nolur kızlar bana yardım edin:(

evet canım herşeyi düşünüyorum, biraz sakinleşeyim kafamı toparlayayım. onun daha cok beni toparlaması gerekecek tabi izin verirsem. Önce biraz dinlenmem lazım kaçgündür çokyorgunum çok hassasım.teşekkür ederim cnm

AYrılmayı sen kaldıramazsın canım sana daha öncedende dediğim gibi evlilik tarihini ertele, tavır al, ya yapabileceğin bütün arzıları çıkar sesini çıkarmaz ve kolayca affedersen bu olay ilk olmaz canım, sana ayrıl diyemem ilişki iki kişi arasında yaşanır ne yaşadığını sen bilirsin ama canını bu kadar sıkmasaydı buraya konu açmazdın... KOLAY LOKMA OLMAA

evet cnm öyle kolay olmucak zaten, olamaz ki zaten, kırıldım bi kere, incindim,evet cok canımı sıktı,çok teşekkür ederim cnm benim, cok destek oldun sende bana, şu anda tavır aldım zaten, zamana ihtiyacım var.

herkez kendı dusuncesıne gore yorum yapmıs tamam aldatma ılla cınsel ılıskıyle olmuyor bır bakısma bır dokunus dahı aldatma sayılabılıyor.sonucunda nısanlın ir ilişki asş babında konusmamıs bu kısıyle.dusun mesela aynı işyerınde calısan yakın bır arkadasını onunla herseyını paylastıgını kendıne yakın buluyorsun senı anlıyor o zaman nısanlının sana bu sekılde davranmasını ıstemezsın sonucunda sen onunla dert paylasıyorsun belkı yanındayken kendını ıyı hıssedıyorsun.yorumların cogunda senı suclamıslar sevmıssın ne güzel.burdakıler sımdı benıde kınayacaklar ne kadar rahat dusunuyor kendı basına gelse ne dusunur dıye ıcın ıcını yer ama sonucunda sene emek vermıssın sen ona ve sonunda nısanlanmıssın sana karsı bırseyler hıssetmese nısanı bırak ne yapar eder o kızı yurtdısında gormek ıster zor degıl bunlar artık.yanı benım dusuncem bu sekılde cok agır yazılar yazmıslar sana hakmetmıyorsun bunu bence canım sadece bıraz kafanı dınle senağlama

Valla her ilişkide sorunlara şans verilmesi taraftarıyım. Ama araya başka bir ses, başka bir ten girmişse orda durun derim.. Okuduğunuz yazışmalar bence kesinlikle bir ego tatmini değil.. Nişanlınız bir boşluk anında hayatında siz olmanıza rağmen başka biriyle yakınlaşmış. Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki evlenmeden önce gördünüz bunlar. Eminim içiniz çok acıyacak, çok zor üzüntülü zamanlar geçireceksiniz ama bunların hiçbiri bir daha güvensizlikle beslenen bir ilişkideki kadar çekilmez olmayacaktır. Yol yakınken gerekirse profesyonel bir destek alarak kendi hayatınızı kurun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…