nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

beni kiminiz bir yakınına benzettiniz kiminiz bende aynı günlerden geçtim dediniz kiminiz aptal pısırık gibi algıladınız belkide yazarken insan tam anlaşılamıyor.. ben yıllarca eşimin bana olan sonsuz sevgisine! inandım, çevre tarafındanda inandırıldım sizinki gibi aşk görmedik böyle ilgili bir erkek görmedik dediler.. evlendikten sonrada hep bi beni yenme çabası işte ben kamudayım o özelde benim maaşım neden fazla hep bi bastırma hep bi benim dediğim olacak yarışı... ve yenemedi. hep tartıştık hep baktıki benim cevaplarım daha mantılklı daha makul daha akıllı olan benim... hazmedemedi....naptı baktıki benimcan alıcı noktam kızım. benim hassas noktamı öğrendi kızıma olan aşırı bağımlılığımı anladı (çünkü hayattaki tek dayanagım kızım, evet annem babamda var ama normal zamanları düşünün yani şimdi bu durumu değil, çok düşkün çok verici değiller düşkün olan genelde eşimin ailesiydi) işte kızımla tehdit edeceğini herşeyi yaptıracağını meydanda istediği gibi at koşturacağını sanıyor... ah kızımın üzülmesine dayanabilsem bırakıp gitsem 3 ay muma döner onuda biliyorum. bırakın yalnız kalmayı falan en azından maddi anlamda çöker evimiz var hamd olsun 3 ay önce araba aldık onun kredisini bile ödeyemez paşa paşa gelir kapanır ayaklarıma ama bu dönemdede kızımdan ayrı içim kan ağlar..... bir dahada benden ne köy olur ne kasaba..................................

Okuyorum okuyorum okuyorum.

Ama inan çok üzülüyorum, sayfalarca yazdık, lütfen sirkelen ve o yerden kalk dedik ama sen hala kalkmamışsın.

Bende bir anneyim, 5 yaşınca uğruna canımı verebileceğim bir evladım var.

Ama inan bana yaptığın yanlış, eşin sen yerde yatıyorsun diye asla ama asla üzülmeyecek, içi sızlamayacak. Aksine oh be yerde ayağımızın ucunda yatıyor cezama da ne güzel uyuyor diye sevinecek.

Yapma gözünü seviyim, bırak yerde yatmayı, kalk güzelce yat yatağında. Eğer seni kovmaya kalkışırsa ve seninle kavga ederse vur masaya yumruğunu, yeter de... Senin kuklan yok burada de, sabrımı tüketme de, kavganın şiddetini artırırsa da gerekirse polis çağır.

Son düzenleme:
oğlum babasına çok düşkündür yatağını ayırana kadar her akşam anne ben babamla yatıyımmı diye pazarlık ediyordu, benimde işime geliyor tabii birkaç gün üst üste babasıyla yattı sonrada eşim bana yalvarmaya başladı sen al seninle yatsın uyutmuyor beni dedi yalvarttım yani anlayabildinizmi ?siz çocuğu kullanıyorsunuz birbirinize karşı ve 3 yaş bir çocuğun algılama kuvveti ve yapılan şeyleri taklit etme yetenekleri çok kuvvetlidir.çocuğun aynası anne babadır siz şuan çok iyi bir örnek olmuyorsunuz ki kaç sayfadır yerde yatmanızın yanlış olduğunu söylüyor herkes ama nafile

Son düzenleme:

arkadaşım sen bu adamdan korkuyosun çocuk duyar aman şu bu deme sen eşinden korkuyosun
yoksa çocuk bahane ..al kucağına git diğer odada yatın gelip boğacak değil ya ikinizi
biçare fedakar annelik değil bu..neyi bekliyosun söyliimmi kocanın seni affetmesini! ve yatağa yatmana izin vermesini...

Ya arkadaşım seni neden kızınla tehdit etmesine izin veriyorsun.

O onun olduğu kadar senin de kızın, sen onu tehdit et, mahkeme bile bana veriyor, adam ol, yoksa boşarım seni de.

