nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

namazlı niyazlı bir evde bu türden olayları duymak beni üzüyor.tam teslimiyette mi hata yapıyoruz diyorum.her şeyi Allaha bırakmıyor muyuz? sadece kalpleri eviren çevirenin Allah olduğunu kabul etme de mi bilmediğimiz bir kusurumuz var?

aslında var da var.

Kızlarına saplantını bir anne ve baba. Kusura bakmayın ama sizin de eşinizden bir farkınız yok. "Kızımdan ayrı kalamam, kızımdan ayrı uyuyamam" sanki fizana gidin, bebeğinizi de terkedin diyoruz size. Çocuğun gözünde yerde yatan bir anne, kocanın gözünde de sözünden cıkmayan bir eş.

Yan odaya neden gitmediniz?

allah ayrdımcın olsun, çok pişman olacağı şeyler yapıyor eşin . herkesn dediği giib sakın sen adım atma yatak konusunda. kendi dönecektr yakınlaşmak istticektr sen tutu kendini bence. iyice özlesn pişman olsun.
bir de bu kadr tuhaflık yapan biriyle aynı evde duruken, ve sana haksızlık yapılırken öfke birikmniyormu içinde. ben eşime kzımışken öfkemden üzüntümden uyuyamıyorum. ne güzle 10 da uyuyakalmışım demişsin ya. nasıl uyunur biri bana anlatsın. eşim de beni bunaltıp bana hakszlık yaptığında uyuyamıyourm. çok mu içimde tutuyorum acaba?? ama senin ki de az yapmamış ki. ben de uyumak istiyorum...

alkış.

kızınızın ve eşinizin size saygı duyması için böyle davranmayın

Pes.! Sanki sadece onun evladı.. Esin cocugunu cok düsünüyorsa adam olmayı ögrensin.Kaynanan bekleneni yapmıs ne kadar iyi olursan ol gelinsin..

İşe gitmiyor mu esin geldiginde kapıyı açma gerekirse kilidi degiştir gitsin anacıgına..Aklı basına gelir belki.Neden sen gidesin ki? Ayrıca ayrılsan bile cocugu sana vermemesi o kadar kolay degil.

Allah askına bu kadar kabartma bir yerlerini yat yatagına istemiyorsa o defolsun gitsin..Midem bulandı resmen
.

anladım ki dün onca sayfa boşuna yazıp çizmişiz..eşin ve sen kızınıza bağımlısınız ve bu şekilde çocuğu da hırpalıyorsunuz..

nickin anne-oldum-mutuyum..gerçekten öyle mi?

Arkadasım kızın aglasa ne olur biraz, kolunu cekiştirse ne olur kızını bu kadar kollayan adam o uzulunce aglayınca tepenızemı cullanacak, cullanacaksada cullansın, kızına bırsey olmaz ınan onlar bızım dusundugumuzden cok daha gucluler, size fazla dusuyorsunuz galıba uzerıne, cocuklar aglayacak uzulecek dusecek hasta olacak boyle buyuyecekler, cam fanusta yasatamazsınız bır omur...

sizin evliliğiniz çocuğun üstüne kurulmuş gibi geldi bana...yani eşler birbirlerine çocuk sebebiyle tahammül ediyor gibi.sorunlar da bundan kaynaklı.eşiniz çocuğun üstüne çok(aşırı) düşüyor,siz aman ondan ayrı yatamam diye yerde yatıyosunuz vs.
sizin kızınız-anladığım kadarıyla-normalde kendi odasında yatıyor sizde kendi odanızdasınız.şimdi, gece farklı bi odada yatsanız ne olur ki!!!
konunun özüne dönersek çocuk bu düşer de kalkar da!!!tepkiler fazla olmuş ama şu da var; ben mesela, oğlumun benim dışımda biri tarafından(anneannesi,babası,halası) başına bişey gelse sinirleniyorum.bi tarafım "sende de aynı şeyler oluyor,çocuk bu diyor diğer tarafım" amma dikkatsizler çocuğun canı yandı yine" diyor eşin de o anın şokuyla, ki pimpirik bi baba olarak, böyle davranmıştır.senin de ne yazık ki yanlış yerde tahammül sınırın aşılmış... annesi ve babası yanınızdayken sizin bir dediğiniz ona on gelmiştir ve işler bu boyuta gelmiş...yine de bu yatak ayıracak bir mevzu değil altta (eşinize göre) başka sebepler olmalı
aranız bir an evvel düzelir inşallah

