- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
Yaaa güzelim iki seçenek sunuyor sana anladım hadi
Ama ikinci seçenek yok, yok öyle birşey.
Kıznı bırakıp baba evine dönme ihtimalin yok, hak var hukuk var, mahkeme sana değil de babaya mı verecek bu çocuğu???
Eşin nasıl karar verebiliyor buna? Ve sen nasıl inanabiliyorsun buna cidden merak ettim? :44:
Sana katılıyorum arkadaşım, ama adam sindirdiğini farkında aslında, o yüzden de istediği gibi at oynatıyor. Benim eşimde kızım doğduğundan beri (şu an 9 yaşında) kızına çok düşkün bir baba, ikinci çocuğuma da öyle ama ilk zamanlar yani kızım doğduğunda hatırlıyorum en ufak bir kavgamızda beni bırakıp gidersen kızımı alırım ve bir daha yüzünü bile göremezsin diye tehdit ediyordu aslında bunun altında sadece kaybetme korkusu yatıyor. Ama tabii bir dedi iki dedi en sonunda bana baksana sen beni kızımla tehdit edip durma ben bu evden gitmeye karar verirsem kızımla birlikte çıkar giderim hem de senin gözünün içine baka baka çıkar giderim sende bir halt edemezsin anladın mı bunu, haa kızımı kaçırıp bana göstermemek gibi bir hataya da düşersen fare deliğine bile girsen bulur kızımı yine alırım, sen henüz bir annenin yavrusunu elinden almanın ne demek olduğunu bilmiyorsun ve bir daha beni kızımla tehdit edersen benim ve kızımın değil senin sonun olur bu dedim. Bir daha da o oldu biraz dişli olmak gerekir, kendini ezdirmemek.
eflalim ben az önce ne dedim ?
cezaya ceza muamelesi yapmak isterse dediğin şekilde düşünsün umuruma gelmezdi inan ödül gibi algılar ve bunu ona öyle yansıttıgımda kazananın o olmadığını ona davranışlarımla empoze ederdim...Durumu yokuşa sürmeye ne gerek var ki ?
O yerde yattıkça asıl adam amacına ulaşıyor :)) Farkında değil misiniz ??
Siz farketmişsiniz arkadaşım ben daha bir şey demiycem,şunu bilin herkesin kocası mülayim değil açık açık yazmak istemedim ama tv de koca dehşeti adlı haberleri görmüyorsunuz sanırım bu kadının kocası ruh hastası ve her şeyi yapar birde mahkeme çocuğu anneye veirirmiş yok canım tabi verirde bunu dinleyecek adam nerde çocuğu alıp kaçıran adam çok peşinden gözyaşı döken tv lere çıkan kadın da çok ben daha ne diyeyim sizler dah diyorsunuz ki böyle piskopat kocaya dişli ol olsun konuyu açan arkadaş herkes diyorsa vardır o zaman haklılık payı ne diyeyim.
Daha yeni yaşıyoruz aynı durumu görümcemden dolayı kaç aydır huzurumuz kalmadı kocas kaynanası görümcesi evlerden ırakkabus gibiler görümcem susmuş susmuş saklamış manyaklıklarınıs onra patlak verdi araya girdik kaç kere babası getirdi özür dilediler yine aynı en sond oğumda Allah korusun çok kötüşeyler olacaktı hastande polisler engel olmasa şimdi yine baba evinde 2 haftalık bebeğiyle ve ne olacağı belli değil biz boşan diyoruz ama korkuyor arkasında beş erkek kardeşi babası olduğu helde neden sadece kendisi huzursuz olmayacak çünkü psikopat daha ötesi yok kadınlarımızın ne kadar korunduğu ortada ...
eflalim; Pskopat bir eş konusun da katılıyorum.
Pskopat bir kocaya ne kadar güvenilir peki? Varsayalım çocuğu alıp gitmse de yarın bir gün başka sebepten dövecek komalık edecek vs..
Yani ezilmek çözüm mü? Ezilmeye devam ettiği zaman da sonu olabilir. Adı üstünde pskopat diyoruz
Yani sırf çocuğunu kaçırma ihtimali olablir diye bunca şeye göz yumsun, sonra da daha büyük olaylarla karşılaşması an meselsidir o zaman..
Tv.lerde ki diğer haberlere de göz atın bence..
Tabiki göz yumsun katlansın demiyorum olur mu öyle şey sadece hani dişini göster deniliyorya bu adama işlemez ters teper diyorum yani ılmlı bir şekilde yavaş yavaş halletmesi lazım ben anlatamıyorum sanırım düşüncelerim inşaallahiyi olur çok üzülüyorum gerçekten kadınlarımıza.
