nolur kızlar bana yardım edin:(

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
.....................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Vicdan azabı çekiyormuş bana yaptıgından, ama bile bile ben uyurken geceleri aynı kızla saatlerce konuşmuş(( ben onu çok seviyordum , ben affetmeye çalışsamda olmuyor günlerdir unutamıyorum, hep aklımda neden yaptı , oyundu lafına nasıl inanırım nasıl bi saçmalık bu.bana karşı vicdan azabı çeke çeke nasıl yapar bunu(

alıskanlık oldu demesinden bu isin ciddiyetini anlayabilirsin yaptıgı ciddi bir iliski yasayan bir insana yakısmaz bugun boyleyse evlendikten sonra baska seyleri cıkabilir

evett((((( o deil herkestenbeklerdim bi tek ondan beklemezdim((((((((( bi tek ondan(((((((

nasıl affedebilirim demişsin, son cümlende. ayrılmayı düşünmediğini çıkarıyorum buradan...
alışkanlıksa evlenince de devam eder. sana da kabullenmekten başka yol yok.

1 değil 2 değil sana bir sürü yalan söylemiş, sildim demiş silmemiş. konuşmuş geceler boyu. seninle yazışacağına onunla yazışmış, bikinili fotoğraflarına bakmış sonra da senin yüzüne bakmış.

biraz acımasız oldu ama sen iyi yönünden bakmak affetmek için bir yol bulmak istiyorsun. burada gururumu çiğnerim, ilerde de bana aynısını yapabileceğini kabullenirim diyorsan affet arkadaşım. ama inşallah sonradan üzülmezsin (

Walla arkadaşım,Her şey gün gibi ortada. Erkek arkadaşının söylediklerine inanmak istiyorsan inanıcak bişiler bulursun tabi. Seni aldatmış olması için kızla görüşüp beraber olması mı gerekiyor daha? Ki yakın olsalardı emin ol onu da yapardı bu durumda.

sildim dediktensonra konuşmamış gerçekten dove. Bi kaç gündür var zaten bu olay.

gecen yıl daha cok konuşmalar, o zamanlarda da tabi benim haberim yoktu, hala msnindeydi gecen yıldan, üstelik yeni açtıgı msnde de, ameliyatını merak etim diyor, diğer msn kalabalık diyor öylesine eklemiştim diyor yeni msnimize.

evet affetmeye çalışıyorum dove evet(((((((( affdilecek bi tarafı bulabilirmiyim die(( çok sevdim ki ben çok çok. hiç bi yanlışını görmedim. Bu olay ortaya cıktıktan sonra konuşmadı dediğimgibi zaten bi kaç gün oldu zateni, ama eski msninde duruyordu evet hala.. allah kimseye vermesin böyle şeyler vermesin

bu bana ilk yalanıydı, en büyük yalandı t abi benim haberim yokken başkasıyla konuşması, buyalandan da beter. bu kızla ilgili de evet 2 yalan söyledi.

daha yeni nişanlandık((((( onu deli gibi severken bu kadar şey yaşanmışken silip atamıyorum ev et( çok zor gercekten cok zormuş(( o deil en zoru hiç beklemediğiniz birinden(((((((((((

Çok ağladı çok yalvardı, af diledi , nasıl affederim bilmiyorum(( naparım bilmiyorum(((((
hepsinin halay ürünü olduguna nasıl inanırım, hayal ürünü diyor inanamıyorum nasıl bi işin içine düştüm ben ki ondan allahım ondan beklemezdim ki(((((( yapmazdı o yapmazdı böyle saçma şeyler

bizimki deli gibi bi aşktı((((((((((((( allhım neler yaşandı ne güzel şeyler(((((( rüya mıydı şimdi, bunu öğrendikten sonra, ki oyun diyor öyle bileolsa çirkin deilmi(((((((( ne gerek vardı diyorum ne gerek vardı niye yaptın((((((((

ölürüm ben onsuz artık, ölürüm((((((( zor geçer bu sancı allahım nasıl bi acı çekiyorum bilemezsiniz(((((((

pinky anlıyorum aslında seni....
benim de yılları aşan bi ilişkim var, düşünemiyorum bile senin durumunda olmayı...
madem sana söz verdikten sonra konuşmamış, başka yalanları da olmamış, bi şans daha vermek istiyorsun ver. ama burada onsuz ölürüm vs. tavrını ona da yansıtırsan ne de olsa bu kız affedecek der ders almaz bu olaydan.
iyice anlaması, bunun bi oyun olmadığını, seni kaybederse bi daha geri dönüşü olmayacağını bilmesi ve olayların ciddiyetini farketmesi lazım.
gerekirse 20 kere ayağına kapansın, artık ona güvenmediğini bilmeli ve seni geri kazanmaya çalışmalı.. hem de çooook çalışmalı...

bi tek kendi biliyor arkadaşlarının dahi haberi yok, oyunmuş gerçek değilmiş kızla oynuyormuş allahım, kimsenin haberi yok biliyorum(((

çok üzgünüm(( cok canım yanıyor, yazılarda normal arkadaş gibi konuşmalar ama hislerde var bazı yerlerde, neden konuşulsun ki her gece, ikiüç günde bir hep geceleri((( o zaman ben de vardım((( ne gerek vardu böle oyunlara, egosunu tatmin etmiş, allahım inanamıyorum, o ben değildim diyor, ağlıyor,

benn napıcam şimdi bilmiyorum, yakışmıyor ona yakışmadı ki, hele ona hiç hiç yakışmadı(
cok canım yanıyo canlarım cok canım yanıyo( kimseye anlatamıyorum kime ne söylerim, bi sürü anı hatıra bi sürü emek, ayrılık hasret dayanmalar, acılar, allahım neden neden böyle bişey oldu((

yok dove canım ona öyle bişey demedim ama ağladım tabi önünde, bitirdim zaten orda, annesien babasına hep oynadım her an ağlıcak gibiydim, ama nişanlımdı sevgilim deil((

bitiricem dedim bugun döndüm evime(( bitirsem, allahım canım yanıyo cok yanıyo cok yanıyo((((((((((( of allah yaşatmasın böle şeyleri, neden yaparki insan bunu neden yaptın diyorum neden ki, ne oyunu neden((

iş nişanlıda biter canım. ne yapacak ne edecek affettirecek . ama harap etme sen böyle kendini

canım sana şunu yap bunu yap demicem ama acını anlıyorum ve destek olmak istiyorum
Allah ne hayırlıysa o yönde karar vermeni sağlasın inşallah
gerçekten çok ama çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…