nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

Ben bosanmalarini gectim
bunu yapamayacagi apacik ortada

hem babasina hakaret ediyor hem cocuguyla terbiye etmeye calisiyor

yok bir kadini sindirmeye basardiysa bir erkek o kadin tum imkanlara sahip olsa adim atamaz

ama annelerin penceleri cikar bazi zamanlar o penceleri gostermenin zamani geldi

ben yirtina yirtina doguracam benim kocam benden esirgeyecek cocugumu
ALLAHIM SEN KORU

arkadaşım sen niye yerde yatıyosun
al çocuğunu yatağa koy kucağına o eşin olacak adam nerde yatıyosa yatsın
bu ne kendini bu kadar derbeder etmişsin
parkta yaptıkların hoş değil herkesin içinde eşine bağırıp vurmnan filan özellikle anne babasının yanında
ama demek seninde canına tak etmiş bişey diyemem..
fakat sen boynunu eğdikçe bu adam daha çok basar kafana haberin olsun

Sayfalar cok olmuş ben sadece yukarıda alıntı yaptığım yazıya göre yorum yapacagım bir gelişme olduysa okumadım ..

Bazılarına anlamsız gelebilir ama benim için böyle.. Bir anne babadan daha çok düşünür yavrusunu.. Ayrıca çocuk bu düşe kalka büyüyecek pamuklaramı saracaksınız? Kim yavrusuna zarra gelsin ister.. Eşiniz bunları düşünücek zekaya sahiptir eminim.. Neden böyle anlamsız saçma sapan bomboş bir tavra bürünmüş anlamadım..

Piknikteki kavga olayı.. buna ne denir nasıl akıl verilir bilemedim.. Eşiniz kesinlikle bu konudada haksız bana gre. Kaynananız daha da haksız. Birdefa durum ne olursa olsun insan içinde susun evinize gidince halledin demeliydi illaki aranızda giricekse bir büyük olarak yapacağı tek şey buydu. Yada daha iyisi.. hani cocuk bu düşe kalka büyür bunun için kavga edilmez gibi şeyler. Yani olması gereken yapılması gereken Mantıklı şeyler söylemeliydi böyle yapmamış üstüne üstlük dahada germiş sizi..

Eşinizin yatak ayırması.. Evliyken illa tüm alanlarımız ortak olucak aynı şeyleri yapacagınız sürekli beraber yatacagız diye bir sey tabiki yok. Ama sizinki kavgadan sonra gelen bir durum oldugundan oldukca kırıcı .. Bizler cok daha hassassız.. bunu duyan bir eş sanırım kavgayı unutur sözleri unutur.. ama yatagını ayırmak istediğini unutmaz.. Burdada hatalı görüyorum eşinizi..

Ben hiçmi haksız değilim dersiniz veya yazımı okuyanlar der. Hiçbir konuda hiçkimse tamamen haklı veya haksız olamaz benim için.. İllaki sizinde vardır hatanız detaylarda.. Yazınızda ben hatanızı göremedim..

Ayrılın barışın alttan alın veya konuşmayın burnu sürtsün vb.. birşey diyip akıl verilebilicek bir konu değil sizinkisi.. Ben sadece kendimce durumu yorumladım.. Umarım düzelir aranız.. Düzelsede düzelmesede umarım birileri eşinize ve onun annesine sizin o yavrunun annesi oldugunuzu onun tırnagına zarar gelse sizin canınınızın kat be kat yanacagını ANLATIR.

'yorumların hepsini okumadığımı belirterek'

Benim anlamadığım,'uzaktan sizi izlemiş,ve tüm olanları görmüşse eşiniz!'

Neden duruma müdehale etmemiş acaba?
O kadar seyirci kalacağına,çok feci babalık taslıyorsa,neden olanları seyretmiş?
Zaten Türk insanı birşey başına gelmeden öncesinde tedbir almaz!
Sizin o kadınla konuşmanıza sinirlenmişse,önce kızına müdehale etmeli,sonra sizinle konuşmalıydı.
'bakalım ne olacak' diye uzaktan izleyip,kızının başına talihsiz bir durum geldikten sonra babalık taslasa ne olur?

Önce bir doğursunlar bir görelim ondan sonra analıgı öğretmeye kalsınlar. Kusura bakma ama eşine hakaret etmemek için çok zor turuyorum kendimi.
Anneside az değilmiş. İyi kayınvalidelerin varlığı fazla hayalcilik geliyor artık bana.

