- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
O adam babası. Bırakıp gidecek birşey yok ki, bebeğin beşiğinin yatak odasında ne işi var. Olay tamamen güçler savasına dönmüş farkında değil misiniz? Kücücük bebek farketmesin dye biri yerde yatıyor biri de yerde yatan karısından utanmadan iki kişilik yatakta yatıyor.
Ben farkında olduklarımı zaten yazdım size göre güçler savaşına dönmüş bana göre bir annenin yavrusundan ayrı kalma korkusu yazdıklarımı okumuşsunuz ben aynı şeyi yaşadım evlamdımdan ayrı kalma korkusunu ailemin zarar göreceği korkusunu siz bunları yaşamadıysanız ki Allah yaşatmasın o annenin neler hissettiğini bilemezsiniz ayrıca benim oğlumun beşiğide yatak odasında ben ayırmak istiyorum babası erken diyor araştırdum çok güvendiğim Uzman Pedaog Adem Güneş var onun bilgilerined ayanarak oğlum kendini hazır hissedene kadar ayırmıycam çünkü gece anne baba diye uyanans ürekli yanında olup olmadığımız denetleyen bir oğlum var,ben kimseye kızmıyorum yanlış anlaşılmasın ama o arkadaşın hissetiklerini anladığım için söylüyorum çeken bilir hamdolsun benim eşim düzeldi ilk günlerimize döndük çok sıkıntılı dönemler atlattığımızi çin psikolojik olarak kötüydü sabırla anlayışla tatlı dille çözdük sorunumuzu, o adama diyecek söz bulamıyorum zalimlik yaptığı ama bunun normal ruh sağlığına sahip kimse yapmaz ben sadece anlamaya çalışın diyorum kimseyi kırmak istemem hepimiz yardımcı olmak istiyrouz.
ailevi ilişkilerde başlayan bi maraz ömür boyu devam ediyo, annem sittin senedir sizin için katlandım der durur, yakındır bigün dicem ki katlanmasaydın, azcık dik dursaydın, anca bişeye söylenmeyi biliyosun yaptırımın sıfır, dicem bigün bunları, bu tavır artık şuna gitmeye başlamıştı bi dönem: ben senin için şuna şuna katlandım sen benim dediklerimi yapacaksın
hayır, herkes kendi tercihini yaşar, değerini kendi belirler, ben büyüdüm iş sahibi oldum kardeşim eşek kadar oldu hadi katlanmasın annem, niye boşamıyo babamı, çünkü standartlarından ödün vermez, baba evinde bu kadar alışveriş yapamaz misal, o zaman bizim üstümüze yüklemicek kendi tercihini, çok çekti evet, ama çekmeyebilirdi
ben hala şerefsizin kızı lafındayım, dünden beri yok refleks olarak el kaldırmıştır diyolar başka bi konuda, burdada refleks olarak söylendi dicekler belki, konu sahibi eşine deseydi bu lafı ağzı burnu yer değiştirmişti belki
resmen abartıyosunuz, oda ayırma vs gibi şeyler tamam sizin kontrolünüzde ama hayatta sizin kontrolünüzde olmayan şeylerde yaşıcak bu çocuk, misal okulda kavga edicek, düşecek, yanlış arkadaşları olacak, 2.5 yaşında çocuk artık ayrı odada uyumalı, sizinki kaç yaşında bilmiyorum ama konu sahibinin kızı 2.5, anne babasının özel anlarınıda mı seyredecek bu çocuk, ki kendi söylüyo herşeyi anlıyo zeki bi çocuk diye, tamam olayı cinsellik olarak algılamaz başka şeyler düşünür kafasında, tövbe yarabbim
Yapmayın arkadaşlar burda hepimizin fikirleri önemli farklı bakış açıları var ama herkesin yaşam standartı içinde bulunduğu durum aile yapısı toplum yapısı örfü adeti aynı değil size göre doğru gelen bir çok şey başkasına gelemeyebiliyor burda arkdaşımıza yardım etmek önceliğimiz ortaya bir sürü fikir konulacak bu arkadşta değerlendirecek kendi içinde bulunduğu konuma göre bir çare bulacak, bu arada benim karşı çıktığım fikirlerin hepside çok güzel sadece ben bazı insanlar sizin söylediklerinizi uygulayacak durumda olamıyor dedim.