Hak var, hukuk var, adalet var.

Mahkeme bile sana verir evladını, yapma gözünü seviyim.

Kozlar bu kadar senin elindeyken hâlâ yerinde sayman gerçekten saçma

Bak sana nedenini açıklıyım..

Benim eşimin aptallığı yüzünden büyük bir borç batağına girdik ve ben bu yüzden 7 ay baba evinde kaldım borcumuz ödensinde evimize haciz gelmesin diye..

Benim çocugumun canı yok muydu ? Babasına düşkün bir bebekti üstelik ve tam senin kızının yaşında idi o aralar..Eşime bir ceza verdim bu aptallığı yüzünden detaylara girmeyeceğim çünkü gerçekten hem uzun hem de detaylara girdikçe canım sıkılıyor..

Çocugumun psikolojisi mi bozuldu ? Hayır..Asla bu borç yüzünden taviz vermedim eşime ve şimdi maaşını kuruş kuruş avucuma sayıyor..

Şunu demek istiyorum ipler senin elindeyken bu kadar kocanın seni ezmesine boyun eğme ona boyun eğdir de demiyorum sadece yerini ve haddini bilsin seni ezmekten zevk alamasın o benim karımdır desin senin yüksekte olman onda aşagılık psikolojisini oluşturmasın aksine karısıyla gurur duysun yahu !!

Bunlar imkansız şeyler mi ? Hayır değil çünkü kendi elinle yazıyorum benim kocam muma döner diye...Ama sen ne yapıyorsun mum alevinde erim erim eriyorsun..

Hala probleminiz yerde yatmakmı?
Yavrunuza yapılan kötülüğün farkındamısınız?
Eşinizin takıntılı davranışları kızınızın kişilik gelişimini etkileyebilir.Sizin kontrol altında tutulmaktan yorulup cinnet geçirmeniz veya depresyona girmeniz yine çocuğunuzu etkileyecektir.
Sizce babası sürekli kendini ve annesini kontrol altında tutan,sürekli annesine bağıran kızınız mutlu bir çocukmudur.?
Odasını ayırmaya kıyamadığı yavrusunu düşünüyorsa eğer eşiniz önce gidip tedavi olmalı.Ve sizinde bence en büyük probleminiz bu olmalı.Yatağı ayırdıysada gidin diğer odada yatıverin.Çocuğun yanı benim yanım diyede düşünüversin eşiniz,ne olur,dünyanın sonumu gelir?
Bakın çocuğunuzun ilerde yaşaması muhtemel olan sorunları bunlar;
AİLELERDE AŞIRI KORUMACI TUTUM

Çocukların psikolojik ve sosyal gelişiminde anne-baba tutumlarının etkisi büyüktür. Kişilik gelişimi her ne kadar insanın yaşamı boyunca süregelse de, kişilik gelişiminin temeli çocukluk döneminde atılmaktadır. Anne-babanın, diğer aile bireylerinin ve çocuğun çevresindeki yetişkinlerin çocukla olan etkileşimi çocuğun aile içindeki yerini ve kişilik gelişimini belirlemektedir.

Çocuk:

· Gereksinimlerini ayırt etmekte güçlük çekebilir,

· Başkalarına bağımlı olabilir
· Kolay yönlendirilir, hayır demeyi öğrenemez
· Hayata karşı olumsuz bakış açısı geliştirebilir
· Mutsuz, isteksiz olabilir
· Arkadaş edinmede sorun yaşayabilir
· Hayatta herşeyin ailesi tarafından karşılanacağını düşünebilir.