Buradan yüz ifadelerimiz, mimiklermiz ve ses tonumuz görülemediği için pek anlaşamıyoruz doğru. Bence de inşallah iyi olur, tüm kadınlar için..
nasıl anlatıcam bilmiyorum hayatım 10 dk içinde alt üst oldu.pazar günü pikniğe gittik kayınvalidem aradı gidelimmi dedi tamam dedim hem kızımda hava almış olur diye düşündüm çalıştıgım için zaten pek gezdirme imkanımız olmuyor. Bu arada benim eşim çok pimpirik kızımıza karşı doğdu doğalı hayatı bana zindan etmiştir burnu aksa kaygılanır hapşırsa neden hapşırdı kussa neden kustu herşeyde ben suçluyum yani... Sonra piknikte kızımı park alanına götürdüm kızım kaydıraktan kayıyor gelmez olsun bi bayan geldi yanıma ne kadar tatlı kızınız konuşmalarını duydum kaç yaşında falan beni lafa tuttu birazda nazarı oldu galiba kızım kaydıragın tepesinden aşağı uçtuuuuu(((( ............
Elim ayağım boşaldı öyle korktumki kızın yüzünü çevirmeye korkuyorum çeşmenin başına gittim ağzı kum dolmuştu yıkadımki allahım şükürler olsun ne dilinde ne dişinde ne dudağında hiçbişey yok sadece çenesi yaralanmışşşşş
sonra bi baktım eşim başımda dikiliyo bende görmedi diye düştü diyorum anlatıyorum saf saf
ben 5 dk dır sana bakıyom şerefsizin kızı kadınla sohbet ettin kızı düşürdün eve gidelim sana yapacağımı biliyorum diye küfürler yağdırdıııı ve sonrasını hatırlamıyorum bağırıp çağırmaya bende ona hakaretler etmeye başladım kaynanamda araya girince daha çok kontrolden çıktım çünkü kayınvalidem durup durup oğlum düşeceğini bildi sen niye sohbete daldın demesiyle çileden çıktım herkesin içinde bağırmaya devam ettim o benimde evladımn ben istermiyim düşmesini artık yeteeerrrr baskı baskı yeter diye çığlıklar atıyorum eşim tuttu kolumdan beni sürükledi kaynatam araya girdi eşimi uzaklaştırdı eşim üstüme yürüyor ya ne diyosunuz siz yaaa dedim sizde orda olabilirdiniz tepeden ucan çocuga ne yapabilecektiniz diye bağırıyoeum ama hem bağırdıgım için hemde eşime bende vurmaya çalıştıgım için ben suçlu oldum rezillik çıkardın diye üstüme geldi saoğlusn kaynanam bu defa oğlanın hiç suçu yok diyip durdu kaynatamıda doldurdu yaniiii eşimde onun söözleriyle daha çok dolmuştur bi görseydiniz hepimiz aklı başında olgun insanlarız noldu anlamadık kayınpederim üni mezunu bi insan o bişey demedi allah var ama kızgın oldugu belliydi üztüme gele gele beni çıldırttı şimdi beni suçlu biliyor ona üzülüyorum eve geldik babamın evine gitmek istiyorum dedim allah olsa kimse çıkaramaz seni burdan yetti artık dedi ve şimdi ayrılalım dediğimde çocugu vermemekle tehditle korkutuyo senden 7 yıldır ilk defa bişey istiyorum yatagını ayır dedi bunu deyince hepten şok oldum bir süre ayır istemiyorum seni dedi sonrasını düşünürüz dedi kızımıda vermiyorki içerde yataım düşünün yatak odasında beşiğin dibinde yerde yatıyorum 3 gecedir..........
şoktayım arkadaşlar nolur yardım edin
normalde başka sorunlarımız yok
hatta kayınvalidemle bile ciddi bir sorunum yok ama demekki sinsi arkamdan iş çevirenlerdenmiş orda oğluna deseki oğlum dur bu cinnet geçiriyo heralde normalde gelinlerini bilmiyolarmı ben öuyle parkın ortasında bağırıp çağıracak bi insan değilim bana da gerek,rse bi tokat atsa kendine gel diye ama durup durup bu kadar olmaz ne rezilmişsin sen sus artık ne biliyim işte oğlan zaten gördü düşeceğini bildi diyip diyip duruyo yaaa bu nasıl kadın allahım bunlar gerçekmiiiii inanın çok kötüyüm darmadağınıgım
yatagına istememek ne demek yaaa ben naptım o zaman ayrılalım madem tiksiniyosun dedim kızını göremezsin diyo git mutlu olacagın birini bul madem benden bu kadar memnun değildiniz diyorum hayır sen adam olcan sen düzelicen diyo 2 gün izinliydim evdeydim kızımla yarım saate bir ağladım ne çektim anlatamam gece olupta yere yatınca kendimi çok aşağılık hissediyorum
Siz farketmişsiniz arkadaşım ben daha bir şey demiycem,şunu bilin herkesin kocası mülayim değil açık açık yazmak istemedim ama tv de koca dehşeti adlı haberleri görmüyorsunuz sanırım bu kadının kocası ruh hastası ve her şeyi yapar birde mahkeme çocuğu anneye veirirmiş yok canım tabi verirde bunu dinleyecek adam nerde çocuğu alıp kaçıran adam çok peşinden gözyaşı döken tv lere çıkan kadın da çok ben daha ne diyeyim sizler dah diyorsunuz ki böyle piskopat kocaya dişli ol olsun konuyu açan arkadaş herkes diyorsa vardır o zaman haklılık payı ne diyeyim.
