş benim takıntılı olduğumu söylemiş adı söylemiş kardeşime ve kocamla aramda birşey olmadığını söylemiş şimdi bu kadın çarşaflı ve dışarıya alakası olmuyor gibi görünen Bi kadın bu ayrıntıyı yorumlar için söylüyorum eşimin önceden anlattığına göre bu kadın eşimin işyerini arayıp kocasıyla ilgili bireyler sormuş sadece o kadarmış konuşmaları.
Eşim su an kadını öğrendiğimi bilmiyor yada ben öyle zannediyorum kadın söylemediyse eğer. Ablalarım Allah rızası için bana Bi fikir verin ben eşimi zeytinyağı olmamaktan nasıl çevirebilirim ailesine nasıl rezil edebilirim kadın Ayşebeni arasın konuşalım demiş kadına ne soracam ne konuşayım Bi şeyler söyleyin Allah rızası için beynim durmuş vaziyette
Aklıma sadece kadınla konuştuklarımız telefona kaydetmek ve annesinin yanında açıp dinletmek geliyor

O kadını ararsan ne duymayı bekliyorsun, sana itiraf etmesini mi , kocamla konuşmuyorsan sana takıntılı olduğumu nerden biliyorsun mu diyeceksin, gülünç olma lüften. Bu adamı boşayacaksan boşa ama kendini millete rezil etme bari

sizin şok olmanıza çok şaşırdım bende.

bence o kadar gereksiz bir ayrıntı ki,
ha mini etekli, ha çarşaflı.
sadece kadını etiketlemiş oluyor.

çarşaflı kadın asla evli bir erkekle birlikte olmaz diye bir şey mi var?
tam tersi, belki de çok eşliliği din kisvesi altında kabul eden biri falandır.
bilemeyiz.

insanların kıyafetleri ile ahlaklarını ölçmeyi bırakmalısınız.
Bakın çarşaf sadece bir kıyafet değil ki
Yani bunu sizde biliyorsunuz
Çarşaf bir yaşam biçimi değil mi
Zira tesettür de öyle
Yine söylüyorum şok oldum
Gerçekten hayatımda ilk defa duydum

Boşanmayacaksanız bir öneri veremeyeceğim lütfen kusura bakmayın, amacım kırmak değil fakat defalarca yakalanan bir adamın değişeceğini şahsen düşünmüyorum.

Bu konu için söylüyorum Şu kadar mesaj okudum halen seni nasıl aldattığına kanaat getirdiğini anlamadım. Kadın kocanla bir kez telefonda konuşmuş hikaye bu yani. Neyse kendince kanaat getirmişsin kocanın telefon kayıtlarına ulaşmaya çalış. Sık görüşme varsa elinde delil olur. Yalnız ekleyim rezil edecem diye ortaya çıkarken bir de yanılıyorsan kendin rezil olursun unutma.

Ben de tam olarak anlayamadım aldatıldığına nasıl karar verdin kardeşim? Mesajlar diyorsunuz içeriği nedir tam olarak? Evlilik hayatınızın genel gidişatı nasıl?

Bakın çarşaf sadece bir kıyafet değil ki
Yani bunu sizde biliyorsunuz
Çarşaf bir yaşam biçimi değil mi
Zira tesettür de öyle
Yine söylüyorum şok oldum
Gerçekten hayatımda ilk defa duydum

biliyorum elbet. ama bu bir ön kabul.
yada pozitif ise bu mazbut hayat size göre, pozitif(?) önyargı.
siz çarşaflı birinin o şekilde bir hayat süreceğini düşünüyorsunuz.
ama her çarşaflı o şekilde yaşamıyor, diyorum.
bu önyargınız sizi yanıltır.
herkes her şeyi yapar.

Ablalarım şimdi özetle konumu anlatayım zira ellerim tittrmekten yazabilir miyim bilmiyorum
Ben 6 yıllık evliyim tüp bebekle 1 oğlum oldu. Evlendiğimizn ilk yıllarından itibaren eşimi başka kadınların fotografıma bakarken yahut başka şekillerde yakalıyorum ama tam emin olamıyordun 3. Yılımızda çocuk için tedavı görürken Bi kadınla yazılmasını gördüm sahur vaktinde bağırdım çağırdım ağladım ve en sonunda olaylı Bi şekilde affettim.
Spnrasında işyerinden Bi arkadaşının karısıyla konuştuğunu anladım onu nasıl çözdüm şuan hiç hatırlamıyorum ama yeminler ediyor yok öyle birşey diye ama eminim var yani neyse arada yine şüphelerim oluyor bunlar ondanda kaynaklı oluyor gizli gizli mesajlaşmalat felan her neyse.
Dün Bi numara gördüm watsaptan kayıtlı isim yok şüphelendim aradım özelden özele kapalı numarası kardeşime verdim erkek kardeşime o aradı ve konuşmuş bana birşey söylemek istemedi başta.
Sonra anlattı abla bu kadın işyerinden arkadaşının karısıymış senin arttığını biliyormuş benim takıntılı olduğumu söylemiş adı söylemiş kardeşime ve kocamla aramda birşey olmadığını söylemiş şimdi bu kadın çarşaflı ve dışarıya alakası olmuyor gibi görünen Bi kadın bu ayrıntıyı yorumlar için söylüyorum eşimin önceden anlattığına göre bu kadın eşimin işyerini arayıp kocasıyla ilgili bireyler sormuş sadece o kadarmış konuşmaları.
Eşim su an kadını öğrendiğimi bilmiyor yada ben öyle zannediyorum kadın söylemediyse eğer. Ablalarım Allah rızası için bana Bi fikir verin ben eşimi zeytinyağı olmamaktan nasıl çevirebilirim ailesine nasıl rezil edebilirim kadın Ayşebeni arasın konuşalım demiş kadına ne soracam ne konuşayım Bi şeyler söyleyin Allah rızası için beynim durmuş vaziyette
Aklıma sadece kadınla konuştuklarımız telefona kaydetmek ve annesinin yanında açıp dinletmek geliyor
Bence aramayi goze aliyorsan once kocanla yüzleş hakkindan gel ondan snra kadinin kocasina anlat herseyi

Back
X