Ben bu olanlara hic sasirmadim!Benim kv,kp,esim hepsi cocuk hastalansa hep ben suclu olurdum.Bin kere kavga bile etmisizdir bu yuzden,sinirlerim yiprandi ama hic bisey degismedi.Neyse ki ayri eve ciktik.uzak pek gelip gidemiyoruz bir birimize(COOOK SUKUR)olana bitene mudahele edemedigi icin uyku uyumaz!kv.yakin komsusu olan arkadasim var hep ona cocuk cok zayiflamis diyormus,tatilde 3-4 aldi hemen gider gitmez banyoya sokmus.Kusura bakmasin,artik sinirlenmek yerine guluyorum!Bir kere her seyi ondan daha temiz iyi yaparim(bunu da ben degil etrafimda herkes soyler)kiskanc!Bu kv.saygi degil de SOPA lazim!Kufur ettiyse nolmus diyormus kadin yaaa....e say sende anasini,danasini sonra da nolmus de.Bana ne yazik ki cocuk doldurulmus gibi geldi.ne yap et kizini doldurmalarina izin verme!cocuk sana cok duskun olursa zaten obur odaya gitsende kendi yanina gelir.Adam da adam degil ki....yatak ayrimindan gayet mutlu gibi gorun.Kendini ezdirme!Guler yuzlu ol hep,kizinla ilgilen ve ona yokmus gibi davran.

ben şunu anladım ki;konu sahibinin yerde yatmasının tek sebebi eşinin kendisine acımasını istemesi..arkadaş ezik ,pısırık,zavallı kadın rolünü fazla benimsemiş,bu şekilde davranırsa eşinin 'affına ve sevgisine nail olabileceğine' inanmış :18:
arkadaşım bi silkelen kendine gel...çaresizlik mahvolmak vs...bunları ağzına sakız etmişsin..ne alakası var?sen adamın karısısın,çocuğunun annesisin,işin gücün de varmış bu kadar ezik durmanın sebebi ne?...tamam boşan demiyoruz,zaten sen boşanmayı düşünmezsin onu da anladık...ama yerde yatmak nedir yaaa?git çocuğunla diğer odada yat,çocuğunu sabah çıkarken babasının yanına bırakırsın..o da olmuyosa bi kaç gece kendi başına diğer odada yat,çocuk ağlarsa falan duyarsın zaten merak etme..ama sen bu şekilde davranmaya devam edersen(ben kocanın sana acımasını beklediğine inanıyorum) bu adam sana hiç bir zaman değer vermez

Son düzenleme:
şerefsizin kızı da ne demek? bu ne kadar ağır bir itham böyle. o adamın suratının ortasına tükürmeliydin sen bunu duyunca. bir de aynı odada yatağın dibinde mi yatıyosun. o defolsun gitsin başka odaya. ağırlığını koy arkadaşım. çok sinirlendim.

yere yatma yaaa o yatsın eğer mühimse kızını koruyacaksa güya, ne biçim erkek!!! yazık günah seni ne biçim bi hale düşürüyor

git kendi yatağında kendi tarafına yat allah aşkına , eşin istedi diye yatağında yatamıyorsun kızınla da ayrı yerde yatamıyorsun çözüm olarak yeri mi buldun kendini bu kadar ezdirme çok kötü bişey bu

insanlar eğitimiyle yücelmez de alçalmaz da, eşin senin eğitimini kabul etsin kendisini aşağılık gibi görmeyi bıraksın. benim eski sevgilim öyleydi , öyle kıskanırdı ki beni, biz senin gibi bilmemne okullarında okumadık vs derdi sinirlenince. sanki ben okutmadım, kendi komplekslerini benden çıkarıyor.

Valla öyle çocuk düşmesiyle ayrılık oluyorsa benim annemle babamın elli defa ayrılmış olması gerekti. Kızınız kücükse zaten o kaydıragın boyu kücücük bişeydir artı onların altına kum koyuyorlarki düşme filan olursa bişey olmasın diye ki olmamış. Ben kücükken hatırlıyorum evimizin damı vardı orda oynuyorum işte çocuk aklı damın kenarından bu elektrik telefon telleri geçior bende damdan atlayıp tellerde sallanayım dedim ve atladım en son atladığımı hatırlıyorum sonrası kesik :) Uykudan uyandım sokağa cıktım baktım telden biri kopmus cocuklar beni gösterior o koparttı diye tabi ben hic bağlantı kuramıyorum hatırlamıyorum bile adamcagızda gülüyordu Kaydırak tepesi anımda coktur 4 5 kere düştüm hepsinde de dikiş atıldı. Öyle bir çocuktum yani olur ya hangimiz düşmedik kırmadık bi tarafı öle düşerdim bi de annem döverdi niye uslu durmuyorsun diye :)

ayrılmaya niyetin yoksa ailene yansıtma canım yoksa büyür işler.

kızını alıp içerki odada yat bir müddet istersen. ikinizi birlikte orada görürse belki dayanamaz.

kaynanana ise birşey diyemiyorum. insaf yani..