Daha yeni yaşıyoruz aynı durumu görümcemden dolayı kaç aydır huzurumuz kalmadı kocas kaynanası görümcesi evlerden ırakkabus gibiler görümcem susmuş susmuş saklamış manyaklıklarınıs onra patlak verdi araya girdik kaç kere babası getirdi özür dilediler yine aynı en sond oğumda Allah korusun çok kötüşeyler olacaktı hastande polisler engel olmasa şimdi yine baba evinde 2 haftalık bebeğiyle ve ne olacağı belli değil biz boşan diyoruz ama korkuyor arkasında beş erkek kardeşi babası olduğu helde neden sadece kendisi huzursuz olmayacak çünkü psikopat daha ötesi yok kadınlarımızın ne kadar korunduğu ortada ...
madem sizin nazarinizda konu sahibesinin kocasi boyle bir canavar olabilir dehset sacabilir
dik baslilik ve keskin tavirlar bu adami tetikleyebilir o zaman altan almasini istemek yerine
can guvenligi icin o evden ayrilmasini tavsiye etmeniz gerekirdi
siz sadece "cek" diyorsunuz konu sahibesine
bu kadin psikolog degil
ama kocasina haksizliga dur demek islemiyorsa
kocasinin merhamet etmesini bekleyecek zavallica!
yada hani diyorsunuz ya 10 gun icinde yanina gelir diye
ne demek istediniz ? normal saglikli bir erkek 10 gun icinde esiyle beraber olmak isteyecektir
ve küs oldugu icin yumusayacaktir esine
sefkatli kollarini acacaktir o zamana kadar sabretsin konu sahibesi az kaldi!!!
Ben on gün içinde yanına gelir demedim söyleyen kişiye yazın,ben çek demiyorum bir yuvayı yıkmak ne kolay ya anlamıyorum can güvenliği için o evden gidince can güvenliği garanti mi oluyor sığınma evlerinde bulup yapacağını yapıyor adamlar bunu bilmiyorsunuz heralde bu insana zavallı demek hoşunuza gidiyor ,hanfendi herkes iyi şatrlarda iyi kocalarla iyi ailerle yaşayamıyor maalesf bazı insannlar bunları yaşıyor ama bu hep byle devam edicek diye bir şey yok bu kadının kocası tedaviyle düzelebilir ben ne diyorum bizde eşimle neler yaşadık bir Allah bilir bir ben şimdi hamdolsun düzeldi eşim benim sabrımla anlayışımla onun fevriliğine hatalarına aynı hatalaraa cevap vermeyerek düzeldi
sizin dediğiniz gibi bu arkadaş boşanıyorum dese rahatlıycaksınız galiba belki düzelicek kurtulacak bir yuvanın yıkılmasın teşvik ediyorsunuz sizin düşüncenize sahip olmak zorunda değilim ki ben, konu sahibinin duygularını anlıyorum çünkü birebir aynısını olmasada yaşadım daha açık nasıl anlatabilirim ki.
bende normal değilimki arkadaşalr düşünsenize 2,5 senedir herşeyde sizi sorgulayan bir baba.... kaç defa ağladım ben bakıcı değilim ben analık değilim ben bu çocugun öz annesiyim yapma dedim ama elinde değil galiba en sonunda böyle patladım işte... gece kusarken bi yandan bana kızar düşünün annemlere bırakıyodu birinde beni kızımıza iyi bak oldumu diye tembihliyo sen ne diyon yaaa ben analıkmıyım dedim güldü sonra ne bilim doktora falanda gitmez çok kıt akıllı cudananın dediği gibi onun niyeti beni cezalandırmak yani ailesinin yanında birdaha böyle çıkış istemiyor onuru zedelendi tabiii bendeki onur değilya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?