Bunun sonucunda çocuklar sorumluluk almaktan kaçınırlar ve dış denetime ihtiyaç duyarlar.

canım seni anlıyorum bende kamudayım eşim özelde hatta burası küçük yer işsiz bile kalır hiççç öyle triplere girip üstünlük çabasına girmez sorun sen değilsin zaten karşındaki eşin
ama sende yeter artık kendine bunu yapma kızınla kullanıyorsa seni kullandırma babası sonuçta birazda o baksın sen kanepende uyu mis gibi bide televizyonu aç seyret bak nasıl getirip kızını al sen bak diye üstüne atıyor

bunca hakaret ve yerde yatmadan sonra bu işin sonu nasıl bitecek merak ediyorum, eşin tamam affedildin yat yatağamı dicek, sen hemen peki bey diyip yatacakmısın, hiçbi şey olmamış gibi karı koca ilişkiniz devam mı edecek, ben mi abartıyorum bilemedim

önceleri ağladığımda ağlama der sarılırdı teselli ederdi şimdi ağladığımda öööööööö sus be şu sesini duymak istemiyorum diyor önceleri masaya yumrugumu vurdugumda tamam sakin ol derdi şimdi eli bıçak falan arıyor korkuyorum anlamaya çalışın bir anlık bişey ne bilim normalde bişey yok bizi avm de falan görseniz şaşırırsınız kızıyla ilgilenir benle ilgilenir kaynnanam bile o gün olay çıkmadan etlerinden bana vermişti iyilik bilmedin diyor ya dışardan öyle başlarım onun ilgisine hediyesine yedirip içirdiğine seni keserim diyen bu evden adım at bakalım (tövbe haşa) allah gelse seni çıkaramaz diyen çocugunun ancak b.klu bezini görürsün göstermem seni kanser olsan evlat acısıyla göstermem kızını diyen bir psikopat hasta ama şimdi içini döktüya hiçbişey yok sakinleşti akşam hiçbişey demedi peki ben nolacam patlayıncada benden suçlusu kötüsü yok yut yut nereye kadar şimdi 3 gün içinde gelip naptın düşünüp taşındınmı neye karar verdin ona göre dön yatagına diyecek (yani şu an ceza sürem içinde bana düşünme fırsatı veriyor ya hanım hanım bir eş olacağım devam edeceğiz yada kızımdanda vazgeçip babamın evine döneceğim) o akşamın gelmesini istemiyorum bile yatagıma dönmek istemiyorum iğrenç herif hayır hatamı kabul etmiyorum dersemde hadi al baştan... tamam istediğin gibi bir eş olacagım dersemde ezilmeye devam allahım sen yardım et inançlı bir insan olmasam bir de kızım olmasa heralde kıyardım canıma...............................................

konu sahibi nerdeyse kendini suçlıcak keşke ben özelde o kamuda olsaydı dicek, bunlar suç ya da üstünlük değil ki, iş yahu, para kazanıp evimize geliyoruz o kadar, üstünlük eğitim durumuylamı oluyo, benim eşim 2 yıllık polis okulu okudu üstüne 4 seneye tamamladı açıköğretimden, niye, ben onu yüksekokullu diye aşağılarım diyemi, hayır, askerliği kısa dönem yapmak için

bu kadar korkuyosan nasıl devam edicek bu evlilik

hatamı kabul etmiyorum diyemezsin ki bu durumda yerde yatmakla zaten hatanı kabul etmiş durumdasın

Son düzenleme:
Arkadaşım şimdi iki farklı koca profili koydun önümüze hangisine tamah edip yorum yapalım biz ?

Bir ben bu evden gidersem adam muma döner diyorsun bu mesajdan önceki koca anlatımındaki profil aynen böyle idi yani mesele sadece baba evine kısa süreli dönüp burnunu sürtmek amacıyla bile olsa ardından ulumu ekvana çıkıp pişman olurcasına uluyan bir koca

Şimdi ise asıp kesen sana bıçak çekebilecek düzeyde olan...Çocugunun boklu bezine hasret kalırsın diye seni tehdit edip neredeyse seni gırtlaklayabilecek aşamaya gelebilecek bir adam profili koydun önümüze ?