çocuklar düşe kalka büyür zaten... bu şekilde parkta rezillik çıkarmak üstüne de suç bastırmak ne kadar vicdansızlık. kayınvalide ve kayınpederin de karışmaması lazımdı bu olaylara

Selamlar, sizin yaziniza cevap yazmak icin, üye oldum. Simdi sizinle aynı yatakta yatmak istemiyorsa, kendisi gitsin salonda yada başka odada yatsın. Simdi siz dosdogru yatağa gidin bu aksam, benimle aynı yatakta olmak istemiyorsan, sen git başka yerde yat deyin. Ayrıca boşanirsak, hicbir hakim cocuğu sana vermez. Ben bütün imkanlarımı kullanarak en iyi avukatı tutarım, asıl sen cocuğun yüzünü göremezsin deyin. Ayrıca mahkeme kararı çıkartıp yanına yaklastirmam deyin. Ayağınız biraz sert bassın yere. Eminim geri adım adacak.

seneler önce bir komşum vardı.gezmelerde çocukları aaadese bir telaşla kalkardı.biz bir anlam veremezdik duruma.zamanla anlatmaya başladı.eşi çocukların üstüne çok düşermiş.aman hasta olmasınlar,aman düşmesinler.en ufak bir durumda buradaki gibi karısını suçlarmış.bu nedenle senelerce evden çıkmamış,çocukların başına birşey gelir diye.

telkinlerle zamanla komşumuzu biraz rahatlattık ama gene de bir gözü hep çocuklarda olurdu.durumuna çok üzülmüştüm.

ben de konu sahibinin yerde yatmasına anlam veremedim.kocan yatak ayırmak istiyorsa gitsin başka yerde yatsın.yerlere yatmanın ne gereği var..

Son düzenleme:
Git otur kocanla bir güzel konuş özür dile kendi hataların için. kırıldığın noktaları belirt. güzelce herşeyi anlat. tekrar huzuru sağla. sırf o kv şok geçirsin morarsın diye böyle yap. gururun incinir canın yanar üzülürsün ama ayrılmayacaksan kocanı kendi yanına çek. ağla zırla haksızlığını bil özür dile. ay tepemem çıkar bn niye özür diliyim deme. sen de biliyorsun ki çektirmeyle adam olunmuyor sen ona çektrsende bir bşka tartışma da o yine aynı olacak. sen sen ol bu olayda bişekilde kocanın gnlünü yapıp kendi yanına çek yoksa boşanmazsan daha çooook canın yanar.
hele o kv yanında kocan öl dese öl ne derse yap karşı gelme ki bir daha bıt bıt bıt laf etmesn bu olay unutulana kdr.

bazı insanlar anne baba olmaya elverişli değildir.. ama toplum evlenen herkesin çocuk sahibi olması gerektiğini düşünür.. eşinize baba olmak yaramamış anlaşılan.. çocuğunuz yokken nasıldı aranız?

adam olcan nedemek yaa kendi adam olsun istemiyorsa kendi gitsin, sizin elinizden çocuğunuzu alamazlar çocukbu düşe kalka büyür çok saçmalamışlar bence siz uzak durun konuşmayın kesinlikle kaynananızlada tabi. göya size ceza veriyo

Arkadasim oncelikle Cok gecmis olsun
Esini esimebenzettim
Bana neler cektirdi
Bu yuzden hakkimi helal etmiyorum ona
Birkere hicbir anne evledinin kilina zarar
Gelsin istemez
Ben neler cektim neler
Simdi bunlari sana yazmiyacagim
Yanliz sana sunu soylemek istiyorum

Suan sabirli ol
Esin cok sinirlenmis dogal olarak
O ne derse desin
Yatagini ayirmak istiyosa ayir

Birkacgun sonra biraz sakinlestigini gorunce
Guzelce konus anlat
Parktaki olaydan dolayi cok uzgun oldugunu
Cocugunun caninindan kiymetli oldgnu
Kilina zarar gelse yasayamiyacagini soyle

Ayrica bu olay seninde basina gelebilirdi
Olacak olduktan sonra olur de
Ve hatani kabul et

YALNİZ
Eger bu tarz bir olayi allah korusun tekrar ins olmaz
Ama sayet o yaparsa
Dunyalari basina yikacagini soyle
Anlasin yani herkesin basina gelebilir
Senin hatan degil suclu aramiyoruz
Dua et ki bisey olmamis

Seni o kadar iyi anliyorum ki
Sakin sabirli ve mantikli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…