ailevi ilişkilerde başlayan bi maraz ömür boyu devam ediyo, annem sittin senedir sizin için katlandım der durur, yakındır bigün dicem ki katlanmasaydın, azcık dik dursaydın, anca bişeye söylenmeyi biliyosun yaptırımın sıfır, dicem bigün bunları, bu tavır artık şuna gitmeye başlamıştı bi dönem: ben senin için şuna şuna katlandım sen benim dediklerimi yapacaksın
hayır, herkes kendi tercihini yaşar, değerini kendi belirler, ben büyüdüm iş sahibi oldum kardeşim eşek kadar oldu hadi katlanmasın annem, niye boşamıyo babamı, çünkü standartlarından ödün vermez, baba evinde bu kadar alışveriş yapamaz misal, o zaman bizim üstümüze yüklemicek kendi tercihini, çok çekti evet, ama çekmeyebilirdi
ben hala şerefsizin kızı lafındayım, dünden beri yok refleks olarak el kaldırmıştır diyolar başka bi konuda, burdada refleks olarak söylendi dicekler belki, konu sahibi eşine deseydi bu lafı ağzı burnu yer değiştirmişti belki
bakın sizin odada çocugun işi ne diyorsunuz gerçekten benim ev ortamımı anlamanız mümkün değil ben 6 ay önce eşime artık 2 yaşına girdi odasını ayıralım dedim hatta dolap yaptırdık halı aldım perde diktirdim odası hazır bir tek yatagı yok beşiği koyalım şimdilik oında yatsın yada (o bahsettiğim büyük yatak varya) diğer yatakta yatsın dedim daha küçük olmaz dedi o oda serin seneye geçsin bu kış üşütür dedi (ev kombili çocuk odası kuzeyde oldugundan pek ısınmıyor) yok korkar dedi çok tartıştım çok üsteledim dinlemedi düşünün buna bile o karar veriyor zorla bişeyler yapıncada sorun büyüyor
cinsellik falan demişsiniz bizi o halde asla görmedi çocuk odasında oluyoruz bunlar özel şeyler ama sırf anlayın diye yazıyorum görmüyor yani çocuk kaygılanmayın
yani odasına mayıs gibi geçecek çok bilen değerli zeki babasının kararı bu yöndeydi
Ben çocuğumun odasını ayırma konusunda kimin tavsiyesine uyduğumu yazdım her annenin kriteri farklıdır ayrıca cinsellik sadece yatak odasında olmuyor evin her yeri bizim yani...Tabi ki bizim konrtrolümüzde olmayan şeyler yapacak ben kontrol bana ait demedimki oğlum 21 aylık ve düşüncelerine şimdiden önem veriyorum zaten ve düşme çarpma konusunda ben hep sakinim eşim abartırdı artık o da düzeldi sorunlarını atlatınca rahatladı.(oğlum yeni doğduğunda yoğun bakımda yattığı için onu kaybetme korkusu sarmıştı eşimi)
Konu sahibesinin hatası ne biliyor musun eflalim ?
Cezaya ceza muamelesi yapmak :))
Dese ki ; Yahu iyi ediyorsun yıllardır çocuk sebebiyle uykum bölünüp duruyordu oooooooh senin ceza diye nitelendirdiğin bana ise ödül gibi gelen bu duruma seve seve katlanırım
Şahsen ben olsam aynen böyle yapardım..
şimdi konu sahibi kızı için ya da korktuğu için yerde yatıyor değil mi? ve eşi affedene kadar da yerde yatacak..şu anda cezalı çünkü..
peki eşi affedip de konu sahibini yatağına yeniden almaya karar verirse ne olacak biliyor musunuz?
adam zafer kazanmış olacak..o çok değer verdiği(!) çocuğunu kullanarak çocuğunun annesi olan bir kadını 3-5 gün yerde yatırmanın zaferini yaşayacak..
ve bunu hep kullanacak..
Konu sahibesinin hatası ne biliyor musun eflalim ?
Cezaya ceza muamelesi yapmak :))
Dese ki ; Yahu iyi ediyorsun yıllardır çocuk sebebiyle uykum bölünüp duruyordu oooooooh senin ceza diye nitelendirdiğin bana ise ödül gibi gelen bu duruma seve seve katlanırım
Şahsen ben olsam aynen böyle yapardım..
Acaba konu sahibi böyle yaptığı zaman kocası tarafından,
sen çocuğunu sevmiyorsun diye suçlanacağını mı düşünüyor?
Sen çocuğu seversin üstüme yürürsün,ben severim yerlerde yatarım gibi bir
düşünce mi var acaba?
ta bebekken ayrı odada yatıranlar var ama siz bilirsiniz tabi, evin her yeride sizin doğru diyosunuz
ben cinselliği örnek olarak verdim, belli bi yaştan sonra kardeşlerde ayrılır değil mi, kardeş kardeşe kötü gözle bakacağından değil sadece öyledir, bizde öyle en azından siz bilirsiniz bari bi kat daha serin yere, havalar soğuk
Dönmiyecek eşi yatağa gel dediği zaman siniri geçmiş demektir konu sahibide konuşacak başka çare yok,ben eşimle konuşurdum sorun yok der kapatırdı ağlardım sızlardım yok ens onunda mektup yazdım aynı evin içinde:) bunu evliliğimizin başından beri yaparım işede yarar belki bu arkadaşta böyle yapa çünkü maalesef bazı erkekler konuşma özürlü oluyor.
Senin eşine öyle gelebilirde bu anlayışsız zalim adam amacıma ulaştım der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?