- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
evet bu gece yine yerde yattım yataga gecersem farklı anlamlar yükleyebilir yan odaya gecersem tamam kızım senle yatsın ben çekiliyorum sen haklısın kızımın yeri senin yanın gibi algılar onun için yattım yerde yerde derken nasıl diye soranlar olmuş yere yün pedim var yer yatagı değilde ped onu serdim onun üstünede yorgan attım onun üstünde yatıyorum yaylı yatagım vardı daha gecen ay atmıştım keşke dursaymış... ama ne olursa olsun altın a ne serersen ser yerdeyim sonuçta beyimizse yatakta gerine gerine yatıyor çıldırıcam bir gece boğmak istiyorum
gelişmeleri soranlar olmuş dün normal hayatıma devam ettim servisten inince bakıcının evine gittim ben kızımın yanındayım haberin olsun diye aradım geldi bizi aldı eve getirdi bırakıp gider sandım (bu arada keşke gitse böyle evde dipdibe durmak daha zor) sonra eve çıktık kızımla oynadım bol bol tek kelime konuşmadık ama bikaç kez göz göze geldik ister istemez çevirdim gözlerimi.. kavga falan olmadı yani. saat 10 da kızımı uyuttum bende uyuyakalmışım 12 de uyandım çıktım odadan daha oturuyordu sigara içiyordu namazı kılıp hiç ses etmeden gittim yattım sabahta onlardan önce çıkıyorum zaten yani bir değişiklik yok ama kavga gürültüde yok...bekliyoruz neyi bekliyorsak.
evet bu gece yine yerde yattım yataga gecersem farklı anlamlar yükleyebilir yan odaya gecersem tamam kızım senle yatsın ben çekiliyorum sen haklısın kızımın yeri senin yanın gibi algılar onun için yattım yerde yerde derken nasıl diye soranlar olmuş yere yün pedim var yer yatagı değilde ped onu serdim onun üstünede yorgan attım onun üstünde yatıyorum yaylı yatagım vardı daha gecen ay atmıştım keşke dursaymış... ama ne olursa olsun altın a ne serersen ser yerdeyim sonuçta beyimizse yatakta gerine gerine yatıyor çıldırıcam bir gece boğmak istiyorum
gelişmeleri soranlar olmuş dün normal hayatıma devam ettim servisten inince bakıcının evine gittim ben kızımın yanındayım haberin olsun diye aradım geldi bizi aldı eve getirdi bırakıp gider sandım (bu arada keşke gitse böyle evde dipdibe durmak daha zor) sonra eve çıktık kızımla oynadım bol bol tek kelime konuşmadık ama bikaç kez göz göze geldik ister istemez çevirdim gözlerimi.. kavga falan olmadı yani. saat 10 da kızımı uyuttum bende uyuyakalmışım 12 de uyandım çıktım odadan daha oturuyordu sigara içiyordu namazı kılıp hiç ses etmeden gittim yattım sabahta onlardan önce çıkıyorum zaten yani bir değişiklik yok ama kavga gürültüde yok...bekliyoruz neyi bekliyorsak.
Kızlarına saplantını bir anne ve baba. Kusura bakmayın ama sizin de eşinizden bir farkınız yok. "Kızımdan ayrı kalamam, kızımdan ayrı uyuyamam" sanki fizana gidin, bebeğinizi de terkedin diyoruz size. Çocuğun gözünde yerde yatan bir anne, kocanın gözünde de sözünden cıkmayan bir eş.
Yan odaya neden gitmediniz?
alkış.
kızınızın ve eşinizin size saygı duyması için böyle davranmayın
evet bu gece yine yerde yattım yataga gecersem farklı anlamlar yükleyebilir yan odaya gecersem tamam kızım senle yatsın ben çekiliyorum sen haklısın kızımın yeri senin yanın gibi algılar onun için yattım yerde yerde derken nasıl diye soranlar olmuş yere yün pedim var yer yatagı değilde ped onu serdim onun üstünede yorgan attım onun üstünde yatıyorum yaylı yatagım vardı daha gecen ay atmıştım keşke dursaymış... ama ne olursa olsun altın a ne serersen ser yerdeyim sonuçta beyimizse yatakta gerine gerine yatıyor çıldırıcam bir gece boğmak istiyorum gelişmeleri soranlar olmuş dün normal hayatıma devam ettim servisten inince bakıcının evine gittim ben kızımın yanındayım haberin olsun diye aradım geldi bizi aldı eve getirdi bırakıp gider sandım (bu arada keşke gitse böyle evde dipdibe durmak daha zor) sonra eve çıktık kızımla oynadım bol bol tek kelime konuşmadık ama bikaç kez göz göze geldik ister istemez çevirdim gözlerimi.. kavga falan olmadı yani. saat 10 da kızımı uyuttum bende uyuyakalmışım 12 de uyandım çıktım odadan daha oturuyordu sigara içiyordu namazı kılıp hiç ses etmeden gittim yattım sabahta onlardan önce çıkıyorum zaten yani bir değişiklik yok ama kavga gürültüde yok...bekliyoruz neyi bekliyorsak.
Ben anlamdım gitti annenin çocuğuna olan ilgisinde nasıl bir saplantı var en doğrusunu yapıyor dediği gibi eğer kızını orda o adamla bırakıp gitse o hastalıklı düşünceye sahip adam ben kazandım diyecek şimdi bu bir savaş mı ne kazanması diyenler olur o adamın gözünde savaş soğuk savaş taktiği uyguluyor adam resmen ve bu hanımın korkması böyle davranması neden tuhafınıza gidiyor burası Türkiye arkadaşlar avrupada yaşmıyoruz bizii ülkemizde kadınların başına gelmeyen kalmıyor hem de kim tarafından güvendiği sırtnı dayadığı kocaları tarafından, o adam evet çocuğun saplantılı ama annesi kadar sevmediğia şikar burda çocuğun piskolojisini annesi düşünüyor çocuk zaten korkmuş gece ağlamaları sıklaşır bu durumda başka odadan ha deyince ağlamasını duyamayabilirsiniz,bende eşimle sorunlar yaşadım boşanmak istedim eşim oğlumu vermez diye bekledim sabretim ki vermezdi asla aileme bile zarar verebilirdi o dönemde hamdolsun şimdi düzeldi çocuk için sabretmek bu yok ayrılın daha iyi olur diyenler var ayrıldığı zaman çocuğunu göstermiycek hatta kaçırabilecek bir adam var ortada hiç olmuyor değil mi bu olaylar sanki sadece filimlerde var,ben eşim düzeldikten sonra bu konuyu konuşmuştum ayrılsaydım çocuğu verirmiydin diye o dönemde hayır asla vermezdim dedi ama şimdi ayrılsak akşama kadar sen bakarsına kşam ben alırım dedi.
Arkadaşım kocanı en iyi sen biliirsin sana neler yapabilceğini ya bir süre daha böyle sürsün adım atmıyorsa daha öncede yazmıştım kayınpederinle konuş diye, adamı doldurmuş kaynanan senden dinlese belki oğluyla konuşacak yok olmazsa aileni katıcaksınaraya başka çaren yok yoksa böyle adamlar meydan bana kaldı diye her türlü at koştururlar.
anladım ki dün onca sayfa boşuna yazıp çizmişiz..eşin ve sen kızınıza bağımlısınız ve bu şekilde çocuğu da hırpalıyorsunuz..
nickin anne-oldum-mutuyum..gerçekten öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?