- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
evet bu gece yine yerde yattım yataga gecersem farklı anlamlar yükleyebilir yan odaya gecersem tamam kızım senle yatsın ben çekiliyorum sen haklısın kızımın yeri senin yanın gibi algılar onun için yattım yerde yerde derken nasıl diye soranlar olmuş yere yün pedim var yer yatagı değilde ped onu serdim onun üstünede yorgan attım onun üstünde yatıyorum yaylı yatagım vardı daha gecen ay atmıştım keşke dursaymış... ama ne olursa olsun altın a ne serersen ser yerdeyim sonuçta beyimizse yatakta gerine gerine yatıyor çıldırıcam bir gece boğmak istiyorum
gelişmeleri soranlar olmuş dün normal hayatıma devam ettim servisten inince bakıcının evine gittim ben kızımın yanındayım haberin olsun diye aradım geldi bizi aldı eve getirdi bırakıp gider sandım (bu arada keşke gitse böyle evde dipdibe durmak daha zor) sonra eve çıktık kızımla oynadım bol bol tek kelime konuşmadık ama bikaç kez göz göze geldik ister istemez çevirdim gözlerimi.. kavga falan olmadı yani. saat 10 da kızımı uyuttum bende uyuyakalmışım 12 de uyandım çıktım odadan daha oturuyordu sigara içiyordu namazı kılıp hiç ses etmeden gittim yattım sabahta onlardan önce çıkıyorum zaten yani bir değişiklik yok ama kavga gürültüde yok...bekliyoruz neyi bekliyorsak.
beni kiminiz bir yakınına benzettiniz kiminiz bende aynı günlerden geçtim dediniz kiminiz aptal pısırık gibi algıladınız belkide yazarken insan tam anlaşılamıyor.. ben yıllarca eşimin bana olan sonsuz sevgisine! inandım, çevre tarafındanda inandırıldım sizinki gibi aşk görmedik böyle ilgili bir erkek görmedik dediler.. evlendikten sonrada hep bi beni yenme çabası işte ben kamudayım o özelde benim maaşım neden fazla hep bi bastırma hep bi benim dediğim olacak yarışı... ve yenemedi. hep tartıştık hep baktıki benim cevaplarım daha mantılklı daha makul daha akıllı olan benim... hazmedemedi....naptı baktıki benimcan alıcı noktam kızım. benim hassas noktamı öğrendi kızıma olan aşırı bağımlılığımı anladı (çünkü hayattaki tek dayanagım kızım, evet annem babamda var ama normal zamanları düşünün yani şimdi bu durumu değil, çok düşkün çok verici değiller düşkün olan genelde eşimin ailesiydi) işte kızımla tehdit edeceğini herşeyi yaptıracağını meydanda istediği gibi at koşturacağını sanıyor... ah kızımın üzülmesine dayanabilsem bırakıp gitsem 3 ay muma döner onuda biliyorum. bırakın yalnız kalmayı falan en azından maddi anlamda çöker evimiz var hamd olsun 3 ay önce araba aldık onun kredisini bile ödeyemez paşa paşa gelir kapanır ayaklarıma ama bu dönemdede kızımdan ayrı içim kan ağlar..... bir dahada benden ne köy olur ne kasaba..................................
bakın sizin odada çocugun işi ne diyorsunuz gerçekten benim ev ortamımı anlamanız mümkün değil ben 6 ay önce eşime artık 2 yaşına girdi odasını ayıralım dedim hatta dolap yaptırdık halı aldım perde diktirdim odası hazır bir tek yatagı yok beşiği koyalım şimdilik oında yatsın yada (o bahsettiğim büyük yatak varya) diğer yatakta yatsın dedim daha küçük olmaz dedi o oda serin seneye geçsin bu kış üşütür dedi (ev kombili çocuk odası kuzeyde oldugundan pek ısınmıyor) yok korkar dedi çok tartıştım çok üsteledim dinlemedi düşünün buna bile o karar veriyor zorla bişeyler yapıncada sorun büyüyor
cinsellik falan demişsiniz bizi o halde asla görmedi çocuk odasında oluyoruz bunlar özel şeyler ama sırf anlayın diye yazıyorum görmüyor yani çocuk kaygılanmayın
yani odasına mayıs gibi geçecek çok bilen değerli zeki babasının kararı bu yöndeydi
beni kiminiz bir yakınına benzettiniz kiminiz bende aynı günlerden geçtim dediniz kiminiz aptal pısırık gibi algıladınız belkide yazarken insan tam anlaşılamıyor.. ben yıllarca eşimin bana olan sonsuz sevgisine! inandım, çevre tarafındanda inandırıldım sizinki gibi aşk görmedik böyle ilgili bir erkek görmedik dediler.. evlendikten sonrada hep bi beni yenme çabası işte ben kamudayım o özelde benim maaşım neden fazla hep bi bastırma hep bi benim dediğim olacak yarışı... ve yenemedi. hep tartıştık hep baktıki benim cevaplarım daha mantılklı daha makul daha akıllı olan benim... hazmedemedi....naptı baktıki benimcan alıcı noktam kızım. benim hassas noktamı öğrendi kızıma olan aşırı bağımlılığımı anladı (çünkü hayattaki tek dayanagım kızım, evet annem babamda var ama normal zamanları düşünün yani şimdi bu durumu değil, çok düşkün çok verici değiller düşkün olan genelde eşimin ailesiydi) işte kızımla tehdit edeceğini herşeyi yaptıracağını meydanda istediği gibi at koşturacağını sanıyor... ah kızımın üzülmesine dayanabilsem bırakıp gitsem 3 ay muma döner onuda biliyorum. bırakın yalnız kalmayı falan en azından maddi anlamda çöker evimiz var hamd olsun 3 ay önce araba aldık onun kredisini bile ödeyemez paşa paşa gelir kapanır ayaklarıma ama bu dönemdede kızımdan ayrı içim kan ağlar..... bir dahada benden ne köy olur ne kasaba..................................