Ben anlamdım gitti annenin çocuğuna olan ilgisinde nasıl bir saplantı var en doğrusunu yapıyor dediği gibi eğer kızını orda o adamla bırakıp gitse o hastalıklı düşünceye sahip adam ben kazandım diyecek şimdi bu bir savaş mı ne kazanması diyenler olur o adamın gözünde savaş soğuk savaş taktiği uyguluyor adam resmen ve bu hanımın korkması böyle davranması neden tuhafınıza gidiyor burası Türkiye arkadaşlar avrupada yaşmıyoruz bizii ülkemizde kadınların başına gelmeyen kalmıyor hem de kim tarafından güvendiği sırtnı dayadığı kocaları tarafından, o adam evet çocuğun saplantılı ama annesi kadar sevmediğia şikar burda çocuğun piskolojisini annesi düşünüyor çocuk zaten korkmuş gece ağlamaları sıklaşır bu durumda başka odadan ha deyince ağlamasını duyamayabilirsiniz,bende eşimle sorunlar yaşadım boşanmak istedim eşim oğlumu vermez diye bekledim sabretim ki vermezdi asla aileme bile zarar verebilirdi o dönemde hamdolsun şimdi düzeldi çocuk için sabretmek bu yok ayrılın daha iyi olur diyenler var ayrıldığı zaman çocuğunu göstermiycek hatta kaçırabilecek bir adam var ortada hiç olmuyor değil mi bu olaylar sanki sadece filimlerde var,ben eşim düzeldikten sonra bu konuyu konuşmuştum ayrılsaydım çocuğu verirmiydin diye o dönemde hayır asla vermezdim dedi ama şimdi ayrılsak akşama kadar sen bakarsına kşam ben alırım dedi.

Arkadaşım kocanı en iyi sen biliirsin sana neler yapabilceğini ya bir süre daha böyle sürsün adım atmıyorsa daha öncede yazmıştım kayınpederinle konuş diye, adamı doldurmuş kaynanan senden dinlese belki oğluyla konuşacak yok olmazsa aileni katıcaksınaraya başka çaren yok yoksa böyle adamlar meydan bana kaldı diye her türlü at koştururlar.

O adam babası. Bırakıp gidecek birşey yok ki, bebeğin beşiğinin yatak odasında ne işi var. Olay tamamen güçler savasına dönmüş farkında değil misiniz? Kücücük bebek farketmesin dye biri yerde yatıyor biri de yerde yatan karısından utanmadan iki kişilik yatakta yatıyor.

Yorumları okumadan yazıyorum,

bütün bu olanlar yaşanırken çok sevdiğini ve koruduğunu söylediği yavrusu ne hissetti acaba?

O olaylar o çocuğun gözü önünde mi yaşandı, yazık...

Ayrıl- git - boşan demek, yangına körükle gitmek istemiyorum. Evlilik ateşten bir gömlek malesef.. Bu gömleği tenimize değdirmeden giyebilirsek ne mutlu... Sana diyeceğim daha fazla yerlerde yatma, git o diğer odada yat,onurunu yerlerde paspas etme, kızından biraz ayrı yatsan birşey olmaz...

Eşine gelince benim eşimde böyle... herşeyin doğrusunu o bilirmiş gibi ukalalık taslar bana, ben susar susar en sonunda patlarım, cevabını veririrm, bir kaç günde üstüne gitmem kendimi geri çekerim, suların durulmasını beklerim.. Söz olarak ifade etmesede pişman olduğunu davrnaışlarından anlayabiliyorum, yarın bebeğimede aynı seninki gibi karışacak, herşeyin doğrusunu o biliyormuş gibi davranacak, ama ben bildiğimi okuyacağım sınırlarımı ona çaktırmadan göstereceğim, dik durmadıkça tepene çıkıyorlar malesef,, çok ortamı germeden kendini belli etmekte fayda var o yüzden.

BDV de hep aynı son. Hep aynı hikaye.

Allah aşkına kimse kimsenin yuvasını yıkmaya calısmıyor. Bu kadar cocuk odaklı olmayın, kimse size cocugunuzu bırakın da babanızın evine gidin demiyor.

Neyse. Siz aynı görüşte olanlara teşekkür etmeye devam edin.

güya adam eşine ceza veriyor ama bilmiyor ki hem kendine hem de çocuğuna da ceza veriyor , yada eşinin yanında uyumamasını kendine ceza olarak görmüyor belkide

Allah akıl fikir versin

Anneoldummutluyum,, Sizi desteklemeyenleri yok sayacaktınız, neden burda fikir istediniz, Gidin bildiğinizi yapın o zmn, bizede burda boş boşuna efor harcatmayın..

Son düzenleme:
anladım ki dün onca sayfa boşuna yazıp çizmişiz..eşin ve sen kızınıza bağımlısınız ve bu şekilde çocuğu da hırpalıyorsunuz..

nickin anne-oldum-mutuyum..gerçekten öyle mi?

Cidden boşuna yazılmış bu sayfalar.
Ne diyelim, herkez yaşam standartını kendi belirler.

Yapmakta devam eden hareketlerinizi haklı görüyorsunuz ki ; yapmaya devam ediyorsunuz ,hem devam ediyor hem de size '' arkadaşım yanlış yapıyorsun '' diyenlere tepki veriyorsunuz .

Bu durumda akıl danışmanızın ve ne yapmam gerek demenizin mantığı anlaşılmıyor buradan bakınca .

Durumunuzun düzelmesi için eşinize akıl veremeyeceğimize göre , çağırın da 2,5 yaşındaki kızınızla konuşalım . Belki o bizim ne demek istediğimizi anlar.

Son düzenleme:
ya eflalime teşekkür ettim diye sizin fikirlerinizi yok saymadımki neden bu kadar üstüme gelme gereği duyuyorsunuz sizin fikirlerinizi önemsemesem 2 gündür neden her satırı defalarca okuyayım durmadan ekrana bakayım nolur yapmayın arkadaşlar ben sizlere ne dedimki hepiniz ayrı ayrı ilgilendiniz önceki sayfalarda sizlerede tşk ettim onu görmedinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…