Canım benim çok üzüldüm senin adına.Allah yardımcın olsun gerçekten cok acı bi durum.
Daha önce yaşamayan kimse anlayamaz heralde seni tam anlamıyla suan. Ayrıca senin duygularını geçmişini bilmeyenler için de yorum yapmak daha kolay tabiki ama
olay sende bitecek tamamiyle başkası bu durumda olsa ne yapardıdan cok kendi düşünce ve mantığına göre haraket et.
Öncelikle sakin olman ve sakin bir kafayla karar vermen lazım.Öyle pat diye karar verilemez zaten,
ne anında kesip atabilir insan ne de hemen hiç yokmuş gibi davranabilir.
Yazılarından gördüğüm kadarıyla bir sans daha vermek istiyorsun. Bu konuda kimsenin dolduruşuna gelme,kızıyorsunuz bana vs düşünmen doğru değil.senin hayatın sonuçta,
kendi kararın bu yönde olacaksa ne benim nede bir başkasının bir söz söylemeye hakkı olur.
Benim söyleyebileceğim tek şey kimse kimse için ölmez.Hayat herzaman devam edecektir bunu unutma.
Bir sans daha vermeyi düşünüyorsan da, seni kaybetme duygusunu ona tamamiyle yaşattıktan sonra olmalı ve gerçekten ders almış olmalı.
Daha önce yaptıkları oyun olabilir ama sizin hayatınızın bi oyun olmadığını, seni kaybederse bi daha geri dönüşü olmayacağını bilmesi ve olayların ciddiyetini farketmesi lazım.
canım daha iyiyim ama çok üzülüyorum
affedersem gurursuz bi insanmı olucam, kendimimi affetmicem bu defa, kalbim ondan ayrılmaya da dayanamıyor düşüncesi bile perişan ediyor beni. Kızıyorsunuz biliyorum bana, ama öyle arada deredeyimki. Zaten pat die affedemem, bi gün unutsam iki gün sonra aklıma gelicek çünkü. Zamanla küllenmesi lazım belki ozaman.
affetmezsem onca sevgim emeğim yaşananlar of, hayallerim , aileler, ondan önce benim duygularım anlatamıyorum bi sürü paylaşılan, deli gibi bi emek var, uzak şehirlerdik, anlatamam bi sürü(
daha iyiym bugun ama içim cok acıyor. Neden ben yaşıyorum bunu, biri şaka dese inanırım, hepsi şakaydı, gerçek değil gerçek olmasın(
allah yardımcın olsun öncelikle biliyorum kesip atmak kolay değil ama eminim sana ayırmadığı zamanı o kıza ayırmıştır senle gece 3lere kadar konuşurmuydu bilmiyorum yok erken işe gitcem derdi bence bunları düşün boşver bitirmen gerekiyosa bitir düşünme bile insan nelerden vazgeçipte unutuyo sende belli bisüre acı çeker sonra unutursun. nederler hep çok severek evlendik ama adam beni aldattı evlendikten sonra bunları yaparsa ozman daha çok acı çekersin hakkında hayırlısı olsun cnm...
canım burada sana kızan herkes ileride benzer birşeyi yaşamanı istemediği için ayrıl dedi.
ama dün gece biraz düşününce dedim ki burada yazan herkes böyle birşey ya da buna benzer bir durum yaşadığında hemen ayrılır mıydı?? Elbette içlerinde hiç düşünmeden yüzüğü çıkarıp, arkasına bile bakmayanlar olurdu. Ama unutma ki herkes bunu yapamaz. Bazen kendi yapamadıklarımızı başkalarından bekleriz değil mi?
Bu yüzden sakinleş, bu konuyu biraz düşünmemeye çalış ve ilişkinizi nişanlını sağlam kafayla gözden geçir, ondan sonra karar ver.
sabahlara kadar konuşurduk, uykusuz hiç uyumadan gittiğini bilirim((( çok düşkündük biz birbirimize nasıl oldu b ilmiyorum bu ((((((((((((((((((
bilmiyorum nası yapmış o zamanlar nieki, oyunlara ne gerek vardı elin kızıyla((((((((((((((((
canım evet aynen öyle işte, yaptıgının ciddiyetini anlamamış o zamanlar evet rahat davranmış kurtulamamış vs amaa anlıcak bu defa olayın ciddiyetini anlatıcam ona görücek gününü. beni bu derece üzmesinin bedelinide ödicek, öyle kolay olmucak zaten olamazki.
gerçekten ders almış olmalı evet, bi kere daha böyle bişey olursa cok geç olmamalı, evlenmiş olmamalıyım o zaman bi kere daha tahammulum asla olamaz böyle şeylere ki yoktu yine. ama geçmişimiz gercekten paylaştıklarımız bunca evlilik hazırlıgı vs vss olmasa , gercekten sevgili muhabbetinde olsak hiç düşünmezdim, bu derece perişan olmazdım herhalde bilemiyorum işte.
çok teşekkür ederim yorumun için, desteğin için, beni anladıgın için,
ayrıca tüm arkadaşlarıma hepsine çok teşekkür ederim.
ya 3 günlük değil 5 günlük değil. aylarca hatta yıllarca bi rkızla ve yanlızca 1 kızla konuşmuş.
kız yurtdışında değilde burda olsa yine sizinlemi nişanlanır dı???
canım yıllarca deil onu düzelteyim , yaklaşık 1 yıldır. geçen yıl, eylül ekim kasım aralık ocak dönemleri daha cok,
çok teşekkür ederim desteğiniz yorumlarınız için.
anladım ki sen kesinlikle ayrılmayacaksın bu adamdan. ne diyim ozaman herşeyi unutup haytın tadını çıkarmaya bak.
hayatı ne kendine ne de nişanlına dar etme.
affedeceksen unutacaksın. yoksa yaşanmaz bu şekilde...
canım yıllarca deil onu düzelteyim , yaklaşık 1 yıldır. geçen yıl, eylül ekim kasım aralık ocak dönemleri daha cok,
çok teşekkür ederim desteğiniz yorumlarınız için.
yeterli degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?