Kozlar bu kadar senin elindeyken hâlâ yerinde sayman gerçekten saçma
Bak sana nedenini açıklıyım..
Benim eşimin aptallığı yüzünden büyük bir borç batağına girdik ve ben bu yüzden 7 ay baba evinde kaldım borcumuz ödensinde evimize haciz gelmesin diye..
Benim çocugumun canı yok muydu ? Babasına düşkün bir bebekti üstelik ve tam senin kızının yaşında idi o aralar..Eşime bir ceza verdim bu aptallığı yüzünden detaylara girmeyeceğim çünkü gerçekten hem uzun hem de detaylara girdikçe canım sıkılıyor..
Çocugumun psikolojisi mi bozuldu ? Hayır..Asla bu borç yüzünden taviz vermedim eşime ve şimdi maaşını kuruş kuruş avucuma sayıyor..
Şunu demek istiyorum ipler senin elindeyken bu kadar kocanın seni ezmesine boyun eğme ona boyun eğdir de demiyorum sadece yerini ve haddini bilsin seni ezmekten zevk alamasın o benim karımdır desin senin yüksekte olman onda aşagılık psikolojisini oluşturmasın aksine karısıyla gurur duysun yahu !!
Bunlar imkansız şeyler mi ? Hayır değil çünkü kendi elinle yazıyorum benim kocam muma döner diye...Ama sen ne yapıyorsun mum alevinde erim erim eriyorsun..
önceleri ağladığımda ağlama der sarılırdı teselli ederdi şimdi ağladığımda öööööööö sus be şu sesini duymak istemiyorum diyor önceleri masaya yumrugumu vurdugumda tamam sakin ol derdi şimdi eli bıçak falan arıyor korkuyorum anlamaya çalışın bir anlık bişey ne bilim normalde bişey yok bizi avm de falan görseniz şaşırırsınız kızıyla ilgilenir benle ilgilenir kaynnanam bile o gün olay çıkmadan etlerinden bana vermişti iyilik bilmedin diyor ya dışardan öyle başlarım onun ilgisine hediyesine yedirip içirdiğine seni keserim diyen bu evden adım at bakalım (tövbe haşa) allah gelse seni çıkaramaz diyen çocugunun ancak b.klu bezini görürsün göstermem seni kanser olsan evlat acısıyla göstermem kızını diyen bir psikopat hasta ama şimdi içini döktüya hiçbişey yok sakinleşti akşam hiçbişey demedi peki ben nolacam patlayıncada benden suçlusu kötüsü yok yut yut nereye kadar şimdi 3 gün içinde gelip naptın düşünüp taşındınmı neye karar verdin ona göre dön yatagına diyecek (yani şu an ceza sürem içinde bana düşünme fırsatı veriyor ya hanım hanım bir eş olacağım devam edeceğiz yada kızımdanda vazgeçip babamın evine döneceğim) o akşamın gelmesini istemiyorum bile yatagıma dönmek istemiyorum iğrenç herif hayır hatamı kabul etmiyorum dersemde hadi al baştan... tamam istediğin gibi bir eş olacagım dersemde ezilmeye devam allahım sen yardım et inançlı bir insan olmasam bir de kızım olmasa heralde kıyardım canıma...............................................
önceleri ağladığımda ağlama der sarılırdı teselli ederdi şimdi ağladığımda öööööööö sus be şu sesini duymak istemiyorum diyor önceleri masaya yumrugumu vurdugumda tamam sakin ol derdi şimdi eli bıçak falan arıyor korkuyorum anlamaya çalışın bir anlık bişey ne bilim normalde bişey yok bizi avm de falan görseniz şaşırırsınız kızıyla ilgilenir benle ilgilenir kaynnanam bile o gün olay çıkmadan etlerinden bana vermişti iyilik bilmedin diyor ya dışardan öyle başlarım onun ilgisine hediyesine yedirip içirdiğine seni keserim diyen bu evden adım at bakalım (tövbe haşa) allah gelse seni çıkaramaz diyen çocugunun ancak b.klu bezini görürsün göstermem seni kanser olsan evlat acısıyla göstermem kızını diyen bir psikopat hasta ama şimdi içini döktüya hiçbişey yok sakinleşti akşam hiçbişey demedi peki ben nolacam patlayıncada benden suçlusu kötüsü yok yut yut nereye kadar şimdi 3 gün içinde gelip naptın düşünüp taşındınmı neye karar verdin ona göre dön yatagına diyecek (yani şu an ceza sürem içinde bana düşünme fırsatı veriyor ya hanım hanım bir eş olacağım devam edeceğiz yada kızımdanda vazgeçip babamın evine döneceğim) o akşamın gelmesini istemiyorum bile yatagıma dönmek istemiyorum iğrenç herif hayır hatamı kabul etmiyorum dersemde hadi al baştan... tamam istediğin gibi bir eş olacagım dersemde ezilmeye devam allahım sen yardım et inançlı bir insan olmasam bir de kızım olmasa heralde kıyardım canıma...............................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?