Kuzum senin kocan bunlardan hangisi ?

kangren olmuş bir evlilik bu
bıçağı bulsa neyapacak?
boşanmaya kalksam muma döner diyorsun
karşına al adam akıllı konuş
sen böyle yapınca o çok değer verdiğin kızın da aramızda psikopat olacak de
onu suçlayarak konuşma ikinizinde yanlışlarını söyle, bunları düzeltelim huzurumuz saçma şeyler için bozulmasın filan de

5 Yaşında bir prensesim var, babası ile aralarında öyle bir bağ, öyle bir sevgi, öyle bir uyum, öyle bir aşk varki kelimelerle anlatılmaz, görmek, yaşamak, şahit olmak lazım.

Kızımı doğduğundan beri uyutur, banyo yaptırır, elleri ile besler, tiyatrosuna götürür, sinemasına götürür, ata binmeye götürür, gezdirir, yedirir, içirir, giydirir, oyunlar oynar, gece hastalansa benimle kalklar, kızım uyumasa eşimde uyumaz vs. aklına gelebilecek herşeyi erinmeden zevkle yaparlar.

Çevreye bakıyorum da kızı ile bu kadar ilgili bir baba inanın göremiyorum.

Kızımda aşırı derecede düşkün babaya, dünya bir yana baba bir yana...

Bunları neden mi anlattım, işte bu kadar düşkünlükte bile ayrılıklar olabiliyor.

Şimdi kızım babasından, babasıda kızımdan 19 aydır ayrı. Dile kolay 19...

Demem o ki evladım da evladım, evladım için yaptım, onun için katlandımlar artık inanın bahane gibi geliyor.

Öyle bir ayrılığa benim kızım ve eşim dayandıysa inanın bir çok kişi dayanır.

Eşinde sende durumu çok ama çok abartıyorsunuz.

Çocuğunuzu ortada harcamayın.

Madem yatağa yatınca seninle kavga etmesinden çekiniyorsun, o zaman git başka bir odada yat.

Sonuçta sadece uyurken göremiyeceksin çocuğunu.

Biryerde 'dağ gibi kocam var arkamda diyrdum' demişsin ama aslında dağ gibi bir karısı varmıs esinin, maddi manevi her anlamda habire verici olmussun yaslamıs sırtını, karısıyla onur duyacagına kompleksleine kurban etmiş, nankörlük ediyor neden? senın her turlu kotulugunu tolore edebilecegini biliyor cunku, adam kesmek kolay degıl oyle nerde yasıyorsun, aldıgı uc kurus bıtınce yatacaktır kapında merak etme iyice surunmesii lazım, ama ilk basta once kendın sonra kızın için senin kendine gelmen lazım...boyle bır adam ıkınızede omur torpusu.

Yargılamak haddime değil, Allah korusun her ilişkide tartışma olabilir.

Ama benim anlamadığım şeyler var.

Evlilikte yatağı ayırmak nedir ya ?

O kendinde seni yerde yatırma hakkını nereden buldu ?

Tartışırsın, uzaklaşmak istersin ama ne olursa olsun o yatağa yan yana yatılır bence.

Eşiniz fazla hem de çok fazla abartmış.

Erkek olan o, madem çok kafası attı çok sevdiği annesinin yanına gitseymiş.

Fazla ipleri eline vermişsiniz.

Bir de utanmadan ceza veriyor yani pes..

Allah korusun insanın başına her şey geliyor, 40 yaşında insanlar dengesini kaybedip düşüyor ne var bunda bu noktaya getirecek inanın anlamadım.

Hiç bir hakim sana kızını vermemezlik yapmaz,

Elinde kapı gibi mesleğin ve ailen var değerini bil.

Yok ben evliliğimi kurtarırım diye düşünüyorsanız da bu kadar pasif olmayın.

Azcık dişinizi gösterin.

Yaaa güzelim iki seçenek sunuyor sana anladım hadi
Ama ikinci seçenek yok, yok öyle birşey.
Kıznı bırakıp baba evine dönme ihtimalin yok, hak var hukuk var, mahkeme sana değil de babaya mı verecek bu çocuğu???
Eşin nasıl karar verebiliyor buna? Ve sen nasıl inanabiliyorsun buna cidden merak ettim?
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…